Yok bro istediğin sogutucular için her şekilde değiştirmen gerekli o kasayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yok bro istediğin sogutucular için her şekilde değiştirmen gerekli o kasayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reddit de bir kullanıcı aynı şekilde benim gibi sormuş; Arctic 360mm Argb modeli bu kasaya olur mu bildiğiniz üzere onun radyatör biraz daha büyük diyerek bir kullanıcı da olur sorun olmaz demiş. Seçimim CH560 dan yana olacak gibi duruyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deep cool üzmez hocam. |
Tavsiye için teşekkürler hocam, iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
imkan elveriyorsa. www.sinerji.gen.tr Attention Required! | Cloudflare https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-morpheus-black-argb-tempered-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192 |
Üst seviye bir kasa ancak o kadar bütçem yok hocam Deepcool Ch560 modelini alacağım insallah maaş bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de ch560 ve arctic liquid freezer iii 360mm düşünüyorum gelişme var mı sığıyor mu bu kasaya? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pm yanıtladım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geç görmek üzdü baya güzel fırsatmış, aynı paraya bitfenix cube 360 aldım 6-7 ay önce |