Şimdi Ara

Ionia'da tekrar +9 temizligi yapılmıstır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Hafta önce serverdaki bazı +9 lar +8 e düşürülmüştü hatırlıycaksınız. Aynı temizlik tekrar yapıldı dün gece. Bu sefer komple silndi serverdaki çoğu +9 Aleenia çalışıyor.

• Evet Bende Şahit Oldum Dün Maradonda Adamın Birisi Çok Pis Girdi Gmlere... Giden +9 Shard....
  • poff +9 clewerlarım gitmedii inş? sadece high classs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani3131

poff +9 clewerlarım gitmedii inş? sadece high classs?

Tabiki sadece high class ve uniq
  • sadece ionia mı peki ?
  • Milletin tl ile abanıp aldığı +9 ların hepsi silindi yani?
  • ya şimdi üzüldüm desem yalan olur

neden derseniz abi o kadar para bir iteme verilmez türkiye sartlarında ikinci olarak ben olimpiada oynuyorum ve bu aylar içinde +9 itemler abartılı bir şekilde artı cok +9 shart +9 md +9 raptor var olimpiada farkedenler olmuşdur ne zamandır pazardayım adamlarda hep +9 geziyolar nerden geliyor bu magic envil'in balı diger gemlerde +9 itemleri düşürse diger serverlarda cok güzel olur ama bu bug vs bişey ise tekrar yaparlar zarar sadice o itemi ytl alanlarda olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitti milletin 1500,2000 tl ler ...
  • Aralarında belki +5 rebirtden +11 e kadar şansa gidip basan vardır tek ona acırım ama diğerleri cok belli YTL item olduğu onlara cok iyi olmus gitti işte 1000-1500 TL leri ama merak etmeyin bidaha alırlar
  • inanmıyorum silindiklerine..öyle olsa bile sadece 1-2 tanedir ve sadece ioniada dır..
  • reel para verenlere acıycaksın asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SOA-

reel para verenlere acıycaksın asıl

aynen öyle dupe yapan neysede,akşamları iş cıkısı 2-3 saat pk yapmak için para harcayanlara yazık gerçekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.