Şimdi Ara

İNVİCTA 22052

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar invicta 22052 marka saat var çok hoşuma gidiyor fakat 1.000 ila 1.500 tl arası bunun aynısnı yurtdışında ne kadara alabilirim veya bire bir imitasyonu varmıdır ben bulamadım imitasyon yaptırabileceğim biryer varmı veya ? Şimdiden iliğiniz için teşekkürler SAAT BUhttp://www.hepsiburada.com/liste/invicta-22052-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sapr22052&categoryId=25008404

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oww bu saatte bu para verilirmi yazık günah hemde invicta ..bu tipte saatler arasında en kalitelisi welder o da fiyatını haketmez ama en azından bunlara göre kalitelidir ..yurtdışında 49 usd den itibaren invicta alınabilir bu model max 200 usd dir, nasıl bir fiyat şok oldum şu an :)
  • Yok abicim verilmez tabi yalnız ben aynı modelinide bulamadım ya ebay,amazon'a falan baktım fakat aynı olanı bulamadım ya bulabileceğim bir site varmı önerirmisiniz?

İNVİCTA 22052
  • Kesinlikle bu saate para verilmez,yazık edersiniz,1000 liraya saat alıyorsunuz saat 5 ATM bile değil,böyle bir saatin mekanizmasından da şüphe ederim,kordonundan da.
  • ATM o kadarda önemli değil ya el yıkama,duş ideal zaten tasarımı çok hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.