Bildirim
iOS 10.3 - 10.3.3 64bit Jailbreak Yayınlandı!!! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: raulforever
rc1 kurulu şuan tweakleri de tekrar yükledim ama konum sorunu devam ediyor.
çok ilginç gerçekten. ios sürüm kaç 10.3,x ?
jb siz icloud yedeğiniz var ise telefonu sıfırlayın. yedeğinizle kurulum yapın. baştan rc1 ile jb işlemini deneyin.
ben hatta aracımda ki carplay için bütün harita televizyon ve youtube u araç ekranına ngxplay ile yansıttım ve yandex dahil araçta tüm programları location sorunu olmadan kullanıyorum. -
10.3.3 sürüm JB den önce yedeklemiştim. direk o yedeklemeyi yapınca cydia falan da gidiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: raulforever
10.3.3 sürüm JB den önce yedeklemiştim. direk o yedeklemeyi yapınca cydia falan da gidiyor mu?
tabii ki gider. jb li şekilde alsaydınız gitmezdi. rc1 kurmanız kafiydi geri yüklemeden sonra.
10.3.3 sürümünde deneyen başka arkadaş var mı acaba lokasyon sorunuyla ilgili bilgi alırız. 10.3.1 de sorun yok. -
ben geri yükleme yapmadım ki? -
Hala 7 serisine jb yok çıldıracağım ya!!! Resmen şaka gibi
Telefonu satıp 6s Plus mı alalım bu ne kepazeliktir? Telefon çıkalı 15 ay oldu hala jb çıkmadı!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece telefonumun şarjı bitmiş ve kapanmış telefon kapandığında jailbreak aktiflikten çıktığı ve telefondaki g0blin uygulamasından tekrar aktif etmem gerektiği için uygulamaya tıklıyorum ancak uygulama açılmıyor.Ne yapmam lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
Dün gece telefonumun şarjı bitmiş ve kapanmış telefon kapandığında jailbreak aktiflikten çıktığı ve telefondaki g0blin uygulamasından tekrar aktif etmem gerektiği için uygulamaya tıklıyorum ancak uygulama açılmıyor.Ne yapmam lazım ?
Ayarlara>genel>profil ve aygıt yönetiminden icloud hesabınızı göreceksiniz oradan g0blin uygulamasını silin. Ardından tekrar aynı yöntemle jb yapın -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
g0blin uygulamasını silip baştan yükleyin impactor ile, tekrar aygıt yönetiminden sertifikaya güvenip doğrulayın. Jb tuşuna baştan basın. -
Eşimin iphone 5s telefonuna geçtiğimiz hafta goblin ile Jailbreak yaptım.
Ngxplay vs sorunsuz kullandım.
Hatta simkart değiştirdim kendi sim kartımla bile kullandım.
Bugün ne olduysa goblin cydia yada ngxplay tweak i çalışmıyor basınca açılmıyor.
Konum servisleri geri gelmiş cudia profili silinmiş.
Özetle bir şekilde Jailbreak uçmuş gitmiş.
Ne yapabilirim neden olmuştur bilen varmı?
2017 ipad
Jailbreak yapmayi bilmiyorum.
Adim adim nasil yapacagimi anlatir misiniz yada youtuba video yukler misiniz?
Cince app store PP yi de kullanabilecek miyiz?
-
-
Kusura bakmayın arkadaşlar, biraz geciktim. Konuyu revize ederek offical ipa dosyasını ekledim.
Eklenen version: RC2
Düzeltmeler:
- GPS sorunu
- Respring yerine reboot atma
- Yetki erişim sorunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialtr -- 6 Şubat 2018; 22:44:24 >
re-install yaptıysan tweakler silinir. Ekranda simge kalsa bile tweakin ayar dosyaları sistemden silinir
Teşekkürler
Jailbreak i tekrarladık sorunsuz çalıştı
Ancak telefonu suya düşürdüğümüz için başını yedik.
Iphone 6 aldık kutudan 10.3 çıkar diye 11.2.1 çıktı.
Bunalımdayım anlacağın
Rc2 sürümü ile konum sorunu giderilmiş.ayrıca pil hala sömürülüyor olsa da rc1 e göre daha iyi durumda.. -
ngxplay yüklemeye çalışıyorum kur'a basıyorum ancak yüklemiyır. firmware >8 yazısı var aşağıda bundan kaynaklanıyor olabilir mi? yardımcı olun lütfen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X