Şimdi Ara

internetten tercih yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hipponoes

yazıcı yok çıktıya gerek yok dimi kayıt olurken falan

bak yukarıda pdf olarak kaydetme olayını anlatmış adam. ELİNİZDE MUHAKKAK Bİ BELGE OLSUN.
  • Lan ya benim tercih listesi tabiri caizse oros... oldu Günde 50 kez değiştiriyorum, 3 ekleyip 5 siliyorum. 2 silip 4 ekliyorum valla iyi ki netten bu tercihler. Yoksa okul bile kovardı beni
  • O liste ordan kaybolmaz yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra bile görebilirsin tercih listeni.
  • beyler ben ilk defa yapıcam ama o sayfayı bulamadım bir türlü (tercihleri yapacagımız sayfayı) biri anlatabilirmi acilinden

edit= buldum tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 30 Temmuz 2012; 22:32:32 >
  • ya bugün okula gittim değiştirdim tercihimi ama tekrar değiştircem galiba 3. olcak, valla yüzüm yok gitmeye de evden değiştirsem yazıcım yok ama pdf olarak falan kaydetsem başka bir yerden de çıktı alsam nasıl olur acaba beyler? bir sorun çıkar mı sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Lan ya benim tercih listesi tabiri caizse oros... oldu Günde 50 kez değiştiriyorum, 3 ekleyip 5 siliyorum. 2 silip 4 ekliyorum valla iyi ki netten bu tercihler. Yoksa okul bile kovardı beni

Aynı ben

• başarı ile ösym'ye bildirilmiştir dedikten sonra tekrar tercihleri değiştirebiliyoz mu??????????
  • Tercıh sayfasına hangı adresten gırıyoruz lınk verebılır mısınız? Bırde basarılı ıse karsımıza hangı uyarı cıkıyor...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Tercıh sayfasına hangı adresten gırıyoruz lınk verebılır mısınız? Bırde basarılı ıse karsımıza hangı uyarı cıkıyor...?

https://ais.osym.gov.tr/default.aspx
  • quote:

Tercıh sayfasına hangı adresten gırıyoruz lınk verebılır mısınız? Bırde basarılı ıse karsımıza hangı uyarı cıkıyor...?

başarı ile ösym'ye bildirilmiştir dedikten sonra tekrar tercihleri değiştirebiliyoz mu??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdrvcdrv

quote:

başarı ile ösym'ye bildirilmiştir dedikten sonra tekrar tercihleri değiştirebiliyoz mu??????????

lınk ıcın tesekkurler. Evet degıstırılebılıyor bıldıgım kadarıyla ancak yenıden cıktı almak gerekebılır.

• quote:

quote:

quote:

lınk ıcın tesekkurler. Evet degıstırılebılıyor bıldıgım kadarıyla ancak yenıden cıktı almak gerekebılır.

neden çıktı alıyoruz ki
  • quote:

internetten tercih yapma

Sanane arkadaş ister yaparım ister yapmam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden çıktı alıyoruz ki

eger ılerde sıkıntılı bır durum olursa dılekce sıkayet vb. ısler ıcın lazım olabılır ondan dolayı. Ancak ılla cıktı almana gerek yok bılgısayara kaydet dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Lan ya benim tercih listesi tabiri caizse oros... oldu Günde 50 kez değiştiriyorum, 3 ekleyip 5 siliyorum. 2 silip 4 ekliyorum valla iyi ki netten bu tercihler. Yoksa okul bile kovardı beni

aynen kanka bende kağıda yazıyorum kağıtlar soru çözerken bukadar birikmemişti
  • Cok teşekkürler arkadaşlar insanin icinde hep bi şüphe oluyor, umarım sinava girip puanimizi alip,tercihte yaptığımız bi hata yüzünden yerleşememe durumu olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Aynı soruyu ben de soracaktım.Tercihleri bittirdikten sonra tercihlerinin şu şu terihinde başarı ile ösym'ye bildirilmiştir diyor ve o ekrandan çıktı alınıyor ben aldım çıktıyı şimdi işim bitti mi tam olarak ?

daha ne bekliyorsunnuz ki kardeşim

Tebrikler, ikramiye kazandınız :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.