Şimdi Ara

inventus yenilenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı fiyatlarına bakıyım diye girdim siteleri yenilenmiş çok hoş olmuş

• Eski siteyi ben daha cok begeniyordum acikcasi. Reddit gibiydi, goruntu acisindan en guzeli degildi ama bence cok daha kullanisliydi. Ayrica sanki eski hiz yok gibi sitede, bilmiyorum benim baglanti hizimdan mi kaynakli siteden mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sitede kullanılabilirlik açısından eskisine oranla daha iyi olmuş. Fakat kişisel sistemler linkini bulamadım
  • arkadaşlar haftalardır toplamayı düşündüğüm kasayı bu siteden toplayıp hazır şekilde gelmesini düşünüyorum. Güncel fikirlerinizi alabilir miyim ? haftalardır yok vatan yok sinerji diye araştırıyorum ancak inventusu aratınca 1 tane bile olumsuz yorum göremedim
  • ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Güvenle alabilirsiniz hocam Türkiye'deki en sağlam firmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertov -- 13 Şubat 2015; 1:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

arkadaşlar haftalardır toplamayı düşündüğüm kasayı bu siteden toplayıp hazır şekilde gelmesini düşünüyorum. Güncel fikirlerinizi alabilir miyim ? haftalardır yok vatan yok sinerji diye araştırıyorum ancak inventusu aratınca 1 tane bile olumsuz yorum göremedim

Görmende pek mümkün değil zaten en iyi firma bana göre piyasadaki bu anlamda gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin.
    Konuya dönersek sitenin tasarımını bende çok beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopya bozuk ürün
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.