Şimdi Ara

İnternetten Pasif kazanç alabileceğiniz güzel bir site (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hergele23

bugün ABD de tatil, gelirler yatmayacak bugünlük. bilginiz olsun.

http://www.workingdays.us/workingdays_calendar_2013_2.htm

tatil görünüyor calendar da ama yatmış gelirler ben de anlamadım. ama iyi oldu sıkıntı yok :)
  • grubumuz koptu gidiyor walla;
    GRUBUMUZUN GÜNCEL DURUMU;
    04.Feb.2013 saat 12:10 itibariyle durum
    Group details
    Balance: $21,130,178.13
    Members: 40267
    Private plan ROI: 2.15%
    Private plan maturity: 170 days
    Fast withdrawal: YES
    Open to new members: Yes
    Leader: NJ Frazer
  • 26. ödeme

İnternetten Pasif kazanç alabileceğiniz güzel bir site

27. ödeme

Ödeme Süresi

• grubumuzun son durumu;

Group details
    Balance: $23,764,134.08
    Members: 44482
  • 28. ödeme

Grup Üyeliğimiz için Tıklayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hergele23 -- 11 Şubat 2013; 11:24:36 >

• 29. ödeme

• 30. ödeme

Grup Üyeliğimiz için Tıklayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hergele23 -- 21 Şubat 2013; 10:29:50 >

• Güncel Durum
    Group details
    Balance: $28,098,268.96
    Members: 59231
  • 31. ödeme

32. ödeme

• 33. ödeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hergele23 -- 27 Şubat 2013; 10:45:25 >
  • Merhaba sistemi okudum hoşuma gitti fakat finans'tan anlamayan biri olarak bir kaç sorum olacak.
    1.)Yatırdğımız ana paraya 170 gün boyunca hiç dokunma şansımız yok mu yoksa dokunursak faizimi alamıyoruz?
    2.)Oranlar çok yüksek değil mi? Yasadışı olabilirmi site yani 1000 usd ye günlük 20 dolar faiz veriyor(anladığım kadarıyla) para kazanabilmesi içinde 1000 usd ye en az 30 dolar günlük faiz alması lazım değil mi?
    3.)Diyelimki 1000 dolar yatırdım ve Compounding OFF seçeneğini işaretledim her gün 20 usd'yi hesabıma aktarabilirmiyim?
    4.) Diyelimki Compounding ON seceneğini işaretledim param ertesi gün 1020 sonra 1042 vb. artarken 170 gün dolmadan parayı çekmem durumunda faizin tamamını geri alırlarmı?
    5.) Compounding OFF ya da Compounding ON seçeneklerinden hangisini kullanıyorsun,hangisini tavsiye edersin?
    6.)Aldığımız faiz'e gelir vergisi uygulanıyormu?

Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

Merhaba sistemi okudum hoşuma gitti fakat finans'tan anlamayan biri olarak bir kaç sorum olacak.
    1.)Yatırdğımız ana paraya 170 gün boyunca hiç dokunma şansımız yok mu yoksa dokunursak faizimi alamıyoruz?
    2.)Oranlar çok yüksek değil mi? Yasadışı olabilirmi site yani 1000 usd ye günlük 20 dolar faiz veriyor(anladığım kadarıyla) para kazanabilmesi içinde 1000 usd ye en az 30 dolar günlük faiz alması lazım değil mi?
    3.)Diyelimki 1000 dolar yatırdım ve Compounding OFF seçeneğini işaretledim her gün 20 usd'yi hesabıma aktarabilirmiyim?
    4.) Diyelimki Compounding ON seceneğini işaretledim param ertesi gün 1020 sonra 1042 vb. artarken 170 gün dolmadan parayı çekmem durumunda faizin tamamını geri alırlarmı?
    5.) Compounding OFF ya da Compounding ON seçeneklerinden hangisini kullanıyorsun,hangisini tavsiye edersin?
    6.)Aldığımız faiz'e gelir vergisi uygulanıyormu?

Teşekkür ederim..

slm dostum
    1-170 işgünü anaparaya dokunamıyosun hocam.compounding i açmazsan 100 dolar herişgünü 2.15 getircek. bu günlük getirileri çekebilirsin...
    2-şunu unutma hocam 1000 dolar yatırıyorsun ve 45 işgününde falan para compoundingsiz yatırdığın kadar geri geliyor. 45 işgünü nerdeyse 2,5 ay. anaparaya zaten dokunamazken , o kadarlık tutarı 2,5 ayda alıyosun. adamlar tefeci zaten, senin 1000 doları kaça sattığını bilmiyoruz.???? bizim ülkemizde merdiven altı tefecilik ama diğer ülkelerin çoğunda legal.
    3-aynen dostum. 1000 yatırdın, hergün 21,5 dolar çekim yapablirsin. Bugune kadarki 33 para çekimimde en geç 52 dakikada geldi param.
    4-Anaparaya dokunamıyosun hocam, compounding i açman demek anaparanın herrgün katlanarak büyümesi demek. Ne zamanki compounding i kapatırsın, kapattıktan sonraki gelen günlük karlarını çekersin.
    5-ben yatırımı STP ile yaptım. STP bana sürekli lazım olduğu için diğer yatırım sitelerine aktardığım ya da STP sattığım için compounding kapalı bende. Ama lazım olmasaydı da yapacağım ilk iş anaparamı geri almak olurdu, sonuçta pasif kazanç sitesi. sistem üyelerin yatırımlarıyla ayakta duruyor, üye geldikçe varsın yani. Anaparanı çıkarırsın sonra compounding i istersen açarsın..
    6-yok dostum ne vergisi, internetten kazanç sistemlerinin hangisinde gördün vergi falan. bu yükümlülük sadece yatırımı yaptığın firmanın sorumluluğunda..

• Anladım teşekkür ederim maaşı alalım bir deneme sürüşü yaparız
  • quote:

Anladım teşekkür ederim maaşı alalım bir deneme sürüşü yaparız

bekleriz hocam :)
  • quote:

quote:

Anladım teşekkür ederim maaşı alalım bir deneme sürüşü yaparız

bekleriz hocam :)

Bu olayı tam anlamadım, fazla param yok mesela deneme amaçlı 20 dolar falan yatırsam COMPOUNDING'ı açmam mı gerekecek paramın katlanması için?

edit: yaş sınırı var mı hocam? okumuyorum işe girip biraz para biriktirir bu işe yatırırım diye düşündüm, sence başlamalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 28 Şubat 2013; 18:18:34 >
  • yaş sınırı yok dostum. üye olcağın sitelere 94 doğumluyum yazarsın olur biter. sadece üye olurken üye olduğun her bildiği bi yere kaydetmeye dikkat et. sonra şifre kayboldu gizli soru kayboldu falan deme.

güzel diyosun çalışıp kazanıp buraya yatırayım diye ama bu işbankasına gidip para yatırayım değerlensin gibi bisey değil, emeğine yazık olmasın sonra. sonuçta hyip ( pasif kazanç sitesi) . üyeler yatırım yaptıkça, yeni üye geldikçe ayakta duruyor. ama denemek istersen pederinden validenden al 40 50 lira, yatır , para çektikçe duruma göre büyütürsün.

10 dolar yatırıp 170 işgünü sabredersen ( 9 buçuk ay gibi bir süre) compounding i açarsan 364 dolar oluyor.
  • quote:

yaş sınırı yok dostum. üye olcağın sitelere 94 doğumluyum yazarsın olur biter. sadece üye olurken üye olduğun her bildiği bi yere kaydetmeye dikkat et. sonra şifre kayboldu gizli soru kayboldu falan deme.

güzel diyosun çalışıp kazanıp buraya yatırayım diye ama bu işbankasına gidip para yatırayım değerlensin gibi bisey değil, emeğine yazık olmasın sonra. sonuçta hyip ( pasif kazanç sitesi) . üyeler yatırım yaptıkça, yeni üye geldikçe ayakta duruyor. ama denemek istersen pederinden validenden al 40 50 lira, yatır , para çektikçe duruma göre büyütürsün.

10 dolar yatırıp 170 işgünü sabredersen ( 9 buçuk ay gibi bir süre) compounding i açarsan 364 dolar oluyor.

7 buçuk 8 ay yapıyor sanırım, 220 gün tamamen?

araştırdım biraz, 100 dolar yatırmayı düşünüyorum Compounding ON yapacağım 220 gün sonunda "3,641.53$" kazandıracağını okudum, sence ne yapayım? Compounding seçeneğini açmak daha kazançlı bir iş, riske girmeden kazanamam yapacak bir şey yok.

Birde, benim paypal hesabım var kredi kartım falan yok, bu sistemde geçerli olan ödeme kanallarından hangisi daha zahmetsiz ve güvenli?

Ve son sorum, ödeme kanallarından sizin önerdiğiniz herhangi birine nasıl para yatıracağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

araştırdım biraz, 100 dolar yatırmayı düşünüyorum Compounding ON yapacağım 220 gün sonunda "3,641.53$" kazandıracağını okudum, sence ne yapayım? Compounding seçeneğini açmak daha kazançlı bir iş, riske girmeden kazanamam yapacak bir şey yok.

Birde, benim paypal hesabım var kredi kartım falan yok, bu sistemde geçerli olan ödeme kanallarından hangisi daha zahmetsiz ve güvenli?

Ve son sorum, ödeme kanallarından sizin önerdiğiniz herhangi birine nasıl para yatıracağım?

dostum aylık 20 işgünü olarak bakarsan olaya 170/20 = 8,5 ay en az süre.
    ödeme kanıtlarımdan görebileceğin gibi STP kullanıyorum ben , %100 güvenlidir diyemem ama bnm başıma ters bi durum gelmedi 1 senedir.. ref linkimden üye olursan sevinirim.https://solidtrustpay.com/index.php?r=114728389
    yatırım yapmak istediğin tutarda sana forumlardan bi yerden bulacağız. sen TL göndereceksin bulduğum kişiye o da sana STP gönderecek...

• 34. ödeme

35. ödeme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

dostum aylık 20 işgünü olarak bakarsan olaya 170/20 = 8,5 ay en az süre.
    ödeme kanıtlarımdan görebileceğin gibi STP kullanıyorum ben , %100 güvenlidir diyemem ama bnm başıma ters bi durum gelmedi 1 senedir.. ref linkimden üye olursan sevinirim.https://solidtrustpay.com/index.php?r=114728389
    yatırım yapmak istediğin tutarda sana forumlardan bi yerden bulacağız. sen TL göndereceksin bulduğum kişiye o da sana STP gönderecek...

Anladım, ref linkin çalışmıyor hocam direk index atıyor, ben para yatıracakken özelden ulaşırım size teşekkür ederim yardımların için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.