Şimdi Ara

iOS 10 la gelen yeni bir ses : Cem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün cihazı iOS10 a güncelledim cihaz 5s. Kurcalarken bir şey buldum. Ayarlar>Genel>Erişebilirlik>Konuşma>sesler kısmına girin. Türkiye kısmında yelda ve cem diye iki tane ses var. Denedim anca siri de yine yeldanın sesi geliyor cem i seçtiğim halde. Acaba seçtiğimiz metinleri seslendirme özelliği için mi dedim cemi seçtim ama yine kadın sesi geldi. Bu cem sesi neden gelmiş olabilir ?

• 5s ne alemde 10 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil açısından daha bir şey diyemem şimdilik ama Touch ID de büyük fark var gayet hızlanmış bence. Geçişler akıcı stabil. Çoğu kişi bildirim ekranın ve home tuşundan açma işini sevmemiş ama güzel bence çok da abartılcak fark yok. Önceden Touch ID ile açıyordum kilidi o yüzden bende pek fark etmedi. Dün güncelleme kurcalama vs derken yarım saatten fazla oynadım çok da ısınmadı normal bir sıcaklığı vardı. Kasmalara takılmalara rastlamadım. Fotoğraflar uygulaması eskiye alışan birisi için karışık gelebiliyor ama bir süre sonra alışılır diye tahmin ediyorum. Ama önceki hali daha derli topluydu bence. Widget olayı ise bana göre gereksiz. Ben kullanmadım hiç eskiden android kullanırken de kullanmazdım. Sadece ramı daha çok yorar diye tahmin ediyorum ama kaldırılabiliyor widgetler.Mesajlar uygulamasına gelince animasyon çizme mi ne falan ben onu beceremedim bir türlü.Dediğim gibi daha doğru dürüst kullanamadığımdan da pil için bir şeyler diyemem.

• Cem Yılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 14 Ekim 2016; 20:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.