Şimdi Ara

İnternetten para kazanmaya nedersiniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: toggy06

biraz daha bekleseydiniz, konuyu hortlatmak için 1 yıl dolmasına az kalmıştı :)

hakikaten yaa adam nerdeyse bir sene olmuş adam mesajı yazalı..gene devam eder artık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkmen58 -- 29 Ekim 2007; 11:00:41 >
  • bunlar reklam kokan hareketler
  • boş işler bunlar, daha öncede agloco felam denemiştim hava civa.
  • amann haaaa sakın bulaşmayın tamam internetten paara kazanılıo ama bu şekilde çok komikk ya bi bar indir ona bak hipnoz ol kapıdan biri girsin senn laptopu alsın götürsün falan bu kesin bbole bişi

• eskiden bu sistem ve spedia gibi sistemler para kazandırıyordu, ben spediadan cek almıştım ama artık boşuna uğraşmayın zaman kaybından başka birşey değil ödeme yapmıyorlar !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicey2

eskiden bu sistem ve spedia gibi sistemler para kazandırıyordu, ben spediadan cek almıştım ama artık boşuna uğraşmayın zaman kaybından başka birşey değil ödeme yapmıyorlar !!!

yabancı çek bozdurmak için %20 alıyorlar ee ne kaldı geriye
  • quote:

a. Günün sponsor şirketlerine üye olarak puan kazanıyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabınıza 2$ ekleniyor.
    b. Diğer Sponsor şirketlerine üye olarak puan kazanıyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabınıza 1$ ekleniyor.

2$ - %20 =
    1$ - %20 =

matematiğim kötü o yüzden sonucu yazmadım
    ama tatlı para var bu işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.