Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak Detaylı Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size kendi deneyimlerime dayanarak internetten para kazanmak için kullandığım en güvenilir ve kolay yöntem olan ClixSense'den bahsedeceğim.

Reklam-İzle Para Kazan sitelerinin içerisinde en güvenilir ve en eskisi ClixSense'dir. Üyelerine tıkladığı her bir reklam için 0.01$ ila 0.03$ arasında ödeme yapan bu site, 2007 yılından bu yana internetten para kazandırma konusunda faaliyette ve 2 milyonu aşkın üyesi ile bugüne kadar ödemelerini aksatmayan nadir tıkla-kazan (PTC) sitelerinden birisidir.

Eğer reklam izle-para kazan işinden gerçekten para kazanmak ve vaktinizi boşa harcamamış olmak istiyorsanız ClixSense ile çalışmanız yararınıza olacaktır.

ClixSense sitesi ödemelerini Paypal, Payza veya Paytoo üzerinden yapmaktadır.
    ClixSense ücretsiz üyeliği içinhttp://csl.ink/gne

Diğer tıkla-kazan sitelerinden farklı olarak ClixSense; oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt referanslarınızın reklam tıklamalarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon geliri kazanabileceğiniz bir sitedir.

Site tamamen ücretsiz olup isterseniz 17$ karşılığı üyeliğinizi Premium Üyeliğe yükseltebilirsiniz. Bu ödemeyi sitede kazandıklarınız ile de yapabilirsiniz. Böylece cebinizden hiç para çıkmamış olur. (Ben beklemeden direkt premium satın aldım, zaten aydan kısa sürede kendi parasını amorte etti.) Premium üye olunca günde yaklaşık 350 adet civarı reklam karşınıza çıkıyor. Bu da zaten günde sadece reklam görüntüleyerek 3.5$ kazanmak demektir. (Ekstra diğer gelirler hariç)

Sitede tıklayarak para kazanmak için “View Ads” bölümünü kullanabilirsiniz. Bu bölümde genellikle 1 tane 0.01$’lik bir reklam ve 24 tane 0,001$ reklam oluyor. Bu da sadece bu bölümden günde 0.034$ kazanabileceğinizi ifade ediyor.

Bir başka kazanma yolu ise Clixgrid oyunu. Bu oyunda amaç, 20*30′lük bir alanda doğru kutucuğa tıklayarak parayı kazanmak. Oyunun büyük ödülü günlük 10$. Oyun alanının büyük olduğunu hatırlayıp ümidinizi kaybetmeyin. 0,10$’lik bile hediyeler var. Premium üyelerin günlük 60, normal üyelerin ise 30 tıklama limiti var.

Bir diğer para kazanma yolu da Task sistemi. En çok para kazandıran sistem de bu sistem. Çünkü görevler gayet basit. Örneğin 0,13$’lik bir görev ve görevin içeriği de sadece üç tane kelimeyi Google’da taratmak olabiliyor. Level sistemine göre seviye atladıkça günlük çıkan task sayısı 1000'li rakamlar oluyor.

Bunlara ek olarak Offers bölümündeki tekliflerden de para kazanabilirsiniz. Bu bölümde şirketler belli görevler yapmanızı teklif eder. Gayet iyi anket türü teklifler bulabilirsiniz.

Son olarakta referans sistemindan bahsedelim. Üye olduktan sonra sitenin size özel vereceği üyelik link'ini internette, forumlarda, blog'unuzda hatta reklam vererek paylaşırsanız yüksek sayıda referans yapma şansınız olur. Referanslarınızın yaptığı tüm işlemlerden de pay alabilirsiniz. Her yeni referans size Premium üyeler için 0.5$, standart üyeler için ise 0.1$ kazandırıyor. 5$ bir kazanç elde ettikten sonra ise bu rakamlar 0.5$ ve 1$'a yükseliyor. 1$ oldukça yüksek bir rakam, her gün 30 kişi üye olursa ayda 900TL bir gelir elde etmiş olursunuz. Referanslarınızın hareketlerinden ve onların da referanslarından aldığınız komisyonlardan bahsetmiyorum bile...

Şimdi üyelik aşamalarına başlayalım ilk önce aşağıdaki linke tıklayın.
    Kayıt olmak tamamen ücretsizdir.
    http://csl.ink/gne

İlk olarak gerekli alanları dolduruyoruz ve "Signup Now" butonuna tıklıyoruz. Bilgilerinizi doğru olarak vermenizi tavsiye ederim keza korkulacak veya çekinilecek hiç bir husus yoktur. Bu alanları doğru girmezseniz kazandığınız paraları almanızda mümkün olmayacaktır. Ardından "Signup Now" butonuna basarak üyeliğinizin ilk aşamasını tamamlayın. Sonraki sayfada e-posta adresimize mail yollandığı ve bu gönderiye tıklanarak hesabımızın aktif edilmesi gerektiğine dair e-posta gelecektir. Bu aşamada bizde mail adresimize girerek en üstte altı çizili alanı tıklayıp üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz.

Kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hayırlı kazançlar...

-----------------------------------------------------------------------

ClixSense'e Giriş Yapma ve Reklamlara Tıklayıp Para Kazanmak

İlk etapta Ana sayfada bulunan "Sign In" butonuna basarak kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapmamız gerekmekte. Daha sonra "View Ads" butonuna bastığınızda tıklamanız için verilmiş reklam kutularınız görürsünüz. Bunlardan birini tıklarsınız ve yine bir sayfa açılır. Yukarıda güvenlik amacı ile her seferinde içlerinde 1 tane kedi resmi olan tablo açılır. Sizin amacınız, içinde kedi olan resmi seçip reklam süresi boyunca (en uzunu 30 saniye genelde 3 saniyedir) beklemek ve bittiğinde 0.001$ hesabınıza yatırıldığını görmenizdir.

----------------------------------------------------------------------

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

Aşağıda göreceğiniz gibi günlük standart üye için
    1 tane 30sn süreli 0,01$ değerinde reklam geliri.
    1 tane 15sn süreli 0,005$ değerinde reklam geliri.
    15 – 25 arasında 3sn süreli 0,001$ değerinde reklam gelir.
    ClixSense’te günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç standart üye için ortalama 0.03$’dır. Tabi ki bu sadece reklam tıklamaktan elde edilen kazançtır.
    Reklam tıklarken tıkladığınızda açılan ekranda reklam sayacı başlamadan 5 resim belirir. Bunlardan 4 tanesi köpek 1 tanesi kedidir. Kedi olana tıklamayla sayaç aktif olur…
    Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde arttırmak için referans kiralama sistemi bu sitede yoktur. Onun yerine kendi referans linkinizle siteye üye yapacağınız kişilerin tıklamalarından, üyelik yükseltmesinden, onların referanslarından, hatta onların referanslarının referansları şeklinde 8 kademe alta kadar giden bir kazanç sistemi vardır. Bu sisteme "matrix" sistemi denir. Çevrenizden ve tanıdıklarınızdan facebook, tweet hesabınızdan, forumlardan ve birçok yoldan yüzlerce alt üye bulup kazancınızı katlayabilirsiniz.

Clixsense'de Referans kiralamayacağınız için yatırım maliyeti çok düşüktür. Yıllık premium olayım derseniz sadece 17$ yok ben onu da istemiyorum, ufak ufak kenardan büyüsem o bana yeter, para kazanınca premium olurum derseniz de zaten üyelik ücretsiz. Linkinizle ne kadar ref toplarsanız okadar çok kazanırsınız. Günlük 5 dk çalışıp 5-7$ alın (50 – 100 $ alanlar var).

İlk başlarda genelde herkes günde $1-2 dan başlıyor, ancak biraz referans elde edebilirseniz (300+) günde $10-15'a çıkıyor kazanç. Bu da günde yaklaşık 33 TL'den ayda yaklaşık 1000 TL yapar. Bu miktarları kazanan bir çok insan bulunuyor sitede. Kimin ne kadar kazandığını görebildiğiniz bir timeline'da mevcut.

-----------------------------------------------------------------------

ClixSense Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Referans sahibi olabilmek için ne yapmam gerekiyor?

Account Summary>My Affiliate Details>My Affiliate Link 'in karşısında gördüğünüz kırmızı link sizin referans linkinizdir. Bu adresi üye olmak isteyen arkadaşınıza verip bu adres üzerinden gelen veya bu linke tıklayan arkadaşlarınız bilgilerini doldurup maillerine gelen aktivasyon mesajına tıkladıktan sonra anında size mail gelir. (Üye olduklarına dair). Böylece alt üyeniz oluşmuş olur.

Üyeliği upgrade edersem refsiz günlük yaklaşık ne kadar kazanırım?

Maksimum kazanç için toolbarı yükleminizi öneririm. Gayet başarılı diyebilirim. Toolbar varsa ne olursa olsun reklam kaçırmıyorsunuz.Size fikir olması açısından kendimden örnek verirsem; son 15 gündur, günlük ortalama 6 standart 19 da micro olmak üzere 25 reklam tıklıyorum. Yani günlük ortalama reklam tıklama kazancım: 0.079 dolar diyebilirim.

Site hangi gün veya günlerde ödeme yapıyor?

Site pazartesi günleri ödemeleri yapıyor. O günden önce istediğiniz ödeme beklemeye alınıyor. Pazartesi gün içerisinde de parayı hesabınızda görüyorsunuz.

Daha fazla referansımız nasıl olur?

Sitenin reklamını yani kendi linkinizin reklamını yapacağınız birçok yer mevcut... Bunlardan bazıları...

En basit yollar;
    1-Forumlarda linkinizi paylaşır altınada açıklayıcı bazı şeyler yazabilirsiniz.
    2-Bunu facebook sayfalarda ve gruplarda da aynı şekilde yapmak mümkün...

Biraz daha zor ama etkileyici yollar;
    1-Bir blog oluşturur ve bu blogda paylaşımlar yaparak aralarda buranın reklamını yaparak linkinizi verirsiniz... Yada direk internetten para kazanmak adı altında paylaşımlar ile buranın reklamını yaparak alt üye çekersin kendine... Ama önemli olan blog adresinin trafiğini arttırman ve blogunu tanıtman... Basit yollarda anlattığım gibi linkini paylaşmaktansa blogunda linkinizi koyarak paylaşımlarda bulunarak basit yollarda söylediğim kanallar ile blogunun tanıtımını yaparak bloguna kişileri çekerseniz daha etkili olur...
    2- Direk bir site açarsınız ve aynı blogda anlattığım şekilde içini donatırsınız...

Ne kadar para hesaba gönderilebiliyor?

Standart üyeler 8 dolar, premium üyeler 6 dolara ulaştıkları zaman para aktarma seçeneği çıkar.

Kazanılan para çok az nedeni nedir? nasıl arttırabiliriz?

Tavsiyem daha çok direkt referans. Ne kadar çok direkt referansınız olursa o kadar fazla matrix komisyonlarından faydalanma ihtimaliniz artar.

Premium üyelerin günlük 0.01x4 = 0.04 dolar minimum reklam kazancı var. Ama direkt referans konusu tüm PTCsiteleri için geçerli. Reklam tıklayarak para kazanmak hiçbir PTC sitesi için ana kazanç yöntemi değildir.

Üye olmak içinhttp://csl.ink/gne

Örnek teşkil etmesi için kendi aldığım bir ödeme görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum.

Siz de üye olup yukarıda anlattığım metodları uygulayarak bu miktarları rahatça kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezeyurt -- 8 Aralık 2014; 6:21:37 >

• keko ya
  • PTC SİTELERİNDEN PARA KAZANAYIM DERKEN PARA KAYBETMEYİN!

PTC sitelerin sayısı bir hayli artmakta. Sürekli yeni PTC siterin açılıp kapaNdığı veya ödeme yapmadığını çok sık rastlar olduk.

Scam (sahte) site ne demek?

Scam siteye ödeme yapmayan site de diyebiliriz. Siteye scam denebilmesi için çeşitli sebepler var.

1. Ödeme yapmaması,
    2. Üyeleri banlaması,
    3. Üyelerin hesaplarını - yönde değiştirmek,
    4. Sitenin çok sık kapanması- açılması,
    5. Direct reflerin silinmesi,
    6. Sitenin bir foruma sahip olmaması,
    7. Adminin support ticketlara(sebepsiz yere) 48 saat içinde cevap vermemesi,
    8. Ödemelerin söylenen zamanlarda yapılmaması, çok gecikmesi, sadece bir kaç üyeye ödeme yapılması,
    9. Cashout'un yüksek olması (örn: $50 - $1000),
    10. Per Clickin $0,03 ten yüksek olması (örn: $0,1 - $1),
    daha maddeler eklenebilir ben daha önemli olanları yazdım. Bu maddelerden herhangi birine sahip bir ptc sitesi bizim görüşümüze göre bir scam sitedir.

2007-2008 yılından bu yana düzenli ödeme yapan 2 PTC sitesini sizin için paylaşmak istiyorum.

1.nci Site:

Clixsense

# 2007 yılında kurulmuştur.

# Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )

# Haftada en az 2 kez $1 civarında anket gönderir.

# MiniJoblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

# ClixGrid oyunu ile extra $5 - $10 kazanabilirsiniz.

# Premium üyeler tıklama başına $0.01 -$0.02 kazanır.

# Standart ve Premiumlara 1.nci sıra referansların premium yükseltmelerinden extra $2 öder.

Ayrıca Premiumlara 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8.nci sıra bütün referansların Premium yükseltmelerinden

extra $1 öder.

# Cash out standartlar için $8 premiumlar için $6

Referansımdan kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf noktalarını en ayrıntılı şekilde anlatıyorum.

Her zaman destek olurum.

Daha Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin:

http://bygirisimci.blogcu.com/reklam-tiklayarak-para-kazanma/19918911

http://www.clixsense.com/?6996323

2.nci Site:

Neobux

# 2008 yılında kurulmuştur.

# Minimum ödeme $2

# Anında ödeme

# Günlük en az 30 reklam.

# Referans kiralama

# Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm.

# Adprriz ile her bir reklam tıkladığınız reklamdan üç adet adprize kazanırsınız bunlara tıklayarak aşağıdaki hediyelerden birini kazanabilirsiniz;

Hergün dağıtılan hediyeler ve adetleri

Üyelikler (12 adet golden üyelik her biri $90 dolarda = $1080):
    12 x Golden membership = $1080

Para ödülleri ($1300 divided in 1209 prizes):

600 x $0.25 = $150
    300 x $0.50 = $150
    150 x $1.00 = $150
    100 x $2.00 = $200
    30 x $5.00 = $150
    20 x $10.00 = $200
    6 x $25.00 = $150
    3 x $50.00 = $150

Yukarıda da dediğim gibi referansımdan kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf noktalarını en ayrıntılı şekilde anlatıyorum.

Her zaman destek olurum.

Daha Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin:

http://bygirisimci.blogcu.com/neobux-ile-aylik-1000-gelir-yatirimsiz/19940047

http://www.neobux.com/?r=bygirisimci

• Evden çalışarak internetten para kazanma stratejileri için TIKLAYINIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.