Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
20
Favori
34.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2023)
Giriş
    Kesinlikle arkadaşa da söyledim yandex kendini bu konuda garantiye almıştır. Bu yüzden kendim sesle hiçbir platformda arama yapmıyorum .
  • Boorock B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet zaman buldukça kullanılabilir. Teşekkürler.
  • Sizin genel puaniniz kac toplam 0.36 dolar oldu puan 40.6 olmuş ama yeni gorev gelmiyor. Olan gorevler de eskisine gore daha uzun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Bakiye çekme alt limiti nedir ?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak gece görev çok az gelir hatta gelemez bile diyebiliriz :) Benim genel puanım 159 dan 94 e düşmüş ilk anlarda yanlışı biraz fazla yapmıştım bugün biraz daha iyi yaptığımı düşünüyorum .
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Bakiye alt limit Papara için 0.5 $ ama papara dan banka hesabına atmak için 10 TL olduğunu hatırlıyorum. Yani paparaya paranız geçse bile 10 TL olmadığında alamıyorsunuz.
  • Eskidendi bu iş artık bitti ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de 1-2 ay uğraşmıştım hiç akıl işi değil. Vakit kaybı.

Verilen tüm görevleri yapmıştım, puanım da yüksekti ama 2 hafta görev gelmedi sonra bıraktım zaten.

Bunu yapmak için günde 7 saat pc de oturcağınıza asgari ücretle işe girin daha iyi.

• SAYFAYI SÜREKLİ F5 İLE YENİLEYİN ÖZELLİKLE +18 GÖREVLER GELİYOR SÜREKLİ YENİLEMENİZ SİZİN ORDA OLDUĞUNUZU GÖSTERİR ve sürekli +18 görevi gelir ben günlük 15 20 lira civarı para kazandım rusça görevleri felan hep ezberledim hatasız görev yapmaya çalışın takıldığınız yer de youtube bakın benim bırakma nedenim papara kimlik bilgilerini istemeye başladı güvenemeyip vermedim ve hesap böylece duruyor
  • Telefon numaramı yıllar önce başka bir arkadaşıma hesap açmak için kullandık. Şimdi sistemi kendim kullanmak istiyorum. Fakat "Bu telefon numarası kullanılıyor." hatası alıyorum. Numara Yandex.passport'ta hesabıma bağlı. Ama Toloka için farklı bir usul varmış anladığım kadarıyla. İşin özeti numarayı kurtaramıyorum ve Toloka'ya üyelik açamıyorum. Yolu yordamı konusunda yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
  • Profildeki ismin yanındaki puan ne işe yarıyor ve onun en üst noktası kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merol77 M kullanıcısına yanıt
    ne yapıldığını tam söylemiyor ama telefonla milletimi arıyorsun birşey satmak için?

• OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm olacağını düşünmüyorum ama yandex le iletişime geçebilirsiniz veya telefonun hangi hesaba kayıtlıysa o hesabı bulup kullanabilirsiniz.
  • Alfredo Kalınski kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sanırım konuyu tam incelemediniz . Konuda "YANDEX TOLOKA PROFİL PUANI SİSTEMİ " başlığı altında anlattım . Sadece kaça kadar çıkıyor bilmiyorum yandex de açıklamamış bu konuyu ama benim en son gördüğüm puan 510 olmuştu.
  • Boş iş

• merol77 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üye oldum ama çokta bilinen bir platform değil gördüğüm kadarıyla kurumsalda değiller. Hiç reklamlarını da görmedim . Açıkçası güven vermedi elinizde ödeme aldığınıza dair bir belge var mı ? Üye oldum ama Id Pw yi onlar gönderecekmiş :) ne kadar güvenli tartışılır.
  • Bunun bir değiştiği Google anketler. Anketlere cevap veriyor ve para kazaniyosun tabi Google daha akıllı nakit vermeyip Play Store'dan birşeyler almak icin kredi veriyor.

Evde oturup zengin olmak yatarak para kazanmak uyurken ingilizce ogrenmek vb şeylere oldum olası inanmadım. Denemedim bile çünkü belli sistem. Kazançlı birşey olsa saniyesinde cokertirler siteyi. Vaktinizi bunlara harcamayin.

• Dun uye oldum 75 sentim birikti lakin gorevler bitti saatde 1 gorev cikiyor o da 1 sentlik trafik gorevi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.