Şimdi Ara

iOS 11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum haklı olabilirsin bilemiyorum. Ben her çıkanı yüklüyorum. iPhone 7 de hatalar vardı. Şimdide olabilir.

Fakat bu telefon. Kuzenim 6 Plus kullanıyorum. Kullandım hiç bir sıkıntısı yok. Kuzenime dedim 8 alacak mısın yok aynısı dedi bozulsun alırız dedi.

%90 kullanıcı bu hataların farkında bile değil.

O yüzden bu takıntılardan çok ister yükleyin ister yüklemeyin telefonun tadını çıkarın.

Her iOS çıktığında aynı sorular.

iOS 11 çıksın herkes yüklesin. Diğer konu başlığı iOS 11 den sonra iOS 10 efsaneydi vs.

S8 çıkalı kaç ay oldu. Ben kullandım. Hala klavyesi takılıyor. S8 çıkmış hala klavyeler arası geçişlerde siyah ekran geliyor.

Hala bataryayı sömüren 1 gecede %30 giden batarya var.

Hala instagramda whatsapp durduruldu hatası var. Dahada yazarım.

Android kullanın biraz iPhone en az sorunlu telefon olduğunu anlarsınız.

O yüzden kafaya takmıyorum. Herkes mecbur geçecek ister şimdi ister 1 yıl sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende iphone 7 kullanıcısıyım düşünmeden geçeceğim çünkü ayarlara gidip hücreseli açmak deli etti birde donuyor-çöküyor bazen- duvara atasım geliyor telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xattorneyx

işte bunu diyoruz hocam anlatamıyoruz ki, sende zamanında alırken sormuştun bize, al dedik ama bazı gerçekler değişmiyor işte. bunu kabullenip böyle kullanmak lazım.

Merak etme kardeşim kullandıkça anlar ne olduğunu birdaha benim gibi macera aramaz . İos 9.3.5 kalmalıydık hata ettik ilerdeki cihazlar için öle yaparız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Dostum haklı olabilirsin bilemiyorum. Ben her çıkanı yüklüyorum. iPhone 7 de hatalar vardı. Şimdide olabilir.

Fakat bu telefon. Kuzenim 6 Plus kullanıyorum. Kullandım hiç bir sıkıntısı yok. Kuzenime dedim 8 alacak mısın yok aynısı dedi bozulsun alırız dedi.

%90 kullanıcı bu hataların farkında bile değil.

O yüzden bu takıntılardan çok ister yükleyin ister yüklemeyin telefonun tadını çıkarın.

Her iOS çıktığında aynı sorular.

iOS 11 çıksın herkes yüklesin. Diğer konu başlığı iOS 11 den sonra iOS 10 efsaneydi vs.

S8 çıkalı kaç ay oldu. Ben kullandım. Hala klavyesi takılıyor. S8 çıkmış hala klavyeler arası geçişlerde siyah ekran geliyor.

Hala bataryayı sömüren 1 gecede %30 giden batarya var.

Hala instagramda whatsapp durduruldu hatası var. Dahada yazarım.

Android kullanın biraz iPhone en az sorunlu telefon olduğunu anlarsınız.

O yüzden kafaya takmıyorum. Herkes mecbur geçecek ister şimdi ister 1 yıl sonra

Android den bıktığım için ios kullanıyorum zaten

• 8 yıldır iphone kullanıyorum bütün sürümleride güncelledim ben bir hata göremedim 1 yıldır düzelmeyen hata neymiş merak ettim ?

• Androidden ios a güncelleme almak için geçtik. Hiç öyle bekleyeyim şu sürüm çıksın yüklerim kafasında olamam. Telefonu en kötü yavaşlatsa bile anında bir yeni sürüm daha sürerler ve düzelir. Geçmişte örnekler bol.

• Dostum haklıymışsın. iOS 11 o kadar sorunlu ki tekrar 10.3.3 döndüm.

O kadar iPhone kullandım. Bu kadar hata ilk kez görüyorum.

Kamerayı sağa sola çevirirken bile siyah ekran oluyor. Pil aşırı hızlı bitiyor.

• iOS 11 ile iPhone soğudum. 😁

Telefon kendini baştan başlatıyor.

Pil hızlı bitiyor.

Kamerayı sağa sola çevirince siyah ekran oluyor.

Klavye kafayı yemiş gibi çalışılıyor. Açıp kapatıyorum mecburen.

3GS ten beri iPhone kullanıyorum gördüğüm en kötü sürüm bu. O kadar beta yaptılar. Nasıl düzeltilmedi

Bariz hataları var. Ufak tefek değil.

O yüzden 10.3.3 e döndüm 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Dostum haklıymışsın. iOS 11 o kadar sorunlu ki tekrar 10.3.3 döndüm.

O kadar iPhone kullandım. Bu kadar hata ilk kez görüyorum.

Kamerayı sağa sola çevirirken bile siyah ekran oluyor. Pil aşırı hızlı bitiyor.

artık kimseye şunu kullan bunu kullan demem burda sonra fanboylar savunmaya geçiyor, isteyen istediğini kullansın ben uzaktan çayımla beraber izlerim, sanki biz eski sürüm meraklısıymışız gibi, bunun tek sorumlusu apple, benim iphone'u almamdaki tek sebep sorunsuz olması. başka sebeplerle kullanıp sorun yaşamak isteyen buyursun güncellesin. sorunsuz olduğunda elbet biz de yükleriz kaçmıyor ya...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.