Şimdi Ara

Invincible (2021) | Amazon Prime (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
5.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Final iyiydi bakalım sonraki sezon ne olacak ilk sezon 10 10 2. Sezon 10 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saatlik bölümler çok iyi oldu ya.

Geçtiğimiz günlerde izleyip bitirdim oldukça iyi sezondu.

ÇR okumuştum belki bir takım şeyleri daha kısa işlediler hatırlayamıyorum.

Ben çok daha deli şeyler yaşadığını hatırlıyorum.

• 4 ve 5. sezonlar onaylandı diyorlarrrr.

• Muhteşem haber. Youtube'da full hikaye var. Öyle heyecanlı şeyler oluyor ki sona doğru hikayede, fiziksel dizisi yapılsa ımdb top 10'a oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün finalini yaptım da sanki ağır ilerliyor, normalde çizgi roman kısmını bilmiyorum ama artık büyük savaş başlasa mı? Yalnız finaldeki paralel evrenler konusu ve işlenişi çok iyiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm Invicible hikayesinin baştan sona anlatıldığı Youtube oynatma listesi buyurun.

DİKKAT!!! FULL SÜPRİZBOZAN (SPOİLER) İÇERİYOR!!!

DİKKAT!!! FULL SÜPRİZBOZAN (SPOİLER) İÇERİYOR!!!

• S2B1-B2-B3-B4

1.5x'te rahat izledim. 4. bölüm bayağı iyiydi. Meraklandırdı. Hikayeyi bilmeme rağmen.

Puanım 10/8~.

• S2B5-B6-B7-B8

7 ve 8 çok çok iyiydi. Anissa harikaydı ya. Aksiyonu çok güzel oluyor bu dizinin. Asıl eğlence 3.sezon başlayacak belli. Kesinlikle ilk sezon kadar vurucu değildi ama.

Puanım 10/8~

Genel Puanım 10/8.1

• Sezon arası verilince unutup gitmiştim üzerine kendim de zaman koyunca 2. sezonu baştan izleyeyim dedim. 2 bölüm izledim sahiden unutmuşum. Bu multiverse mevzusu umarım sakız edilmez ben sevmiyorum böyle paralel evrenler falan. Hikayeyi uzatabilmek adına nasıl desem bir tür hile görevi görüyor sanki. Bir de geçen senelerde bu dizinin hikayesi Half-Life'da bile anlatılan türden klişe bir hikaye dedim diye linç yemiştim ve moderatörler bana konu yasağı getirmişlerdi çok acayip kafalar yaşıyorlardı. Daha üst bir aklın dünyayı sömürgeye çevirme fikri sanırsın bu dizinin yaratıcılarınca bulunmuş gibi bir tavır var. Gerçi geçen senelerde polemiğe girdiğim kişiler mevzuyu da anlamayıp haybeye saldırmışlardı bana ama şu sitedeki adaletsiz yönetim gerçekten can sıkıyor. Yeri değil ama paylaşayım içimde kalmasın dedim.

Şimdi baktım mesajlarımı silmişler ama bana saldıranların mesajları duruyor. Hakikaten şu siteye yazdığımız yorumlara, ayırdığımız zamana yazık da işte bir burası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 9 Ağustos 2024; 10:53:51 >

• 2. Sezon les gibiydi. Bir de verilen arayi hakli cikarmak icin 7. Bolumde bununla ilgili sekans eklemisler neymis vakit aliyormus animasyon yapmak. Yeni sezonlar cikarsa ekime cikmazsa bir yerime kadar su saatten sonra. Sanirsin memur olacak da mudurle notlari hakkinda konusuyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam animasyon devam edeceksen yeni sayılabileceklerden X-Men 97, Pantheon, Smiling Friends, Blue Eye Samurai, Vox Machina ve Scavengers Reign’e dal bence.

Eski kült arıyorsan BoJack

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Pantheon ve Scanvengeri indirdim zaten ekşide biri onermisti bu diziye muadil olarak. Arcane izlemistim seneler once. Vox Machina ve Blue Eye da izlendi. Digerlerine bakacagim. X-Men ozellikle dehset duruyor. Onun 90larda yayinlanan sezonlarini izleyecegim once. Uc haftalik bir boslugum olacak aslinda adli tatil sayesinde, is yerinde izlemek icin firsatim olabilir. Telefona atayim da hizlica izleyeyim su dizileri sahiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Ağustos 2024; 20:32:16 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Scavengers Reign ilk sezonunun ardından iptal ettiler diye hatırlıyorum bi' bakın isterseniz.

• 3. sezon 6 Şubat'ta yayınlanacak.

• x (formerly twitter)
    popgek (@popgek) on X
    https://x.com/popgek/status/1846222627313979421
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.