Şimdi Ara

Iomega Screenplay Director deneyimleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
3
Favori
61.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı şimdi güncelledim ve hiçbir sorun kalmadı. Eskiden AAC codecte soru yapıyordu ama artık yapmıyor.
    TR karakter sorunu tamamen kalkmış.
    Altyazı boyutlarıda büyüdü.

Update için cihazı açar açmaz flash disk i takın(boot aşamasındayken) sonra ekranda çıkıyor zaten güncelleme yeri(tr dilde olmazsa ingilizce ye çevirip yapın.)

Herkese tavsiye ederim. Çok beğendim cihazı. EW den 200tl ye almıştım. Zaten bir hdd alıcaktım o yüzden görür görmez aldım ve hiç pişman değilim.

Edit: Chip Online'ın bu cihaz için yaptığı inceleme

http://www.chip.com.tr/urun/iomega-screenplay-director-hd_3057.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firetech -- 14 Kasım 2010; 18:38:17 >

• Hayırlı olsun... torrent denedinizmi peki?
    Chip dergisi alırım bende orda gördüm incelemesi güzeldi.Fiyatda yanlışlık var sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 14 Kasım 2010; 19:10:30 >
  • şu an cihazın fiyatı nedir?
  • bende yeni aldım bu cihazdan dts filmlerde sorun yaşıyorum,,ben hdmi dan ses almak istiyorum yani lcd tv üzerinden,her media player da var mıdır bu sorun? ve en son güncelleme ile bu sorun çözüldü mü?
  • Dts desteklemiyor ac aac destekliyor.hdmidan alırsınız ses ama aac
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Dts desteklemiyor ac aac destekliyor.hdmidan alırsınız ses ama aac

yani dts filmleri izleyemeyecez öyle mi?
  • Evet dts yi çevirip izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Evet dts yi çevirip izleyebilirsiniz.

bende iade ettim arkadaşlar..
  • yeniden muxing yapmak 5-6 dakika sürüyor filmin boyutuna bağlı olarak. umarım bir güncellemeyele bunu çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 16 Kasım 2010; 12:21:57 >
  • Iomega Screenplay Director 1TB > yeni firmware ile hiçbir sorun yaşamadan 1080p, 720p filmleri seyrediyorum ve online media streaming (video&radio) yapıyorum, herkese tavsiye ederim.

Not: AVR'siz DTS olmaz, AVR varsa zaten Iomega'nın optik çıkışı ile mükemmel DTS alınıyor.
  • Bütün buradakileri denedim olmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: yucelsoylemez

ben yuklemeyi becerdim vob dosyasını boş bi flash a açık vaziyette atın cihaz televizyona baglı iken flash takıp açın parametre yada ayarladan geneli şeçip kutuyu sıfırla diyoruz çihaz kendini kapatıp açıyo ve açılışta yeni versiyon bulundu yükleyimmi diye soruyo yükle deyip kurulumu başlatıyoruz daha sonrada cihaz ayarlarını yapıyoruz daha öncce okumadıgı formatları okur hale geliyor
    işte yeni versiyon linki

http://hotfile.com/dl/81094124/a96bcdb/update-v1.4.0.78-eu-ap.rar.html

ben cihaza uygun wi-fi adaptor uygun fiyatlı adaptör arıyorum bulan çalıştıran varmı bi yardım

• Bende bütün bu okuduklarımdan sonra ne kadar kötülensede almaya karar verdim ya gerisi tın :D
    Kötüleyen çok olsada bazı zaman türk aklı çalışıyo işte bi arkadaşımızın yaptığı gibi mkv işini çözmüş.Yanlış anlamayın ama saksıyı çalıştırdıktan sonra bizlerin yapamıyacağı şey yok tabi elimizdeki imkanlar doğrultusunda.Son olarak şunu söyliyim iyi veya kötü eleştiri yoktur.İyi veya kötü eleştirmen vardır...
  • Iyi Günler,
    Birkaç ay önce aldım bu aleti, cd sini kurdum, aleti bağladım, içine video attım tv de hiç bişey çıkmadı, sonra pc kitlendi ve bi daha da açılmadı, pcyi formatlamak zorunda kaldım ( bu arada kapama düğmesi çalışmıyordu gibi ) meğer şimdi öğreniyorum 3 sanıye basılı tutmak lazımmış.

Kutu ile çıkan kullanıcı kitapçığında da hiç bi şey anlatılmıyor.

Pc yapıldı bu sefer firmanın teknik servisini aradım, tabii bi sey göstermez dedi, son sürümü yükleyeceksin dedi, ya nasıl olur yeni bir alet alıyorum, son sürüm olmadan çalışmıyor...
    -son sürümü usb ye alacaksın, alete bağlayacaksın falanda filan,
    - peki düğme dedim, aldığınız yere götürün bize yollasınlar, biz icabına bakarız dediler,

Kargo ile kutu geldi, herhalde benim aldığım alet bozuktu, yenisini vermişler garantiden.

İlk seferki başarısız kurmamdan sonra pc gitti, nerdeyse tüm bilgiler gidecekti, Allah tan bir önceki gün yıllardır yedeklememiştim, yedeğini almıştım.

Şimdi ben bu yeni aleti kurmaya acaip çekiniyorum...
    BU aleti kullanan arkadaşlardan adım adım nasıl kurulum yapılır anlatırlarsa çok büyük bir iyilik yapmış olurlar.
    Fiyat indirimi ucuz diye üstüne atladık aletin, şimdi fiyatı daha da düşmüşşş olacak şey değil.... hatamı yaptık ne .....

• Walla ben senin kadar uğraşmadım, cihazı taktım direkt çalıştı. Daha sonra güncel firmware dosyasını usb ye attım ve tv ye bağlayıp güncelledim. Ama cihazı tv ye bağlayınca açılması uzun sürüyor. Birkaç film denedim sorun olmadı, yılbaşından sonra lcd alıcam kısmetse o zaman detaylı kullanma şansım olacak.
  • slmlar,

ürünleri sattınızmı?
    satmadıysanız fiyat ne olur?

quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Dark mini mania,Western Digital HD Media Player ve iomega screen play director kullanmış biri olarak karşılaştırmalı bi konu yakında açacam.
    Eğer ilgilenen olursa elimde 2 adet 28Ağustosta Media Markt tan alınmış kutusu hiç açılmamış İomega Screen Play Director Mevcut.
    Çok çok iyi fiyata bırakacağım. İlgilenenlerin pmlerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

yeniden muxing yapmak 5-6 dakika sürüyor filmin boyutuna bağlı olarak. umarım bir güncellemeyele bunu çözerler.

20gb lık Avatar 1080p filmini Muxing yapmak i7 920 ile 30-40dk filan sürüyor. 8 çekirdek var ama biri çalışıyor. eski versiyonla mux yaptım 2.4.2 ile ve sonuç hüsran :(
  • Bir de 2.4.1 ile deneyin.

Mkv merge 2.4.1 ile yeniden muxing yapınca mkv dosyası açılıyor.
  • merhaba ben 3.1.0 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor oluşturduğu mkvler, hatta altyazılarıda mkv dosyasına ekliyorum dosya kalabalığı olmuyor.
  • mkv dosyasının muxing mode versiyonunu gösteren program hangisidir?

Ben mediainfo diye bir program indirdim ancak muxing mode dışında herşeyi gösteriyor.

Anlaşılan muxing mode'u güncel olan mkvler çalışmıyor. mkv merge'ün en son düzgün çalışan hangi versiyonuyla muxing yapabiliriz?

Hem DTS li hem de açılmayan filmleri mkv2ac3 ve de mux merge işlemlerinden geçirmemiz lazım değil mi?
  • Youtube açılmıyor, açabilen varmı.?

Halbuki açılsa ne kadar güzel oluyor, bende smart media var, onunla youtubeye girilebiliyor, hiç ummadığım kadar hoş oldu.

Video arttırıyorsunuz, istediğinizi, hd kalitesinde bile videolar var 8 mbit bağlantıda bile sorunsuz izleniyor.

IMOGA gibi üründe youtube ye ulaşılamaması çok kötü, videoları arayıp buluyor ama açamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.