Şimdi Ara

Iomega REV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iomega REV sürücüsü sipariş etmeyi düşünüyorum.
    Iomega REV sürücüsü hakkında bilgi ve tecrübe sahibi kimse var mı???

• Iomega rev kullanmadım ama Iomeganın Türkiyede fazla bilinmemesine rağmen dünyada çok büyük kariyer sahibi bir firma old. ve büyük tecrübeye sahip olduklarını ayrıca çoğu bilindik firmayada teknoloji sattıklarını biliyorum..

yani kalite yönünden gözün kapalı tercih edebilirsin Iomegayı... ama rev bazında yorum yapmam yanlış olur.. aklında olsun diye söylemek istedim...

saygılar,
  • ilgin için teşekkürler ThE_JackaL.

benimde bildiğim ve tanıdığım bir firma fakat Türkiye'de Iomega REV'i hangi bayiye sorduysam "O ne?" diyorlar.

araştırdığım kadarıyla DLT'den çok daha hızlı bir sistem fakat güvenilirliği konusunda referansa ihtiyacım var.
  • rica ederim ne demek...

hoca bu linkte de gördüğün gibi
    http://www.iomega.com/na/products/family-save.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=16006169&ASSORTMENT%3C%3East_id=63191

adamlar aşmış...güvenilirlik konusuna gelince Türkiye'de neye %100 güveniyorsunki hoca...Aston martin de Türkiye'de fazla bilinmiyor ama paran olsa almazmısın

saygılar,

• verdiğin link için teşekkürler. ben bu ürünü geçen seneden beri takip ediyorum fakat dediğim gibi referans kimse olmadığı için almaya cesaret edemiyorum. eğer kendi şahsi kullanımım için alsam sorun değil fakat şirkette kullanılacak bir ürün aldığın zaman sorun çıkarsa alan kişi olarak ben sorumlu olurum. o yüzden ürünü kullanmış birini arıyorum.
  • sorun değil

haklısın tabii umarım forum dan çıkar kullananan birileri...

kolay gelsin ,
    saygılar,

not: hoca o avatardaki donnie darko nun "why" anı değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_JackaL -- 6 Mayıs 2005, 17:03:51 >
  • inşallah kullanan birileri vardır.

avatar daki resmi Donnie Darko filminden kendim capture yapmıştım ama hangi anı'ydı hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.