Arkadaslar radyo yayını yapmak istiyorum sunucum var baglantıyı sorunsuz yapıyorum ama soleada sadece mikrofon seçiliyor bilgisayar sesini veremiyorum kayıt için de sadece mikrofon oluyor winamp üstünden denedim bu seferde ya winamp yada mikrofon oluyor.Hem pc hemde mikrofon sesini nasıl veririm Anakart asusm5a97le r2.0 onboard ses kartı.
denetim masasından ses yönetimine gir, kayıt kısmına gel , streo karıştırıcıyı varsayılan aygıt olarak ayarla bakalım olacak mı.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Sun
denetim masasından ses yönetimine gir, kayıt kısmına gel , streo karıştırıcıyı varsayılan aygıt olarak ayarla bakalım olacak mı.
stereo karıştırıcı yok malesef kayıt menusunde
quote:
Orijinalden alıntı: deadman42
quote:
o kayıt kısmında sağ tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster e tıkladınız mı? eğer streo karıştırıcı yoksa veremezsiniz sanırım pc sesini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 19 Haziran 2014; 12:17:53 >
quote:
quote:
quote:
o kayıt kısmında sağ tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster e tıkladınız mı? eğer streo karıştırıcı yoksa veremezsiniz sanırım pc sesini
evet geldi etkinleştirdim deniyorum şimdi
oldu çok sagolun
quote:
oldu çok sagolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme