Şimdi Ara

internetten zahmetsizce para kazan 100 de 100 güvenli Cashfiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sakın yalandır gibi bahaneler üretmeyin. okumaya üşenmeyin çünkü bu yazılanları okuduunuzda iiki gormusum diyeceksiniz emin olun. elinize dolarlar geldikce bana hayır duası ediceksiniz.

Arkadaslar bu site tamamen gerçek bir komisyon sitesi ve programda onlarin bi ürünü.
    Sizin o reklamlari gördügünüzü varsayip size sn de bir 1 kredi veriyor.
    Yani 0.01 $
    bu programi arkaplanda çalistirn 1 saat te 600 puan kazann
    Krediniz arttikça kredi artma oraniniz da artiyor.
    Bence ay sonunda aha iyiki çalistirmsm diyeceksnz.
    Çünkü elinize net48$gececek
    48$ x 1,36 = 65 YTL sizce az bi parami?
    Birde eger bu siteye bu verdigim linkle yani beni referans olarak gösterirseniz.
    Birbirmzn kredilerndn pay alacz.Yani ben 1000 kazandigimda sizde 150 kredi kazanacksnz.
    Ben programi yükledktn 1 saat sonra 600 krediye ulastim.
    Yani 0.6 $. 10 saat=6$ bu demek oluyorki internette takilirken bu programi kullanirsnz.
    Günde 10 milyon garanti.
    Üye olurken çek seçeneklerinde 50$ seçerseniz paraniz 50$ olunca çek gönderilir.
    krediniz 30000 oldugunda yani aslinda onlarin size verdigi kredilerle birlikte bu 50000 oluyor...
    50$ lik çekinizi sitedn isteyebilyrsnz.
    Eger amerikada yasasaydk bu çek elimize 1 hafta içerisinde geçeckti.
    Fakat Türkiyeye yapilan ödemeler2haftayi buluyor.Ben size garanti veriyrm.
    Inanmazsnz sitenn içerisnde ödenmis çek görüntüleri var 120$ da var 50$ da var.
    Tek mesele o animasyonu yürütmek.
    Bu para hepimize ilaç gibi geleck....
    adamlarn 3 milyonun üstünde üyesi var ve hepsine çekleri yollanms
    Senin kazandigin her kredi için adam 0.04 $ kazaniyo o sirketlerdn sana %25 ini vermis çok mu...
    Bu linke kaç arkadasinizi üye yaparsaniz o kadar çabuk artar kredileriniz benim krediler 4 sn de bir artiyor.
    Sizde çok para kazanacaksiniz...Bu linkten arkadaslarinizi üye yapin sizinde 4 sn bir artsin kredileriniz...Ay sonu geldimi alsana 70 YTL çatir çatir yiyin.
    Denemekte yarar var deneyin pisman olmayacaksiniz...Sadece farenizi oynatip sol üstteki adami yürütmek.
    Bu sirada gelsin krediler gelsin paralar...
    Adamlar senin kazandigin her kredi için 0.04$ sirketten aliyor.
    Sanada 0.01 ini veriyor.Yani adam sendn zaten para kazaniyor ve kazancini arttirmk için kar ortaklgi sunuyr.
    Is bu kadar basit.Nekadr üye o kadar kredi demk adam için yani
    1.000 üyenin günde ortalama 1000 kredi kazandigini düsünn.
    1.000.000 kredi * 0.04 günde 40000$ kazaniyolr.sanada 10000$ ini dagitiyor.
    Sitenn çekleri ödememesi gibi bir durum yok çünkü güven yani üye kaybetmk istemz...
    Bilmem anlatabildmmi?
    Bu sitenin dünya üzerinde 3.000.000 a yakin kullanicisi var.
    Çeklerinizi bir sonraki ayin 1-15 i arasinda siteye giris yapark isteyebilyrsnz.Bana güvenin karli çikacaksnz.Çünkü bu site kurulali tam 5 sene olmus.Ve hiçbir sekilde bu site hakkinda yaptigm google arastirmsnda kötü bir yoruma rastlaymdim.Yabanci forumlardaki yorumlarda hep iyi oldugundn bahsedilyr.
    Girin üye olun programi internette takilirkn açik tutun ve sol üstte bulunn animasyonn arada bir üstüne gelince devam ediyr
    Gelelim çeki isteme bölümüne.Siteye giris yatiginizda account sayfaniz açilir.
    Kazandignz krediler 50000 olunca(siz 30000 yapin yeter,çünkü bana 5000 de avans verdi simdidn)çekimi istiyorum bölümü var.(request)Paraniz 50$i geçtimi basabiliyosnz.Çekiniz 2 hafta içinde adresinize teslim...
    Bu siteden para kazanmaniz için seye dikkat etmelisinz...
    1.)Üyelik bilgilerinizi dogru girmek.Yani adresinizi dogru girmezseniz paranizi baskasi alir.(Kesinlikle kredi karti bilgisi istenmiyor)
    2.)Programi çalistirdiktan sonra sol üstteki animasyonu arada bir üstüne gelerek hareketlendirmek.(Yasli amca uyumaya baslarsa krediniz artmiyor.)
    3.)"Bu paraya gerçekten ihtiyacim vardi.Ilaç gibi geldi."Demeye hazir olun...

Bu krediler yükselmiyor demeyin çünkü bazi sinirlari geçince size bonus veriyor..
    2000 i geçerseniz 1000
    5000 i geçerseniz 2000
    10000 i geçerseniz 4000
    yani 10$ kazanacaginiz yerde 17$ kazanacaksiniz...
    tabi bu işe yoğunlaşır nette 5 saat takılırken bu programıda active ederseniz günde 8,10 dolar kazanabilirsiniz
    buda ayda 250 300 dolar eder iyi kazançlar
    uye olmak isteyen arkadaslar bu linke tıklayarak uye olabilirsiniz.

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=centerkey

uzun olduğuna bakmayın hiç zor değil deneyin bence........

• ÜYELIK YARDIMI
    Üye olurken karsiniza çikabilecek olasi sorunlari çozebilmek amaçli hazirladim.
    Üyelik Formu Açiklamali
    Login: (Buraya Kullanici isminizi yazin, Enaz 3 karakter)
    Password: (almak istediginiz sifreyi yazin)
    Verify passwordYukariya yazdiginiz sifreyi tekrar yazin)

First, tell us where we can send your checks (Bu alandaki bilgileri dogru yazin. Gönderilecek çek bu bilgiler ile gelecek)
    First name: (Adiniz)
    Last name: (Soyadiniz)
    Street address: (Adresiniz)
    City: (Sehir)
    Zip/Postal code: (Posta Kodunuz)
    State: (Bu alan oldugu gibi kalsin)
    Province: (Bu alan Bos kalsin)
    Country: (Ülke)
    E-mail address: (E-Mail Adresiniz)
    Verify e-mail address: (Yukariya yazdiginiz E-Mail adresini tekrar yazin)
    Old e-mail address: (Bualan Bos kalsin)
    Now, please tell us more about yourself (kisisel Bilgilerin)
    Year of birth: (Dogum Yiliniz)
    Education: (ögrenim Durumunuz)
    Annual household income: (Yillik Geliriniz)
    Industry: (Çalistiginiz Dal)
    Title: (Isyerindeki Ünvaniniz)
    Additional Information (fazladan Bilgi)
    Please tell us about your interests. (Ilgi alanlarinizi Isaretleyin nekadar çok isaretlerseniz okadar iyi olur)
    Please tell us what you search for or buy online and our partners will send you third party offers targeted to your interests*. (Internet üzerindeki ilgi alanlariniz Bunuda Çok Isaretleyin)
    Earn cash by subscribing to receive special offers and announcements from our partners. Please read our Privacy Policy and be assured that your e-mail address will not be shared without your permission. (Bu Bölüm isaretli olsun)
    Payment Information (Ödeme ile ilgigi Ayarlar)
    Preferred check size: (Çekinizi kaç dolar oldugu zaman isteyeceginiz 50$ isareli olmasi yeter)
    Referral Information
    Referred by: (Bu alan önemli burada " centerkey " yazmali yaziyor ise ellemeyin öyle kalsin)
    Sharing your opinion pays off! (Bu alan Isaretli olsun)
    I have read and understand the Member Agreement. (Bu alan isaretli olsun )
    Önemli Not: Alanlari doldururken Türkçe harfler kullanmayin. G-Ü-S-Ö-Ç Harfleri.
    Bu alanlari doldurduktan sonra SUBMIT REGISTRATION Butonuna tiklayin Üyeliginizi tamamlayin.
    Size gelecek olan mail adresini açin ve üyeliginizi aktif etmek için Maildeki linke tiklayin.
    Üyeliginizi tamamladiktan sonra Açilan sayfada download a tiklayarak programi bilgisayara indirerek çalistirin. Formda belirlemiç oldugunuz kullanici adi ve sifreyi girerek Para kazanmaya baslayin.

İşte size birçok çek örneği
    Switzerland
    Miktar: $138.60
    http://images.cashfiesta.com/images/cf1m.jpg
    Amerika
    Miktar: $100.89
    http://images.cashfiesta.com/images/check-13.jpg
    Japonya
    Miktar: $58.57
    http://images.cashfiesta.com/images/cf4m.jpg
    Hint
    Miktar: $92.12
    http://images.cashfiesta.com/images/check-2.jpg
    Güney Kore
    Miktar: $112.08
    http://images.cashfiesta.com/images/check-7.jpg
    Cin
    Miktar: $78.16
    http://images.cashfiesta.com/images/check-5.jpg
    Yeni Zelenda
    Miktar: $72.39
    http://images.cashfiesta.com/images/check-12.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscekici -- 26 Haziran 2007; 0:00:23 >

• Siz bu konuda başarılı oldunuz mu? Mesela kaç alt üyeniz var ne kadar kazandırıyor size...

birinin altında üye olmakla en üstte olmak arasında bir fark var mı?

paypal ödemeleri var mı?

bunları cevabını istiyorum...
  • birinin altında üye olmak ile en üste üye olmanın farkı yok benim şu an 113 alt üyem var
    bende bu ay başladım kazancım şu an points olarak gozukuyor ay sonunda ne kadar kazandiğimi size ayrıntılı olarak yazarım
    paypal odemisi yok odemeler sadece çek olarak gonderiliyor
  • ayın 11i oldu bende 82814 puan var çek talep edemiyorum !!! bu talep düğmesini benmi bulamıyorum yoksa daha açılmadımı bi yardım ederseniz sevinirim....
  • Yeni Fikirlere Açık Olun !
    Yeni bir Network Marketing organizasyonu projesinde ilklerden olma şansını kaçırmayın! Mükemmel bir iş modeli ve benzersiz kazanç planı ile sizde tanışın. Ek iş ek gelir modeli, Türkiye'de ilk ve rakipsiz bir sistem. İnternetten sandığınızdan daha fazlasını kazanabilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.