Şimdi Ara

İnternetten radyo yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar radyo yayını yapmak istiyorum sunucum var baglantıyı sorunsuz yapıyorum ama soleada sadece mikrofon seçiliyor bilgisayar sesini veremiyorum kayıt için de sadece mikrofon oluyor winamp üstünden denedim bu seferde ya winamp yada mikrofon oluyor.Hem pc hemde mikrofon sesini nasıl veririm Anakart asusm5a97le r2.0 onboard ses kartı.
     İnternetten radyo yayını

• denetim masasından ses yönetimine gir, kayıt kısmına gel , streo karıştırıcıyı varsayılan aygıt olarak ayarla bakalım olacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Sun

denetim masasından ses yönetimine gir, kayıt kısmına gel , streo karıştırıcıyı varsayılan aygıt olarak ayarla bakalım olacak mı.

stereo karıştırıcı yok malesef kayıt menusunde
     İnternetten radyo yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman42

quote:

denetim masasından ses yönetimine gir, kayıt kısmına gel , streo karıştırıcıyı varsayılan aygıt olarak ayarla bakalım olacak mı.

İnternetten radyo yayını

o kayıt kısmında sağ tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster e tıkladınız mı? eğer streo karıştırıcı yoksa veremezsiniz sanırım pc sesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 19 Haziran 2014; 12:17:53 >

• quote:

quote:

quote:

İnternetten radyo yayını

o kayıt kısmında sağ tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster e tıkladınız mı? eğer streo karıştırıcı yoksa veremezsiniz sanırım pc sesini

evet geldi etkinleştirdim deniyorum şimdi

• oldu çok sagolun
  • quote:

oldu çok sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.