Şimdi Ara

İntra-Lasik (ilasik, femto-lasik, idesing wavefront) Lazer Ameliyatı Oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam flep kırışması nasıl hissettiriyordu ? Yani ciddi bir hissi var mıydı ?

• kmesne kullanıcısına yanıt

flep kaymıştı hocam Görüntü bi sim siyah oldu sonra göz kırpmayla geldi her yer çamur gibi gözlüğe su gelir ya öyle görünüyordu sonra doktor yapıştırdı ama buruşuk yapıştı onda da ışıklar saçma sapan görüntü net değildi %20 %40 civarı görüyordum sen gözünü ovuşturmadıysan öyle bir şey olmaz hocam merak etme.

• hocam şuan nasıl gözleriniz yorumları okdukca içim acıldı

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Eğer bana soruyorsanız en ufak bir problemim yok hocam. Aşırı ötesi memnunum ben. Sadece göz yaşını ihmal edince yanma ve ışıklarda dağılma yaşıyorum. Oda tamamen benim hatam. Unutuyorum iyice kuruyana kadar göz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bosgezenadam B kullanıcısına yanıt

hocam benim de gözüm kurumaya cok müsait 10 saat pc basındayım hergun geceısıgı moduna gececegız artık

3 4 saat de tv izliyorum

yani olursma 6 ay ticareti kayacak gıbı mı ? birde cok olumsuz yaan bırkac kısıs var adam engellı kaldım resmen dıyor

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Olumsuz yaşayanlar muhakkak vardır o konuda fazla yorum yapamayacağım başıma gelmediğinden. Ama 6 ay göz kuruyor ve günde 3 4 defa damla kullanmak şart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef dediğiniz yerde ilasik yöntemiyle ameliyat oldum. Gece ve loş ışıkta görüşümü kaybettim. Siz sansliymissiniz. Ben böyle bir komplikasyon olduğunu bile bilmiyordum. Bütün komplikasyonlara sahibim. Şimdi yurtfisi dahil duzeltebilecek doktor aramakla geçiyor ömrüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosgezenadam B kullanıcısına yanıt

hocam naıslsınız son durum naısl gözlerde ameliyat aşamasına kadar geldim ama ilasik hiç düşünmüyorum göze darbe gelebilir sonra da kayabilri diye

ilasik de sonradan numralar geri geliyor mu ?

smile de yaptırıp gelenler var sanırım forumda

• 6 ay önce lasik ameliyatı oldum numaralarım ve astigmatim yüksekti 5.5 miyop / 1.5 Astigmat 6.00 miyop / 2 numara astigmat şuan miyop 0.25 gayet iyi ama astigram tekrar 1 e cikti ilk aylar iyidir birden 10 gun icinde atigmat artti sizce nedeni nedir, birde bende soyle bi problem vardı ne bilmiyirum ama arada netlik geliyor gidiyordu sürekli gel git oldu durup duruken netlik geliyor gozumu oynatinca gidiyordu sonra sonra bu netlik gelip gitmesi azaldı ve suan astigmat var bulanik goruyorum nedeni ne sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.