Şimdi Ara

Ios 10.3.1 Jailbreak Gelişmeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
9.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oski_58

eskiden yeni sürüm çıktıktan bi aya jb de çıkardı şimdi aylarca sürünüyoruz. Yaza anca görürüz sanırım bu gidişle kimse jb için uğraşmıyor çünkü.

cıksın da iki ay bekleyek ya...
  • ne gelen var ne giden. çıkmadı mı birşeyler yaw ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

Telefonu kendi elinizle 3 kişilere açık hale getiriyorsunuz jb nin tek faydasi şu applenin getirmemekde ısrar ettiği hücresel veri butonu baska ne faydası var

Cok zekice bir cevap oncelikle seni bu konuda tebrik ediyorum kimse jb den anlamadigini bu kadar acikca belirtemezdi.

Oncelikle root sifresi diye bi olay var onu degistirmekle ise baslarsan herhangi bir sorun yasamazsin.

Control center'a kisayol eklemek olarak gordugun jailbreak islemi icin binlerce tweak yuzlerce repo olmasi da ilginc gercekten.

Sizin bir alt modeliniz de bedava uygulama indirmek icin jb yapiyolar yea diyen tipler

Simdi kendi kullandigim tweakler ile telefonu nasil bir konuma getirdigimin ozetini geceyim.

Home butonu kullanimini sifirladim

safari de gereksiz ne varsa kaldirdim reklamlari engelledim tum icerikleri ve dosya uzantilarini indirilebilir hale getirdim.

Uygulama ikonlarini, temalari vs degistirip gorunumunu guzellestirdim

Fontu degistirerek yine kisiye ozgu degisikler yaptim

Status bar uzerine tarih ekledim ki meslegim icin onemli

Kilit ekranini degistirdim tema ekledim o igrenc saati kaldirdim

Kilidi acmak icin kaydirin olayini yeniden getirdim

İos 10 ile gelen ve hic bir ise yaramayan sol menuyu ortadan kaldirdim

Watusi ile whatsapp uzerinde istedigim dosya paylasimini yapmaya, mavi tik engellemekten son gorulmeyi dondurmaya kadar bir cok ozelligi aktif ettim. Hatta whatsapp temasini konusma balonu renklerini degistirdim ve cok kullandigim grup sohbetleri digerleri ile karismasin diye gruplandirdim.

Ayni kisiden veya gruptan birden fazla mesaj geldiginde kilit ekranin çöp olmasin diye bildirimleri gruplandirdim

Menu gecisleri, ekran videosu kaydetme, klavye kisayollari cc kisayollari ekledim. Simdi ben SwipeSelection tweakinin faydasini nasil aciklayayim?

Uygulamalarin cache dosyalarini temizleyen kucuk bi tweak indirdim

İstedigin uygulamanin istedigim surumunu indirmeme izin veren appadmin yukledim

Spotify da bedava premium uyelik aldim

Mesela bu ( ◕ ◡ ◕ ) unicode faces leri ekledim ama kime anlatiyorum ki ¯\_(ツ)_/¯

Bunlar da benim tweakler

Ios 10.3.1 Jailbreak Gelişmeleri

Kilit ekranindaki değişiklik ve kaydırmayı, bir de gelen bildirimleri gruplamayi hangi tweaklerle yaptınız hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ŞU AN 9.3.5 TEYİM...

10.2.1 E GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYORUM... MÜMKÜNMÜ?

6S LERDE İOS 10.2.1 DE HIZ NASIL MEMNUNMUSUNUZ ARKADAŞLAR...

BUNU YAPIYORUM ÇÜNKİ İOS 9.3.5 TEN JAİBREAAK İÇİN ÜMİDİM YOK...

VE JAİLBREAKLİ VEYA JAİLBREAKSİZ KASMADIĞINI UMUT ETTİĞİM TEK SÜRÜMÜN İOS 10.2 .1 OLMASI...

ÖNERİRMİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: mrunseen

Sizce 10.2.1 jb yi kim çıkarır? Bence yalu

yalu yaludu. gitti artık. o kodları vermiş kim ugraşırsa ugraşsın demiş. apple hareminde görüldüğünün söylentileri dolaşıyor...

9.3.5 jb gelmicek anlasilan

• @gurbab 10.3.1 den aşagıya gecemezsiniz imzalar kapalı.
    @igetsky inş gelir ama 10.2.1 bile beklerken gelmiyor.
  • Vaybe ios 9'da aylarca jb'in gelmesini beklemiştik tam 8 ay ve sonunda çıkmıştı nasılda mutlu olmuştum ozaman be. Şimdi ios 9.3.2 jb hala devAm ediyorum inanın bu sürümü kaybetmemek için cihazı garantiye yollamuyorum.

Geçen ay şehir dışına çıkmıştım o sırada cihazın şarjı bitmişti tel kapandı ve halilen jb'te gitmişti. Yanımdada bilgisyarım yoktu tekrardan geri getirmek için neyse memlekete döndüğümde yaparım dedim ve tam bir hafta jb'siz kullandım resmen kabus gibiydi inanın cihazı elime almak istemiyordum enfazla bir hafta idere ettim ve bir internet cafeye gidip 10 dk tekrar jb yaptım. Yani varya böyle bir mutluluk yok ya resmen cihaza aşık oldum. Her home butonuna dokunduğumda yüzümde bir gülümseme oluyordu. Neydi o tuşa basmak yahu :)))). İşkence bence.Jailbreak yapmayanlar nasıl dayanıyor .şaka bir yana inanın ciddiyim jb'i 2009'dan beridir kullanıyorum ve bunun sayesinde iphone kullanıyorum. Cihazın herşeyinden faydalanıyorsunz. Yani jb'siz iphone gerçekten çöptür dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komido72

Vaybe ios 9'da aylarca jb'in gelmesini beklemiştik tam 8 ay ve sonunda çıkmıştı nasılda mutlu olmuştum ozaman be. Şimdi ios 9.3.2 jb hala devAm ediyorum inanın bu sürümü kaybetmemek için cihazı garantiye yollamuyorum.

Geçen ay şehir dışına çıkmıştım o sırada cihazın şarjı bitmişti tel kapandı ve halilen jb'te gitmişti. Yanımdada bilgisyarım yoktu tekrardan geri getirmek için neyse memlekete döndüğümde yaparım dedim ve tam bir hafta jb'siz kullandım resmen kabus gibiydi inanın cihazı elime almak istemiyordum enfazla bir hafta idere ettim ve bir internet cafeye gidip 10 dk tekrar jb yaptım. Yani varya böyle bir mutluluk yok ya resmen cihaza aşık oldum. Her home butonuna dokunduğumda yüzümde bir gülümseme oluyordu. Neydi o tuşa basmak yahu :)))). İşkence bence.Jailbreak yapmayanlar nasıl dayanıyor .şaka bir yana inanın ciddiyim jb'i 2009'dan beridir kullanıyorum ve bunun sayesinde iphone kullanıyorum. Cihazın herşeyinden faydalanıyorsunz. Yani jb'siz iphone gerçekten çöptür dostlar.

whatsapp grubumuza gelip yardım isteseydiniz pc siz jb yapmanın yöntemini size söyleyebilirdik. iyi forumlar.

• quote:

quote:

Vaybe ios 9'da aylarca jb'in gelmesini beklemiştik tam 8 ay ve sonunda çıkmıştı nasılda mutlu olmuştum ozaman be. Şimdi ios 9.3.2 jb hala devAm ediyorum inanın bu sürümü kaybetmemek için cihazı garantiye yollamuyorum.

whatsapp grubumuza gelip yardım isteseydiniz pc siz jb yapmanın yöntemini size söyleyebilirdik. iyi forumlar.

Hocam farkındayım ama benimki heralde geliştirici süresi dolmuştu yada geliştrici profili silinmişti çünkü pangu doğrulanmıyordu yani mecbur pangu uygulamasını silip. Pcden tekrar pangu sitesinden indirmem lazımdı. Söylediğinz için sağolun ama pc şarttı yani.

• quote:

quote:

quote:

Hocam farkındayım ama benimki heralde geliştirici süresi dolmuştu yada geliştrici profili silinmişti çünkü pangu doğrulanmıyordu yani mecbur pangu uygulamasını silip. Pcden tekrar pangu sitesinden indirmem lazımdı. Söylediğinz için sağolun ama pc şarttı yani.

ios 10 ise gerek yok. ios 9 ise gerek var.

• Herkese merhaba.

2-3 haftadır JailBreak yüzünden telefondan soğudum. Sebebini hiç anlayamadığım biçimde telefonun şarjı su gibi gidiyor, 3 saati anca çıkarıyoruz maşallah.

İlk zamanlar 6-7 saat kullanım, 20 saat bekleme süresini gören telefon şimdi sabah 8'de evden çıktığımda öğlen şarj bitiriyor.

Artık gerçekten bıktım, silmediğim tweak kalmadı açıkçası. En son barrel, parmak izi kilidi gibi 4-5 tweak kaldı ve buna rağmen telefon pili içiyor.

Bu konuda yapılabilecek bir düzeltme/sıfırlama gibi bir şey var mıdır?

Eğer yok derseniz en uygun seçenek restore ile en üst sürüme güncellemek mi? (o zaman da JailBreak çıksın diye bekleyeceğim gerçi ama buna razıyım, yeter ki şarjı uzun gitsin yine..)

Önerilerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Herkese merhaba.

2-3 haftadır JailBreak yüzünden telefondan soğudum. Sebebini hiç anlayamadığım biçimde telefonun şarjı su gibi gidiyor, 3 saati anca çıkarıyoruz maşallah.

İlk zamanlar 6-7 saat kullanım, 20 saat bekleme süresini gören telefon şimdi sabah 8'de evden çıktığımda öğlen şarj bitiriyor.

Artık gerçekten bıktım, silmediğim tweak kalmadı açıkçası. En son barrel, parmak izi kilidi gibi 4-5 tweak kaldı ve buna rağmen telefon pili içiyor.

Bu konuda yapılabilecek bir düzeltme/sıfırlama gibi bir şey var mıdır?

Eğer yok derseniz en uygun seçenek restore ile en üst sürüme güncellemek mi? (o zaman da JailBreak çıksın diye bekleyeceğim gerçi ama buna razıyım, yeter ki şarjı uzun gitsin yine..)

Önerilerinizi bekliyorum..

selamlar. osxrestore diye aratırsanız bir sıfırlama yöntemi var gibi. tam olmuyor eraser gibi sıfırlamıyor ama deneyebilirsiniz.

• 10.3.1 jb haberleri çalkalanıyor. redditte konu açilmiş. hadi bakalım.
  • 10.3.1 gelebilir. eger yedekleriniz fazla önemli degilse şu işlemleri yapın jb cıkınca hızlı bir bicimde yazılım yükseltir olası imza kapanmasına karşı önleminizi almış olursunuz.
    1. ipsw nizi bilgisayara indirin. 10.3.1
    2. pc deki itunesi güncelleyin.
    3. telefonunuzun yedegini şimdiden alın.
    4. wp grubunu takip edin ve anında müdahil olun.
  • İphone 4s ios 9.3.5 var.

Bunu ios 6 ya düşürebilme şansım yok mu.

• 9.3.3 ios sürümü cihazımı tekrar jb yaptım ancak cydia ekrana gelmedi.uicache terminalden resetlemem gerekiyor sanırım ama root şifresini değiştirmiştim şimdi ise hatırlamıyorum şifreyi,Kısaca :)

Elinde ki 9.3.3 sürümü olup ifile ile etc klasörü içinde ki masterpasswd bana yollayabilecek arkadaş arıyorum :) Şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

9.3.3 ios sürümü cihazımı tekrar jb yaptım ancak cydia ekrana gelmedi.uicache terminalden resetlemem gerekiyor sanırım ama root şifresini değiştirmiştim şimdi ise hatırlamıyorum şifreyi,Kısaca :)

Elinde ki 9.3.3 sürümü olup ifile ile etc klasörü içinde ki masterpasswd bana yollayabilecek arkadaş arıyorum :) Şimdiden çok teşekkürler

sana master psswd dosyasını gönderseler bile çalışmaz. senin telefonuna özgü dosyadır o.

Gelmedi 10.2.1 veya 10.3.1 jb. adamlar sırayla sattılar galiba acıkları veya herneyse...!
  • arkadaşlar jailbreakli(6.1.6) iphone 3gs cihazımız var. bunu yanlışlıkla telefonu sıfırla yaptık kendi içersinden. şimdi donen simgede takılı kaldı.

sorunu çözmemiz için power ve home tuşuna basılı tutmamız lazımmış. bizimkinin power tuşu bozuk.

nasıl halledeceğiz? canavar gibi cihaz(32 gblık model) boşa gitsin istemiyoruz.

bu şekilde itunes da görmüyor tabi.
  • 9.3.5 için hala bir ümit yok mu ya... 10.3.1'e güncelleyip çöp etmek istemiyorum aleti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Milne

arkadaşlar jailbreakli(6.1.6) iphone 3gs cihazımız var. bunu yanlışlıkla telefonu sıfırla yaptık kendi içersinden. şimdi donen simgede takılı kaldı.

sorunu çözmemiz için power ve home tuşuna basılı tutmamız lazımmış. bizimkinin power tuşu bozuk.

nasıl halledeceğiz? canavar gibi cihaz(32 gblık model) boşa gitsin istemiyoruz.

bu şekilde itunes da görmüyor tabi.

kablo takılıiken orta tuşa basılı tut. usb yi pc ye bagla. elma logosu gelince orta tuştan cek. bu şekilde dene bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.