Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Invicta 19321 S1 Rally Amerika Ürünü BURSA'dan FİYAT GÜNCEL Satın Al 20 Mart 2016 14:10 1 1 Invicta 19321 S1 Rally Amerika Ürünü BURSA'dan FİYAT GÜNCEL Invicta 19321 S1 Rally serisi saatimi satıyorum , SIFIR 31.03.2016 aldım. Ürünü Bursada Elden almak isteyen arkadaşlar Gönül rahatligi ile kontrol ederek istediginiz saatçiye kontrol ettirerek alabilirsiniz. Amazondan aldım %100 orjinal dir 1 ay içinde her türlü destegi veriyorlar anında değiştirme para iade vs. Takas söz konusu değildir. FİYAT 430 TL Ürün Yeni Fotolar: Ürün Özellikleri; Brand, Seller, or Collection Name Invicta Model number 19321 Part Number 19321 Model Year 2011 Item Shape Round Dial window material type Mineral Display Type Analog Clasp Buckle Case material Stainless steel Case diameter 5.2 centimeters Case Thickness 17 millimeters Band Material Silicone Band length Men's Standard Band width 26 millimeters Band Color Black Dial color Beige Bezel material Stainless steel Bezel function Stationary Calendar Date Special features Chronograph, Luminous, tachymeter Item weight 1.1 Pounds Movement Quartz Water resistant depth 330 FeetSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 430 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Hediye Çeki shop.samsung.com.tr Geçerli 650 TL N11 100/15 Kupon Satılık Cs:Go Hesabı 2004'de Açıldı 5 Yıllık Jeton Rütbe: S.Usta Muhafız StatTrak™ Satılık Mp7 | Ezelî Rakip , StatTrak™ Ump-45 | Briefing