Dostlar Merhaba; Eskiden dinlediğim bir şarkıyı artık internet üzerinde bulamıyorum.silindimi yok mu oldu ne oldu bilmiyorum ama sanki hiç olmamış gibi.şaşırıyorsunuz tabi yıl 2024 nasıl olmaz diye ama gerçekten yok. Şarkının adı "SOL YANIM YARALI" Sözleri de aşağıya bırakıyorum.aranızda illaki bu şarkıyı dinlemiş bilen biri vardır.eğerki bulabilirseniz yada bilgisayarında telefonunda olan varsa bana gönderebilir mi ? uçurumlar açıldı aramıza yeniden belkide hiç bir zaman anlamayacaksın beni nedensiz anlamsızdı seviyorum demeler belkide hiçbir zaman affetmeyeceğim seni sol yanım yaralı çok derin ağlıyorum elimde değil gündüzüm gece olmuş benim vakit geldi artık öleceğim sol yanım yaralı çok derin ağlıyorum elimde değil gündüzüm gece olmuş benim vakit geldi artık öleceğim uçurumlar açıldı aramıza yeniden belkide hiç bir zaman anlamayacaksın beni nedensiz anlamsızdı seviyorum demeler belkide hiçbir zaman affetmeyeceğim seni sol yanım yaralı çok derin ağlıyorum elimde değil gündüzüm gece olmuş benim vakit geldi artık öleceğim sol yanım yaralı çok derin ağlıyorum elimde değil gündüzüm gece olmuş benim vakit geldi artık öleceğim |
Bildirim