Şimdi Ara

İNVENTUS GÜVENİLİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
17.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynı şeyi düşündüm eğer pc hakkında bilginiz varsa hiç sıkıntı yaşamasınız ben tüm parçaları deneyerek algım şuan pupg ultra ayarlrda 100fps altı dusmuyor 5bın tlık pc 8bınlık pcyden daha iyi şuan topladığım kasanın resminı atayım sadece sıvı soğutma eksiğim var onuda alırsam emınım 10fps artış olur

İNVENTUS GÜVENİLİR Mİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphoneseci İ kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bir fps drop sorunu yaşamıyorum eski sistemimde cs go da çok fps drop sorunu yaşıyordum. Şu sistemi dizdikten sonra 25 kill ile bitirdiğim roundu 35 killere çıkardım. 144 hz gerçekten çok fark ediyor. Tabi dediğin gibi gönül isterdiki 2.500 tl lik monitör kullanmak ama bütcede kasaya öncelik verdim. Monitör için ise kalan meblağdan en iyisini seçtim.

• Inventustan ağustos ayında sistem toplamıştım. Kasayı elden teslim alacağımı söylemiştim. Kasayı 1 hafta sonra teslim aldım. Bu süre zarfında dolar yükseldi. Fiyatta yaklaşık 300-400 TL artış olmasına ve fatura kesilmemesine rağmen bana ürünü aynı fiyattan sattılar. Ayrıca bu süre zarfında teknik ekipten birisi beni arayıp topladığım sistem hakkında ve uyumu hakkında detaylıca bilgi verdi. Ben fiyat ve müşteri memnuniyeti konusunda bayağı memnun kalmıştım. Bilgisayarımda herhangi bir arıza çıkmadı. Kısacası ben firmayı iyi bulmuştum.
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam inş. Bu şekilde devam ederler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilgkmn19051 H kullanıcısına yanıt
    Haklısın da benim çok bilgim yok özellikle parçaları takmak konusunda :) gönül ister 5-6 bin harcıyalım

• inventus.com.tr
    Sepet - inventus
    https://inventus.com.tr/ShowCart.aspx

Sistemi şu şekilde yaptım

Bu kurlarla her türlü yüksek meblağlar çıkıyır malesef buna birde 1600-1700 civarı monitör ekliyeceğim 11.900 flan yapacak :)

Bu sistemde nerelerden kısabilirim kasa yı en ucuza 200 küsüre alabilirim aslında bi sıkıntısı dezavantajı olabilir mi

Fandan ve güç kaynağından kısılabilir belki

Tabi windows 10 u orjinal alıyorum oda 800₺

Ekran kartından kesinlikle kısmak istemiyorum

• Görünmüyor sistem hocam.
    Bir de windows 10 için bence hemen para verme orjinal trial sürümle 1 ay idare et o para da cebinde kalır hem. Önümüzdeki ay alırsın olmadı tabi kesinlikle korsana teşvik etmiyorum ama crack işlemide yapabilirsin.

• Fan ve güç kaynağından kısma ben mesela güç kaynağına 700 lira verdim hiçte pişman değilim gayet sessiz çalışıyor. Benim için sistemde en önemli nokta performans ve sessizlik

• Kasa olarak da NZXT s340 almıştım ben.
    İşin gerçeği ışıklı fanlar felan beni pek cezbetmiyor. Önemli olan kasanın güzelliği ve kabloların kötü görünümünü engellemek.
    Ben s340 almıştım farklı modellerinede bakabilirsin kasa olarak tabiki zevk meselesi o da ayrı mesele 😁

• İnventus daha iyi ve kaliteli hizmet için kredi kartı bilgilerinizi gönderin dese direk kartı gönderirim düşün o derece
  • Alttaki yorumda belirttiğin meblağı yani 12bin lirayı gözden çıkardıysan sana ryzenli sistem öneririm intelde yapabilirsin ama ekstra işlemci soğutucu vs masrafın çıkar ben ryzeni kendi stok fanıyla kullanıyorum ışıklı felan 😁
    Benim sana attığım alttaki yorumlardaki sistemi şu anda aktif olarak kullanmaktayım aynı sistemi sana tavsiye edebilirim. SSD 250 gb kullanıyorum sadece windows için... Steami dahi hddye yükledim 😁
    İstersen benim sistemde kullandığım rami rgb model seçebilirsin ben gskill rgb olmayan modeli seçtim çünkü ömür boyu garanti veriyorlar ve ışık felan sevmiyorum 😁
    Kasayı değiştirebilirsin ben mesela kasada kablolamaya önem veririm düzgün düzenli olmasını isterim bu yüzden s340 aldım iki fanıyla geldi soğutması kâfi işimi görüyor ekstra fan almadım yani hemde kibar bir kasa kablolama için güzel tasarlamışlar araştırmıştım ha daha üst modelleride var ama onlar hakkında detaylı bilgim yok sende düşünüyorsan arkadaşlara sorabilirsin ya da forumda elbet konusu vardır araştırabilirsin 😁.
    Dediğim gibi Işıklı mışıklı seviyosan arkadaşların önerdiği kasalara bakabilirsin diğer konulardan kasa fikiri alabilirsin.
    Ayrıca Monitör olarak g-sync istiyorsan sadece monitör olarak başka sitelerden araştırma yapabilirsin ben mesela monitörü itopyadan almıştım inventusta monitör çeşidi yoktu.
    Benim parçalar sana pahalı geldiyse başka öneriler alabilirsin kardeşim ama bütcen varsa benim sistemi öneririm. Tabi güzel önerileri olan arkadaşlarda çıkacaktır onlarıda dinleyebilirsin 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneseci

https://inventus.com.tr/ShowCart.aspx

Sistemi şu şekilde yaptım

Bu kurlarla her türlü yüksek meblağlar çıkıyır malesef buna birde 1600-1700 civarı monitör ekliyeceğim 11.900 flan yapacak :)

Bu sistemde nerelerden kısabilirim kasa yı en ucuza 200 küsüre alabilirim aslında bi sıkıntısı dezavantajı olabilir mi

Fandan ve güç kaynağından kısılabilir belki

Tabi windows 10 u orjinal alıyorum oda 800₺

Ekran kartından kesinlikle kısmak istemiyorum
    İNVENTUS GÜVENİLİR Mİ

Şu şekilde resim ekliyeyim (fan 3 adet)

• Gözünüz kapalı siparis cikabilirsiniz sinerji eksenbilgisayarda iyidir

Itopyada iyi diyeceğim ama bana kalırsa diğer firmalara göre kazık gibi

Reklami sağlam yaptılar isteyen alır isteyen almaz mantığında fiyatlandırma politikaları var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne biliyim i5 9600k ryzen den daha iyi değilmidir oyun için . Sistem 10.164 tutuyor

Kısmam gereken yerler varsa yardım alıyım ama senin sitemede bakıcam tekrar hatta çıktısını alıp onuda götürücem mağazaya

Monitör olarak 75hz li full hd 1ms freesync özellikte 700 ₺ ye var fakat 75 hz önerir misiniz

Oynuyacağım oyun bf 5 - bf 4 - gta5 - fifa 19

Bunlardada bu sistemle 100 fps üstü gelecek malum

Ucuza alıcam diye 75hz almak saçma mı olur oyun zevkini düşürür mü?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Özelden mesaj attım inboxuna bi bakar mısın hocam

• Ben siparişle kargoyla uğraşmak istemiyorum direk sabah gidip gün içinde montajlı almak istiyorum mümkün müdür yetiştirebilirler mi ayrıca 12 saat teste tabii tutuyorlarmış eğer gidip elden alırsam bu testide kaçırmış olucam sorun çıktığında nasıl bir yol izlemeliyim

Hocam testi yaptır mutlaka zaten bugün cuma en geç yarın yada Pazartesi elden teslim alırsın kafan rahat olur

• Sene 2019 olacak ve halen böyle saçma sapan sorular soruluyor ya helal olsun.Google denen bir şey var biliyormusun?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.