Şimdi Ara

iOS 10 Uyumlu En iyi Tweakler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
6
Favori
15.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tavukum

quote:

Orijinalden alıntı: Tender Branson

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

app storeda uygulamaların geçmiş sürümlerini yüklemeye yarayan tweak neydi?

App Admin olması lazım.

app admini yükleyemiyorum bütün repoları denedim neden acaba appsync yok diye mi?

Ben yükledim ancak o değil sanırım. sürümleri göstermiyor.

iOS 10 Uyumlu En iyi Tweakler

• snapchat için güncel tweak var mı arkadaşlar?
  • Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ?

ios 10 öncesi "Virtual Home", ios10'da "Touchr"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ?

ios 10 öncesi "Virtual Home", ios10'da "Touchr"

aynen hatırladım. teşekkürler.

edit: paypal'dan başka ödeme yöntemi kabul etmiyor sanırım. nasıl satın alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 9 Şubat 2017; 13:25:2 >

• WaReZ W kullanıcısına yanıt
    satın almana gerek yok, hackyouriphone reposundan indirirsen activate diyince aktive oluyor.
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    Touchr mu ? Yada activator

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar ölmüş ya. IOS10 için Türkçe repo kaynağı bilen var mı?

Ya da kullandığınız işe yarar tweakler neler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iOs 10.3:3 kalibresi kaldırmak için bir tweak var mı acaba? Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım stres yaptım.. i6 Cihazda kaldırmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 10.3.x 64 bit için g0blin rc2 kullanıyorum kaç ay oldu hala bir gelişme yok mu tweakler falan güncellenmedi galiba hepsi eskisi gibi duruyor böyle kalacak mı bu? Bir de bazı tweaklere güncelleme gelmiş ama güncelle dediğimde hata veriyor güncellemiyor çoğu tweak sebebi ne olabilir?
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    goblin öldü artık.. doubleHelix indirin. rc8 ipa son sürümüdür.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    hiç bir zarar vermezsin. ben o tweaki de denedim ayrıca, gayet başarılı.
  • raulforever kullanıcısına yanıt
    Goblin ile önceden yapmıştım tethered olduğundan cihazı kapatıp açsam bu sizin yazdığınız ile tekrar jailbreak yapabilir miyim?

Edit: sürüm ios 10.3.3 i6. bu cihazın jb'sini silmek için bir tweak çıktı mı hocam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 30 Nisan 2018; 21:29:30 >
  • yapacağınız işlem şu;

telefonu kapatıp JB siz olarak açın.zaten ilk açıldığında JB siz açılıyor biliyorsunuz. goblin i JB sizken silebilirsiniz. sonrasında google dan basit bir aramayla bulabileceğiniz doublehelix RC8 ipa dosyasını indirin. teli pc ye bağlayıp cydia impactor u açın ve rc8 ipa dosyasını impactor e sürükleyin. apple id ve şifrenizi girdikten sonra yükleme olacaktır. sonrasında telefona inen doublehelix simgesine tıklayıp JB yapabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Goblini jb aktif değil iken nasıl silebilirim acaba sayın hocam? ilginiz için çok teşekkür ederim. Cydia telefonda her halükarda kalır sanırım, ben ilgili sürümde kalarak jb yi komple kaldırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 2 Mayıs 2018; 10:47:3 >
  • goblini uygulama siler gibi silebilirsiniz. ancak aynı sürümde kalarak JB i silme işlemi bildiğim kadarı ile hala yapılamıyor.
    Hocam ekranda sadece cydia ve activator var, goblin jailbreak aktif olduğunda mı görünüyor, cahilliğime verin.

• goblin simgesini her halükarda görürsünüz, göremiyorsanız silmişsiniz demektir. yani doublehelix rc8 ipa sını indirip kurmak için hazırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: raulforever

goblin öldü artık.. doubleHelix indirin. rc8 ipa son sürümüdür.
    Ne artıları var hocam G0BLIN'den bu söylediğiniz doublehelix'in?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.