Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Invision İkili Monitör Kolu MX400 Satın Al 21 Haziran 2023 14:18 1 1 Invision İkili Monitör Kolu MX400 Evet malum konudan 2 adet alan ekiptenim. Bu ürünü satıyorum. Diğerini de kendim kullanıyorum.Ne yapacağız aga bunu ne gerek var derken, hayat kalitem arttı resmen. İhtiyacı olan bir arkadaşıma satmak istiyorum, emsal fiyatlarına göre ucuz tuttum. Sarı sitede de ilanım var. Oradaki de en uygun fiyat.USB uzatma yuvaları çok işe yarıyor. Kurulumu her şeyi içinde. Kutusu ıslandığı için mevcut değil. İçindeki yumurta kutusu vari zamazingolar ıslandığı için attım. Parçalarda herhangi bir sıkıntı mevcut değil. İstanbul Şişli'deyim ama ortak bi yerde buluşur alışveriş yapabiliriz. Teşekkürler, iyi alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 12 Mini - Apple TR Garantili - Kapalı Kutu [SATILDI] Invision İkili Monitör Kolu MX400