Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
Giriş

Muhtemelen hayatım boyunca izlediğim en etkileyici film olacak. Sinemada bunu izlerken yaşadığım yükselme hala dün gibi aklımda.

Tuhaf..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun bir mesaj yazacaktım gerek yok:) paragraf paragraf mesaj yazılacak bir film

konuyu takip edeyim.

• Devam filmi gelir mi ki?

• resiyod kullanıcısına yanıt

Devamı yapılacak bir film değil. Neden gelsin ki?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, "devamı" izleyicinin yorumuna bırakılmıştı.

•  Interstellar (2014) | Yıldızlararası 

Interstellar (2014) | Yıldızlararası
     Interstellar (2014) | Yıldızlararasısaçmasapan.mp4 (@sacmasapanmp4) on Xtwitter
    saçmasapan.mp4 (@sacmasapanmp4) on X
    https://twitter.com/sacmasapanmp4/status/1739695352817594407
  • doğru düzgün uzay filmi neden çıkmıyor acaba

• Christopher Nolan'ın "Interstellar" (Yıldızlararası) filmi, 10. yıldönümüne özel 6 Aralık'ta sinemalarda yeniden gösterime girecek.

• Kafamda kritiğini yapmak için gitmek isterdim ama gerçekten Interstellar'ı izlerken sıkıldığımı hatırlıyorum. Sinema salonunda sıkıntıdan patlarsam bilete harcadığım paraya kıymış olurum. Aynısını sinemada tüm dikkatimle izlememe rağmen Oppenheimer'da da yaşadım. Ara vermeyi de unuttular. Sıkıntıdan sonlara doğru çok bunaldım. Nolan entelektüel kritik teşvik ediyor ama bence çok hantal bir yapımcı. Filmlerine tarif edilemez hantallığı sirayet ediyor. Benim açımdan sinematik zevkten çalan bir hantallık bu. Tenet ve Batman serisi dahi bu acayip hantallıktan muzdarip. Nolan kendisini fazla ciddiye alıyor. Ödüllerle bu konudaki inancı iyicene pekişmiştir. Ama biraz gevşemeli ve filmlerini boğan drama zincirini kırmalı. Gereksiz sahneleri azaltmalı. Interstellar'da da filmi gereğinden fazla uzatan yığınla sahne mevcut.

• Christopher Nolan’ın efsane yapımlarından "Interstellar" filminin zaman çizelgesi.

Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.