Bildirim
iOS 10 Uyumlu En iyi Tweakler (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
snapchat için güncel tweak var mı arkadaşlar? -
Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: WaReZ
Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ?
ios 10 öncesi "Virtual Home", ios10'da "Touchr" -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellalquote:
Orijinalden alıntı: WaReZ
Daha önceden kullandığım fakat şu an adını hatırlayamadığım bir tweak var. Ana ekran tuşuna basmadan elimi parmağımı üstüne getirdiğimde basmış gibi algılıyordu. Ana ekran tuşunun üstünde biraz bekletince de iki kez tıklamış varsayıyordu. Bu tweak'in adını hatırlayan çıkar mı ?
ios 10 öncesi "Virtual Home", ios10'da "Touchr"
aynen hatırladım. teşekkürler.
edit: paypal'dan başka ödeme yöntemi kabul etmiyor sanırım. nasıl satın alabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 9 Şubat 2017; 13:25:2 >
-
satın almana gerek yok, hackyouriphone reposundan indirirsen activate diyince aktive oluyor. -
Touchr mu ? Yada activator
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buralar ölmüş ya. IOS10 için Türkçe repo kaynağı bilen var mı?
Ya da kullandığınız işe yarar tweakler neler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba iOs 10.3:3 kalibresi kaldırmak için bir tweak var mı acaba? Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım stres yaptım.. i6 Cihazda kaldırmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 10.3.x 64 bit için g0blin rc2 kullanıyorum kaç ay oldu hala bir gelişme yok mu tweakler falan güncellenmedi galiba hepsi eskisi gibi duruyor böyle kalacak mı bu? Bir de bazı tweaklere güncelleme gelmiş ama güncelle dediğimde hata veriyor güncellemiyor çoğu tweak sebebi ne olabilir? -
goblin öldü artık.. doubleHelix indirin. rc8 ipa son sürümüdür. -
hiç bir zarar vermezsin. ben o tweaki de denedim ayrıca, gayet başarılı. -
Goblin ile önceden yapmıştım tethered olduğundan cihazı kapatıp açsam bu sizin yazdığınız ile tekrar jailbreak yapabilir miyim?
Edit: sürüm ios 10.3.3 i6. bu cihazın jb'sini silmek için bir tweak çıktı mı hocam acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 30 Nisan 2018; 21:29:30 >
yapacağınız işlem şu;
telefonu kapatıp JB siz olarak açın.zaten ilk açıldığında JB siz açılıyor biliyorsunuz. goblin i JB sizken silebilirsiniz. sonrasında google dan basit bir aramayla bulabileceğiniz doublehelix RC8 ipa dosyasını indirin. teli pc ye bağlayıp cydia impactor u açın ve rc8 ipa dosyasını impactor e sürükleyin. apple id ve şifrenizi girdikten sonra yükleme olacaktır. sonrasında telefona inen doublehelix simgesine tıklayıp JB yapabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir. -
Goblini jb aktif değil iken nasıl silebilirim acaba sayın hocam? ilginiz için çok teşekkür ederim. Cydia telefonda her halükarda kalır sanırım, ben ilgili sürümde kalarak jb yi komple kaldırmak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 2 Mayıs 2018; 10:47:3 >
goblini uygulama siler gibi silebilirsiniz. ancak aynı sürümde kalarak JB i silme işlemi bildiğim kadarı ile hala yapılamıyor. -
Hocam ekranda sadece cydia ve activator var, goblin jailbreak aktif olduğunda mı görünüyor, cahilliğime verin.
goblin simgesini her halükarda görürsünüz, göremiyorsanız silmişsiniz demektir. yani doublehelix rc8 ipa sını indirip kurmak için hazırsınız. -
Ne artıları var hocam G0BLIN'den bu söylediğiniz doublehelix'in?quote:
Orijinalden alıntı: raulforever
goblin öldü artık.. doubleHelix indirin. rc8 ipa son sürümüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X