Şimdi Ara

Ios 10.3.1 Jailbreak Gelişmeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
9.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CiZViT

Ne sandıydın yalu dünkü çocuk benim yanımda öğrendi jb 🤣😂

grubun başı biraz dumanlı gibi yaw. gözükmüyor ortalık :P
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    iphone 3g/3gs/4/5 ve 7+ hepsinde jb li sürümleride sayim ios 4.3.3-4.3.5-5.0.1-5.1.1-6.2-6.3-7.1.1-8.4-9.0.2-9.3.3-10.1.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CiZViT C kullanıcısına yanıt
    İşin ehli burada duruyor. Devamıda gelecek diye umuyorum jb siz olmuyor 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: CiZViT

iphone 3g/3gs/4/5 ve 7+ hepsinde jb li sürümleride sayim ios 4.3.3-4.3.5-5.0.1-5.1.1-6.2-6.3-7.1.1-8.4-9.0.2-9.3.3-10.1.1

en iyi cihaz ve sürüm hangisiydi hocam yaw baya kullanmışsınız
  • Evet arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım ve sürümüm 10.1.1 di. Bu gruba katılmadan, kendi imkanlarımla jb yaptım. İlk başlarda herşey yolundaydı ama daha sonradan silmemem gereken bir dosyayı sildim ve o günden sonra cydia kayboldu daha sonra hiç bir şekilde çözüm bulamadım taki bu gruba katılana kadar. Arkadaşlar inanın bu gruba katıldıktan sonra Furkan, uga, murat, Çağlar ve ismini unuttuğum bir çok kişi gece 3 lere kadar işini gücünü bırakıp teamviewerla bağlanıp yardımcı oldular ve ondan sonra cydia geri döndü. Hepsine çok teşekkür ederim

8.4 çok iyiydi diyorlar cevaplasın bakalım bende merak ettim

• Aynen şuanki iphone 7+ ta kullandığım 10.1.1 jb i istemedende olsa ios 10.2.1 e yükselttim pusuda yatıyor ve bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RowneSM

8.4 çok iyiydi diyorlar cevaplasın bakalım bende merak ettim

bence en iyisi 7 sürümdü yaw. 6 dan 7 ye geciş efsoydu. sorunsuz sıkıntısız jb li ohhh
    İphone 4 efsodur onu yalama yapmıştım bir yukarı bir geri kullandığım en güzel jb ler ios 5.1.1 ve ios 7.1.1 ikiside müthiş stabil ve güzeldi

• **KAAN** * kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

İsmim anıl

Banada çok yardımcı olmuşlardı .hatta çağlar diye bir hocam var elmada kalmıştı cihazım sanırım yanlış bir tweak yükledim ve çakışmıştı tweakler . Cihazım elmada kalınca çağlar hocam bana yatdım etti ve cihazı sıfırlamadan jb bozulmadan düzeltmişti . Uga üstadımızda her yeni tweakten haberdar ve güncel olan herşeyi hakim , çok şaşırmıştım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Brankovicanıl

Merhaba ,

İsmim anıl

Banada çok yardımcı olmuşlardı .hatta çağlar diye bir hocam var elmada kalmıştı cihazım sanırım yanlış bir tweak yükledim ve çakışmıştı tweakler . Cihazım elmada kalınca çağlar hocam bana yatdım etti ve cihazı sıfırlamadan jb bozulmadan düzeltmişti . Uga üstadımızda her yeni tweakten haberdar ve güncel olan herşeyi hakim , çok şaşırmıştım .

mutluysan ne güzel sana. elmadan da kurtarılabiliyor demekki. vay bea.
  • Ben shsh2 kaydı aldım 10.2.1 için şuan 10.3.1deyim. Diyelim ki 10.2.1 e jailbreak çıktı ve imzalar kapandı. Ben ne yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrunseen

Ben shsh2 kaydı aldım 10.2.1 için şuan 10.3.1deyim. Diyelim ki 10.2.1 e jailbreak çıktı ve imzalar kapandı. Ben ne yapacağım?

bence 10.2.1 e düş ve bekle. 10.2.1 imzaları kapanırsa dönemezsin. 10.3 ün zevkini aldıysan hemen dön bence.
    10.3 beta 2 yani şubattan beri 10.3teyim. Yarın geri dönerim ama mesela bu akşam imzalar kapandı ve benim shsh2 kaydım var dönemiyor muyum?

• Boyle yardimlasmalara forumda sahit olmak cok guzel. Basarilar beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrunseen

10.3 beta 2 yani şubattan beri 10.3teyim. Yarın geri dönerim ama mesela bu akşam imzalar kapandı ve benim shsh2 kaydım var dönemiyor muyum?

dönemezsin diye biliyorum. mac pc ile ve birkac yöntemle 10.2.1 den 10.2 ye dönmenin yolu varmış ama deneyen de görmedim denemedim de. 10.3 de olur mu bilemem.
  • Mac OS işletim sistemli bilgisayara ihtiyacını var.

• IOS 10.3 için yalu jailbreak'in developer sürümü çıkmış. Ancak biz normal kullanıcılar indiremiyoruz.

Yakında 10.3 jailbreak'i kullanabileceğimizi tahmin ediyorum.

http://yalujailbreak.org/ipa/

• İpad mini 1 var ios 9.3 jailbreak yapılır mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exquares kullanıcısına yanıt
    Yalu şuan her sürüme dev only yapıyor zaten. Fakat işin can alıcı kısmı developer hesap alıpta bu jb i derleyip kodlayıp sunacak babayiğitte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.