Şimdi Ara

intikam-suç film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldbuei , şeytanı gördüm , intikam meleği , cinayet günlüğü , a bitters life gibi bu tarzlarda film önerisi olan arkadaşlar verin bir tavsiye intikam agirlikli suc olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnett -- 20 Ağustos 2014; 5:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• law abiding citizen
  • magnett kullanıcısına yanıt
    izledinmi ?

• Kill Bill V1 , Kill Bill V2 , V for Vendetta en iyi intikam flimleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Ağustos 2014; 17:02:31 >
  • Tarantino filmlerini öneririm Kill Bill serisi ve alttakiler;

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

izledinmi ?

izledim hocam bunu
  • Orijinalden alıntı: Saiyan94

law abiding citizen
    izledim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnett -- 20 Ağustos 2014; 18:23:08 >
  • Neuroxena kullanıcısına yanıt
    bunların hepsini izledim ama ucuz roman pek hoşuma gitmedi tarantino filmleri arasında en kötü olanı sanırım aldığı puanıda hakeden bir yapım yapım değil.
    imdb ilk 250de benim de hiç sevmediğim hatta iğrenç olduğunu düşündüğüm filnmler var kısaca katılıyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: histrio

çok dandik filmlerde var yani imdb 250 de kimi filmlerde orada olmayı hakediyor ama olamıyor iste.
    hocam ilk filmi izledim ama 2.yi izlememiştim aldım listeye indiriyorum sağol.
    bu 250 meselesi derin mesele :) neyse iyi seyirler ya bu Law Abiding Citizen neden bu kadar bilindik herkes izlemiş her konuda 1-2 kişi öneriyor nerdeyse
  • 1980'lerin başında izlediğim "İntikam Alacağım (The Exterminator-Robert Ginty) " ve "Azrail" filmleri vardı...

intikam filmleri olan üçlü isimli çok ünlü olamayan bir aktör vardı ama hatırlayamadım, bir filminde komşuları korkaklıktan onu yanlız bıraktıkları için mahallenin kötülerinden beyzbol sopası ile intikam alıyordu, yanlış hatırlamıyorsam filmin adı "doğru yolda tek başına" idi, filmin afişinde de beyzbol sopalı fotoğrafı vardı...

bir de o dönemlerde Charles Bronson filmleri vardı intikamlı...
  • Bende intikam filmlerine bayılırım listede görmedim the punisher ilk filmi çok güzeldi imdb puanı niye bu kadar düşük anlamadım en azından 7.5 olması lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım arkadaşlar listeye dediklerinizi sağolun . ya imdbyi anlamak güç oldu artık , az öncede big fish izledim vallaha okadar cok sıkıldımkı ilk yarım saatine dayanamadım sildim direk şişirme puan ya bunlar .

• "Road to Perdition (Azap Yolu)" favori filmimdir, tam bir klasik...

@World is Yours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Ağustos 2014; 1:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

"Road to Perdition (Azap Yolu)" favori filmimdir, tam bir klasik...

@World is Yours

tom hanks ve paul newmanın oyunculugu ve fılmın muzıklerı şaheserdir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: World is Yours

quote:

@World is Yours

...

tom hanks, paul newman, jude law...daniel craig dahil tüm oyunculuklar, dönemi yansıtan görüntüler, kıvamında tempo, müzik, dramatik son...her şeyiyle mükemmel bir şaheser...listemde hep 1 numara, diğeri "Görev Mars (Mission To Mars)"...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: World is Yours

quote:

@World is Yours

...

tom hanks, paul newman, jude law...daniel craig dahil tüm oyunculuklar, dönemi yansıtan görüntüler, kıvamında tempo, müzik, dramatik son...her şeyiyle mükemmel bir şaheser...listemde hep 1 numara, diğeri "Görev Mars (Mission To Mars)"...

baya begenmıstım bende ama lıstemde 1 numara degıl :) diger filmi izlemedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.