Şimdi Ara

Ionic Spark Gerçeği. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesin shene ve Ionic Spark nerf gelecek dyrus sayesinde turnuvada hep aynı taktigi kulladı ama gerçekten süper oluyo biraz tanklık özelliği gidiyo ama carryleri cok rahat alabiliyorsun
  • Wcked o itemleri her streaminde aliyo jaxa bile aldi adamin as ucuyo tabi hp side iyi oluyo ionic ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her oyunda irelia maen itemlerim onlar isteyen troll desın tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: vortigon

ionic spark volibeara kastığım tek dps itemidir wits end de kasmıyorum yanına. zaten damageinin neredeyse tamamını ultisiyle atar teamfightta ionic sparkla birleştiği zaman carryleri ağlatır hatta armor stackleyen tankları da ağlatır ve voliyi di ignore ederseniz hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar damage yersiniz akıllı olun.

edit: sen bu konuyu açmadan önce ben bu itemin sadece volibear için yapılmış olduğunu düşünüyordum

yalan söylüyor arkadaşlar, sırf ultisiyle birlikte ionic spark güzel göründüğünden kasıyor.
  • Irelia için mercury, wits, ionic, trinity, randuin ve g.a yaptıktan sonra 3v1, 4v1 almak o kadar kolay ki. Özellikle 3v3'te spider buff ve ichor of rage'den gelen attack speedle birlikte, bu buildi yapınca 2,3 attack speed oluyor. Hiç kesmeden vurduğunuzu varsayarsak 14 kez 75 true damage vuruyorsunuz, 6 saniyede 1050 damage demek Wit's, ionic spark, skiller ve basic damagi saymıyorum bile.
  • Yuhhh Shen'e yapılmaz mı? Ben Ionic Spark'ı çok özledim. Niye kaldırıldı diye araştırırken bu konuya rastladım Shen, Irelia ve Volibear'a core itemdir. En sevdiğim şampiyonlardan üçü olduğu için fena şekilde özlüyorum bu itemi... Geri getirilsin artık yeter ya...
  • Ionic Spark
    R.I.P
  • 4 kasımda kalan konuyla ne işiniz var
    ionic spark r.i.p (ruhuna il patiha)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.