Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı Olsun Bu Hızla 1-1,5 aya 80 lvl Oldum Diye Konunuda Görücez Heralde Charın Iona Gibi Bir Serverde Çok Güzel nazar Değmesin
  • ben zoruna 35 oldum kasılmıyor char sen 71 olmuşsun

banada yardım edin azcık :P
  • Sanırım Nik benzerliği yoksa dün bu çar thirty tools use banned.
  • Yok isim benzerliğidir.Şuan da oyunda exp kasmaktayım hala.Koxp kullanmadım bu yüzden koxptan ban da söz konusu değil. Tekrar tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum...Dünden kalan bir de SS paylaşıyorum...

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 7 Mayıs 2009; 23:39:05 >

• Hayırlı olsun charın inş hack ban olaylarıyla konu açmaman dileğiyle.
  • hayırlı olsun nice lvl lere , anvilde yüzüne gülüyor

dün bi kaç upgrade yapalım dedik daha başlardan 7 8 gb zarar var

• Schwarz ben CasKet hayırlı olsun yeniden..

Kardeşim sizin clana aldırabilirmiisn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

Schwarz ben CasKet hayırlı olsun yeniden..

Kardeşim sizin clana aldırabilirmiisn?

Bu günkü CSW'den sonra +70 olmaya karar verdik, fakat daha düşük lvlli arkadaşların bizimle exp kasabilmeleri için bir ally fikrim var, bunu yakın zamanda belirticem duruma göre haberleşiriz.

Bugun sizler için CSW'den seçmeler hazırlamıştım ama laptopun - tuşu hiç bir KSC çekmemiş.Bende bu günlük 2 gün önceden kalan 72 lvl'a up anını gönderiyorum.

Bu arada biraz daha zamanı var, şu krallık seçimlerine doğru IONIA hile dosyasını başlatmayı ve koxper olduğunu her fırsatta ifade edenleri afiş etmeyi düşünüyorum.Ama henüz değil, önce forumlarda biraz kendilerini göstermeye başlasınlar, hakkıyla kastıklarını iddia etsinler, ondan sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavuz126

Evet Baya bir Sch İle başlayan karakter isimleri var . Şöyle desem yanılmam Sch yi ben başlattım ya :)) Bundan iki sende Once Edanada acmısttım :D Sch ile başlayan yabancı bayan sanatcı vardı Ondan almsıtm ismini ismi tam hatırlayamdım ama :)

yaşlılık başa bela :D
  • K2'nin bu başarızlığı ve sorumsuzluğu söylediklerinizi haklı gibi gösterse de ben her zaman hakkımla birşeyler yapmaktan yanayım.Ben koxp denen illetin K2 ile bağlantısı olduğunu düşünen komploculardan değilim ve bir gün biteceğine inanıyorum.Oyun gibi hayatta böyledir, bazıları vurgunlarla soygunlarla köşeyi dönerler, biz ise hep aynı kalırız.Benim gözümde halkı milleti dolandırarak trilyoner olmuş bir aileden çok, çiftçilik yapıp namusuyla çalışan bir babanın ailesi daha saygındır, daha zengindir.İşte koxp davası da böyle, haksızlıklarla yükselmiş birisini alçaltmak benim görevimdir.Benim konumdaki koxp'u öven postların da silinmesini rica ediyorum.Koxp ile ilgili onlarca başlık var, gidip orda hepsini yazabilirsiniz.
  • o değil knighttaki görevler akıyo haa "240 TaNe BaLoG GeS SaNa 20 M ExP VeReCeM"
    wow oynamadım ama guild wars da görevler çok eğlencelidir.eğlenirsin exp kasarken knightta hep koxp kullandım herzamanda kullanıcam
  • keşke benimde öle bir charım olsa
  • TK drop PE

• Valla Helal Olsun İmzayı Deiştir :)
  • bende 70 oldum human
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007captiva

keşke benimde öle bir charım olsa

İnşallah nasip olur.O kadar zor birşey değil heralde.

quote:

Orjinalden alıntı: Carleo23

Valla Helal Olsun İmzayı Deiştir :)

Teşekkürler dostum, değiştirdim hatırlatma için saol.

quote:

Orjinalden alıntı: JusT18

bende 70 oldum human

Helal, devam.

• Helal Gökhan durmadan kasıyorsun maşl.
    Ben Aydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 11 Mayıs 2009; 16:07:25 >
  • Bilirim 1 tane bile illegal exp kasmadan oynama duygusunu ama bana 70 olmak nasip olmadı 63 te bıraktım oyunu
  • Benim konuya cevap yazmam biraz geç oldu ama hayırlı olsun kardeşim inş. daha iyi itemler ve daha iyi lwllara gelirsin
  • Helal olsun valla tam gaz devam

Günde Kaç Saat oynuyosun?(7 gün 25 saat)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.