Şimdi Ara

internetten yeni para kazanma yöntemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce netbux 'ın tanıtımını bir arkadaş yapmıştı her gün arama yapmanız gerekiyor vs.. olayları vardı.
    Ben size kullandığım bir sistemi tanıtacağım ve referansımı vereceğim.
    Arkadaşlar siteye resim yüklüyorsunuz imageshack.us gibi ve resimleriniz gösterildikçe siz para kazanıyorsunuz.
    He olay nedir?
    Oturupta bir sürü resim ekleyeyim adamlar baktıkça para kazanayıma girmeye gerek yok en basitinden foruma bile mesaj atarken geçici resim hostlarına ihtiyaç duyuyorsunuz peki bu fotolarınızı buraya yükleyip insanlar baktıkça para kazanmak daha iyi olmaz mı?

Buradan,
    http://imagecash.servepics.com/ref.php?ref=shark sayfasında
    [ Join the ImageCASH revolution today ]

benim referansım üzerinden üye olursanız sevinirim.Ayrıca referansınız üstünden üye yaptığınız kişilerden %10 alıyorsunuz!
    Ödeme tablosu:
    Her 1000 gösterime 1 dolar 20 dolar olduğunda ödeme yapılıyor Paypal var.Gidipte ya çok az para sende referans verip şu şu şu.... diyenlere hiç bişi demiyorum ! :) ben normelde imageshack.us kullanan biriyim bunuhttp://imagecash.servepics.com/ref.php?ref=shark kaydırdım ve artık buradan para da kazanıyorum...

Sevgiler....
    Atladığım yerler varsa lütfen yazın yardımcı olurum!

• Her 1000 gösterime 1 dolar

Az değil mi?Çok uğraştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: @volki@

Her 1000 gösterime 1 dolar

Az değil mi?Çok uğraştırır
    deneyecem bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

deneyecem bakalım

Alıntıları Göster
    Bırakın bu safsataları ya saçmalık resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengesiz_boy

Bırakın bu safsataları ya saçmalık resmen...

Alıntıları Göster
    su resim isi arama yapmaktan daha güzel gibi ama daha az sayıya 500 filan gibi para veren yer var midir acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

su resim isi arama yapmaktan daha güzel gibi ama daha az sayıya 500 filan gibi para veren yer var midir acaba??

Alıntıları Göster
    Bırakın bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: @volki@

Bırakın bu işleri

Alıntıları Göster
    Sırada ne var ?
    Bakalım daha neler göreceğiz_?
    Aslında oyun oynarken para kazandıran böyle siteler olsa ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şimdi Forumlu Olduk -- 20 Mayıs 2005, 17:49:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

Sırada ne var ?

Alıntıları Göster
    DonanimHaber ;

Para kazanma forumuna döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

DonanimHaber ;

Para kazanma forumuna döndü

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar ben bunu zaten imageshack ile uğraşanlar için yazdım yani...
    Hem resimlerini bedavaya host et hemde para kazan yane fena mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

Sırada ne var ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

Sırada ne var ?

Söz böyle bir sistemden haberim olursa sana yazıcam :) Listeye ekleyeyim seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: \

quote:

Orjinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

Sırada ne var ?

Söz böyle bir sistemden haberim olursa sana yazıcam :) Listeye ekleyeyim seni :)

Alıntıları Göster
    1000 resme bir dolar çok kazık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

1000 resme bir dolar çok kazık :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence çok mantıklı bir iş. tamam 1000 resme 1 dolar az ama ben 2 günde 500 resim gösterimi yaptım. ilerde bu dahada çoğalacak.

http://imagecash.servepics.com/ref.php?ref=boniq

bu adresten girip üye olursanız size işin inceliklerinide anlatırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: boniq

arkadaşlar bence çok mantıklı bir iş. tamam 1000 resme 1 dolar az ama ben 2 günde 500 resim gösterimi yaptım. ilerde bu dahada çoğalacak.

http://imagecash.servepics.com/ref.php?ref=boniq

bu adresten girip üye olursanız size işin inceliklerinide anlatırım :)

Alıntıları Göster
    zormuş baya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Murdoch

zormuş baya...

Alıntıları Göster
    Selamlar;

Netbux'a guvendik ve hala bekliyoruz sonuc gelmesini. Uye olmadigimiz "$" içeren site kalmadı. Deneye deneye gözlerimiz bozuldu...

Simdi IBUX adinda yeni bir site cikti. Bu siteyi IBUXFORUMS'un sahibi yapti ve guvenilir oldugu icin NETBUXGUIDE dahi sitesini oraya yonlendirdi.

Netbux'tan daha guvenilir bir yer oldugunu tanidikca anlıyorsunuz. Su an onlarca uyeye beta tester oldugu icin $5-$6 yatirmis, guven kazanmak için bkz:forumlarinda SS'ler var.

Zaten site netbux'dan önce geri sayıma başlamış bilehttp://www.ibuxforums.com/index.php?

IBUX'da paralari Paypal'a yatiriyor, PayPal üyeliğiniz varsa uye olup deneyin, hem bunda minimum ödeme 5$ yi geçince yapiliyor...

Diğer ülkeler bu işi onlara duyuranlara destek olurken, biz köstek olduk ve hayir benim referansımdan uye olun, yok benim referansım sizinkini döver falan fln...

IBUX'in sahibini birçok kişi tanıyor ve çok güveniyorlar, zaten kendisi adresini fln da vermis. Ilk odeme 15 Temmuzda da yapılacakmis.

Konuyu iyice araştırdım ve öğrendim, site 4 günde 4000 üye yaptı "Ne kadar erken başlarsak, o kadar iyi olur" politikası...

Arama başına "2 Ibux" kazaniliyor, seri şekilde arama yapılmıyor, 90 saniyede bir arama yapilabiliyor. 1 Ibux'un kaç $ olacaginida reklam gelirleri belirliyor. Bu da sistemin guvenirliliğini arttırıyor...

Mutlaka deneyin derim, yandaki linkten beni referans gosterirseniz çok sevinirim, unutmayın referans gostermenin size hiçbir zararı olmuyor, Teşekkürler... Buyrun ===>>> http://www.ibux.net

Bol kazançlar...

• quote:

Selamlar;

Netbux'a guvendik ve hala bekliyoruz sonuc gelmesini. Uye olmadigimiz "$" içeren site kalmadı. Deneye deneye gözlerimiz bozuldu...

Simdi IBUX adinda yeni bir site cikti. Bu siteyi IBUXFORUMS'un sahibi yapti ve guvenilir oldugu icin NETBUXGUIDE dahi sitesini oraya yonlendirdi.

Netbux'tan daha guvenilir bir yer oldugunu tanidikca anlıyorsunuz. Su an onlarca uyeye beta tester oldugu icin $5-$6 yatirmis, guven kazanmak için bkz:forumlarinda SS'ler var.

Zaten site netbux'dan önce geri sayıma başlamış bilehttp://www.ibuxforums.com/index.php?

IBUX'da paralari Paypal'a yatiriyor, PayPal üyeliğiniz varsa uye olup deneyin, hem bunda minimum ödeme 5$ yi geçince yapiliyor...

Diğer ülkeler bu işi onlara duyuranlara destek olurken, biz köstek olduk ve hayir benim referansımdan uye olun, yok benim referansım sizinkini döver falan fln...

IBUX'in sahibini birçok kişi tanıyor ve çok güveniyorlar, zaten kendisi adresini fln da vermis. Ilk odeme 15 Temmuzda da yapılacakmis.

Konuyu iyice araştırdım ve öğrendim, site 4 günde 4000 üye yaptı "Ne kadar erken başlarsak, o kadar iyi olur" politikası...

Arama başına "2 Ibux" kazaniliyor, seri şekilde arama yapılmıyor, 90 saniyede bir arama yapilabiliyor. 1 Ibux'un kaç $ olacaginida reklam gelirleri belirliyor. Bu da sistemin guvenirliliğini arttırıyor...

Mutlaka deneyin derim, yandaki linkten beni referans gosterirseniz çok sevinirim, unutmayın referans gostermenin size hiçbir zararı olmuyor, Teşekkürler... Buyrun ===>>> http://www.ibux.net

Bol kazançlar...

Alıntıları Göster
    anlaşılan kimse umursamiyo artık, parayi alinca ilk ss'i buraya koycam

• quote:

anlaşılan kimse umursamiyo artık, parayi alinca ilk ss'i buraya koycam

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cad_kurdu

Alıntıları Göster
    bırakın bu kolpa işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

bırakın bu kolpa işleri

Alıntıları Göster
    İmzandaki silah ne marka biraz eski deilmi koymuşken şöyle otomatik filan büyük bi şey koysaydın
    quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

bırakın bu kolpa işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DEATHANGEL*

İmzandaki silah ne marka biraz eski deilmi koymuşken şöyle otomatik filan büyük bi şey koysaydın
    quote:

bırakın bu kolpa işleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

quote:

bırakın bu kolpa işleri

nasi olsa buraya ss koyucam. O zmn goruscez

• quote:

Orijinalden alıntı: *DEATHANGEL*

quote:

bırakın bu kolpa işleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

quote:

bırakın bu kolpa işleri

dostum o silah call of dutyde en sevdiğim silah
    onun için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.