Arkadaşlar gırakona mastodonda para kasıordm repot için towna gittim 201 tane bezooarım wardı potcuya wereim dedim wermedi daha sonra baktım ki kitap chitinler falan hiç biri satılmıor girip cıktım genede düzelmedi :S ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden tşkkler
Şuanda girip cıktım inventorydeki hiç bişeyi satamıorm ne tezgaha nede mektuba kayaniliorm ltfn yardımm
sinirden yanlış yazıorm off off
serverlara res atılmasını beklicen atılınca gitcek bütün bezoarlarsonra düzelcek bug
tam 201 tane bezoar nası becerdin insan 199 dan önce gider belkide afkydin 201 den sonrasını almadı , kolay bekliceksin hepsi silinene kadar
Neden böle oldu peki ?
inventorydeki herşey gitcek mi yani? opal chitin vs.
quote:
Orjinalden alıntı: zorba05
Neden böle oldu peki ?
benimde bi kere geldi başıma ama benim durmum senden daha kötü bankada 200 üstümdede 246 bezoar vardı tam 2-3 gün ugrasmıstım her neyse senni bezoarlar bugda kaldı neden diye sorucaksan npc satıs fiyatı sanırım 40kdan fazla olan (yanlış oalbilir)bir itemden üstünde en fazla 200tane bulundurabilirsin fazla olursa dupe yapmış yerine konuyorsunk2nin rezilligi işte
45 k bezooar 35 k blood of glyphodont oynamıcam bırakıorm oyunu bilsek yapmazdık böle
Nese tşkrler beyler. gırakon olmasa koymazdı ama kastıım wakitler emeğim boşa gitti
öğrendim iyi oldu saolun :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme