Bildirim
inventus corsair ürünlerinde %25 indirim var.bilginiz olsun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fiyatlar biraz daha uygun olabilirdi ama genede güçlerine göre fiyatlar iyi sayılır. -
indirim yapınca buda vatana dönmesin -
%30 gözüküyor -
corsair %50 olsa yine alınmaz fiyatını haketmiyen marka bence yazık paraya o markaya verilmez 5 kuruş -
Vatan gıbı degıl gercek ındırım var ınventus da fıyat once cıkarılıp sonra ınmemıs bellı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: KUM23
corsair %50 olsa yine alınmaz fiyatını haketmiyen marka bence yazık paraya o markaya verilmez 5 kuruş
bende öyle düşünüyorum bu yüzden 230w everest kullanıyorum mükemmel kalite akıyor vs. -
H100i stoklara girmiş -
quote:
corsair %50 olsa yine alınmaz fiyatını haketmiyen marka bence yazık paraya o markaya verilmez 5 kuruş
Anti-Corsair Fan Boy alert. -
H100i alacak varsa Webdenal'da 276 Lira
Eksen'de 280 lira civarları
Corsair Kasa ile PSU kullanıyorum, kesinlikle verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Şubat 2013; 23:47:51 > -
arkadaşlar ben konu açalı baya olmuştu.
anlaşılan aldırmamış kimse.kampanya şuan geçerli diel -
SSD lerde %30 indirim var diğer Corsair üeünlerinde de ufak çaplı Facebook indirimi mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lundy
quote:
Anti-Corsair Fan Boy alert.
aynen :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X