Şimdi Ara

İNVENTUS 8.500 TL SİSTEM TOPLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun sisteminiz, Inventus doğru seçim

Psu ve anakart f/p seçilebilirdi, 750w 80+ psu ile SLI bile yapabilirsiniz, 850w RM serisi Corsair psu ile 150 TL tasarruf sağlardınız.

Anakart olarak Asus Maximus VIII Ranger Rog seçilip, 100 TL daha tasarruf edilebilirdi.

Sıvı soğutma da 200 TL daha ucuza H60 alınabilirdi, testler de H100i ile arasında çok büyük farklar yok gibi, ext. o.c yapıp 7/24 bench kasmadıktan sonra çok gerekli değil yani.

Ram olarak, yine Corsair'in LPX serisi 2400mhz CL14 alınabilirdi 100 TL daha ucuz.

Toplam da 550 TL tasarruf sağlardınız, performans olarakta kaybınız olmazdı, ama bu hali ile de sonuçta gayet güzel bir sistem keyfini çıkarın.
  • hocam 400.000 aboneli arkadaşınız kim soyleyebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :)
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için daha önce bilseydim söylediklerinizi kesinlikle dikkate alırdım :)
  • çok teşekkür ederim hocam :)
  • fthbrn kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi isim vermek yakışık almaz :) hem sağ elin verdiğini sol el bilmemeli verdiğim arkadaşın kalbini kırmak istemem ama bir ipuçu vereyim takipçilerini Rainbow Six Siegeten mahrum etmek istemeyen biri :)
  • Hocam her şey çok güzel ama kusura bakma da o işletim sistemi ve o fiyat ne hocam kazığın alâsını yapmışlar sana. Daha doğrusu Inventus'un suçu değil. Orjinal işletim sistemi istiyorsanız n11, gittigidiyor gibi sitelerde yüzbinlerce sağlam referansı olan kişilerden 40-50 liraya hatta daha ucuza bile key olarak bulabilirsiniz orjinal windows 10.
  • VaSiLi_ kullanıcısına yanıt
    eastergamers tv değilmi

• son derece güzel olmuş hayırlı olsun
  • Öncelikle hayırlı olsun evet inventus biraz daha pahalıdır belki ama verdikleri kaliteli hizmete değer diye düşünüyorum.
    Psu biraz abartı olmuş 750W ve 850W kaliteli bir psu da işinizi fazlasıyla görecektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.