Yok bro istediğin sogutucular için her şekilde değiştirmen gerekli o kasayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Inventus - Arctic Liquid Freezer II 360 - 420MM (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Reddit de bir kullanıcı aynı şekilde benim gibi sormuş; Arctic 360mm Argb modeli bu kasaya olur mu bildiğiniz üzere onun radyatör biraz daha büyük diyerek bir kullanıcı da olur sorun olmaz demiş. Seçimim CH560 dan yana olacak gibi duruyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deep cool üzmez hocam.
-
Tavsiye için teşekkürler hocam, iyi forumlar
imkan elveriyorsa.
www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/deepcool-morpheus-black-argb-tempered-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192 -
Üst seviye bir kasa ancak o kadar bütçem yok hocam Deepcool Ch560 modelini alacağım insallah maaş bekliyorum
Ben de ch560 ve arctic liquid freezer iii 360mm düşünüyorum gelişme var mı sığıyor mu bu kasaya?
Pm yanıtladım hocam
geç görmek üzdü baya güzel fırsatmış, aynı paraya bitfenix cube 360 aldım 6-7 ay önce
-
hocam bu kasaya b650 tomahawk - LF 3 360 sığıyor mu
-
Hocam bu kasayı büyüklük olarak önermiyorum, ben de son anda değiştirip başka bir model aldım reddit den araştırdım ve isim sansa kalsın istemedim ben de gittim, Warcry Edge aldım ciddi geniş ve ferah bir kasa akvaryum gibi görünüyor ama hava kanalları var her yerde tereddüt etmiştim ama sorunsuz ben alırken 3.400 e almıştım simdi malum olmuş fiyatlar.. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X