ionia da md 8 alınır gorev md sı olmasza cok daha ıyı olur. Takıların fıyatlarına da bakıyorum buraya yazarsanız ılgılenırım
quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ ionia da md 8 alınır gorev md sı olmasza cok daha ıyı olur. Takıların fıyatlarına da bakıyorum buraya yazarsanız ılgılenırım Görev MD'si derken
quote:Orjinalden alıntı: c@ner01ss quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ ionia da md 8 alınır gorev md sı olmasza cok daha ıyı olur. Takıların fıyatlarına da bakıyorum buraya yazarsanız ılgılenırım Görev MD'si derken 46 levelde yapılan görevle verilen md
quote:Orjinalden alıntı: Kenjianatsu quote:Orjinalden alıntı: c@ner01ss quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ ionia da md 8 alınır gorev md sı olmasza cok daha ıyı olur. Takıların fıyatlarına da bakıyorum buraya yazarsanız ılgılenırım Görev MD'si derken 46 levelde yapılan görevle verilen md Onu bilyoruzda Görev md'si olunca niye almıyor arkadas
görev md si çok az daha ucuzdan satılıyor ama +8 olunca neden daha ucuz olur anlamıyorum +9 a deneyecek adam ok az görev md sinde trina kullanılmıyor