Şimdi Ara

iOS 11 ve dahası Simulatene Çeviri ile Canlı Yayında Tanıtılıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
10.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedense resimleri buraya yükleyemiyorum.
    https://hizliresim.com/zBEQAg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur55sag -- 6 Haziran 2017; 13:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simulatene yerine eş zamanlı demek çok mu zor?

• ya arkadaş sayfadan kaldırın bari hangi sayfaya tıklasak video acılıyor forumda zorlamı izleteceksiniz? hiçmi düşünmüyosunuz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

5S'in donanımı yetmiyor ise 6'da yetmez.İkisi arasında uçurum yok çünkü.Olay donanımda değil yazılımda bitiyor.Klasik Apple yavaşlatmalarından biri.

5S de A7 , 6 da A8 işlemcisi yok mu ?

Bence 5S de sıkıntı yaşatır ama 6 da bi sıkıntı yaşatmaz , en güzeli kullanıcı yorumlarıdır her zaman . bakacağız göreceğiz
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    İşlemci kodu farkı olması inanılmaz bir fark olduğunu göstermiyor.i7 6700K ve i7 7700K gibi mesela.Bakıp görmelik bir durum yok zaten belli olan durum bu, Apple yavaşlatıyor ve sizi yeni bir cihaz almaya yönlendiriyor bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

İşlemci kodu farkı olması inanılmaz bir fark olduğunu göstermiyor.i7 6700K ve i7 7700K gibi mesela.Bakıp görmelik bir durum yok zaten belli olan durum bu, Apple yavaşlatıyor ve sizi yeni bir cihaz almaya yönlendiriyor bu kadar basit.

5S konusunda senle hemfikirim hocam ama 6 da ise bekleyip görmenin daha doğru olacağını düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 6 Haziran 2017; 14:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: j0ffline

YouTube'da gördüğüm ilk içerik. Arkadaş 5S'e yüklemiş. Ve biraz yavaş çalıştığını söyleyebilirim. iPhone 6'dan sonraki cihazlarda düzgün çalışacaktır sanırım. 5S'te genel kullanım akıcı, kasan bir yer göremedim ama uygulamaların açılış hızları ağır geldi. Bu geliştirilebilir bir şey değil. 5S'in donanımı yetmiyor, belli.

iPhone 5'e gelmez diye tahmin ediyorum. 5C'ye de tabi.

Ekran görüntüsü alan programlar telefonu olduğundan daha yavaşmış gibi gösterir. Animasyonlar takılıyormuş gibi olur. Siz takılmayın bu videoya. 5S'i bu hale sokacak olsa Apple kesinlikle vermezdi bu telefona.

Yani?😬

• quote:

Orijinalden alıntı: t_i_t

quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

Son 3 senedir Apple yerinde sayiyor. Hala daha Steve job sin ekmegini yiyor. Milletin aklına lüks farklılık olarak kazındığı için alan havalarda.işin asli aptallık .

Kapali isletim sisteminden nasil bir yenilik beklentiniz var? Android tarafinda 6-7-8-9 nougat choclat ne getirdi yazilim tarafina hayatimizi degistirecek? Google da vizyon sahibi olsun da apple onu takip etsin artik, parmak izinde oldugu gibi illa apple dan beklenmesin bir seyler

parmak izi apple'dan çok daha önce(2011) motorola(Android 2.2 -Froyo-)da vardı zaten

iphone 5s den once kac tane touch id li telefon vardi sonrasinda kac tane var? Daha dogrusu touch id siz amiral gemi var mi

• Merak ediyorum bakalım nasıl olacak?
    Uygulamalara parmak izi ile giriş imkanı sunmasını bekliyorum. Benim için önemli. :)
  • Yav kardeşim sağ üstte sureklı otomatık vıdeo acılıyor kapatsanıza artık şunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: j0ffline

YouTube'da gördüğüm ilk içerik. Arkadaş 5S'e yüklemiş. Ve biraz yavaş çalıştığını söyleyebilirim. iPhone 6'dan sonraki cihazlarda düzgün çalışacaktır sanırım. 5S'te genel kullanım akıcı, kasan bir yer göremedim ama uygulamaların açılış hızları ağır geldi. Bu geliştirilebilir bir şey değil. 5S'in donanımı yetmiyor, belli.

iPhone 5'e gelmez diye tahmin ediyorum. 5C'ye de tabi.

Ekran görüntüsü alan programlar telefonu olduğundan daha yavaşmış gibi gösterir. Animasyonlar takılıyormuş gibi olur. Siz takılmayın bu videoya. 5S'i bu hale sokacak olsa Apple kesinlikle vermezdi bu telefona.

Yani?😬

• Nerden yükleidk yav bu 11 in geliştirici sürümünü valla pişman oldum bi halt çalışmıyo ki. Touch bitti program bile kapatamıorm. Yazılar vs kçtü olmuş ya beğenmedm ben açıkcası sürmü. Eskiye nasıl döneriz gençler

• "Simultane" olmasın o?
  • iOS 11 alt yapı konusunda çok büyük değişiklikler yapmış. İlla Yen'i şeyler demek görünen şeyler değildir. iPad için efsane olmuş. 3D görseller de şuan a kadar gördüğümün en iyisiydi.

Apple 64 bit i getirdiğinde sadece bir yazıydı. Biz kullanıcılar çok hissetmedik. Şuan sektörde standart.

Bana android 6.0 ile android 7.0 arasında ki farkları yazabilirmisin.

Samsungta akıllı asistan bile düzgün çalışmıyor. Sene olmuş 2017.

Apple daki Yen'i Siri daha akıllı. Peki apple yalnızca iPhone 8 için mi dedi ? Hayır yazılımın verileceği bütün cihazlarda daha akıllı çalışacak.

Samsung a bakıyoruz bibxy 3500 TL ye sattığı S7 edge verilmedi.

Daha bir sürü özellik yazarım. Kullanıcılar ne bekliyor anlamadım. Uçup kaçmasını mı. 4 yıl önce çıkmış cihaz bile aynı özellikleri alacak.

• Daha akıllı Siri.

Video fotoğraf formatları değişti.

32 bit yazılımda sonlandırıldı.

Daha az yer kaplayan video fotoğraf. Ve daha kaliteli olduğunu iddia ediyorlar.

3D yazılım.

Denetim masası özelleştirilebiliyor.

Dosya yöneticisi

iPad için ek gir sürü yazılım. (Mac os yaklaşmış)

Yazılım film ve grafikerler için standartı belirleyen iMac pro

MacBook Pro işlemci güncellemeleri Yen'i SSd %50 daha hızlı.

Yeni akıllı hoparlörler.

Bir etkinlikten daha ne bekliyorsunuz. Buradaki insanlar sadece iPhone büyük yenilik bekliyor. iPad için devrim. Alt yapı için devrim. 3 boyut için devrim. iMac Pro devrim. Hayatımda iPod pro kadar güçlü bilgisayar görmedim

yine çok başarılıydı da buradaki insanlar anlıyamamış.

• İzlemeyen varsa.
  • noldu yine tırt galiba??
  • iOS 11de bence tüketici istek bazında güzel ilerlemeler kaydedilmiş, ios 11i görünce ios 8-9u boşa çıkartmışlar gibi geliyor. Denetim masası özelleştirilmesi, animasyon hızları, uygulama geçiş hızları, hatta ekran görüntüsünü aldığımız anda görüntü üzerinde not çizim vs gibi oynama yapabilme filan birçok şey gayet pratikleştirilmiş, zaten sonuçta bir telefon güncellemesi bu herkese yeni son model telefon hediye etmiyorlar, alttarafı ana sürüm güncellemesi hatta beta için iyi bile. Bu beta i6s de sol kenar 3dtouchla arkaplan açma gibi 3d touchla ilgili bir kaç küçük düzeltme olsaydı bu betayı kullanmaya devam ederdim ama public betaya bakıcam bunlar düzelmişse en azından çok daha kullanışlı olur ve public betayla devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 6 Haziran 2017; 23:57:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hesap makinesini bi ben mi kullanıyorum okey oynarken bana çok lazım oluyo hesap yaparken yanlış yaptığım zamanda illa baştan yazacagım allah aşkına şı hesap makinesi bi silme tuşu koyun yaaa ölecekmisniz. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Daha akıllı Siri.

Video fotoğraf formatları değişti.

32 bit yazılımda sonlandırıldı.

Daha az yer kaplayan video fotoğraf. Ve daha kaliteli olduğunu iddia ediyorlar.

3D yazılım.

Denetim masası özelleştirilebiliyor.

Dosya yöneticisi

iPad için ek gir sürü yazılım. (Mac os yaklaşmış)

Yazılım film ve grafikerler için standartı belirleyen iMac pro

MacBook Pro işlemci güncellemeleri Yen'i SSd %50 daha hızlı.

Yeni akıllı hoparlörler.

Bir etkinlikten daha ne bekliyorsunuz. Buradaki insanlar sadece iPhone büyük yenilik bekliyor. iPad için devrim. Alt yapı için devrim. 3 boyut için devrim. iMac Pro devrim. Hayatımda iPod pro kadar güçlü bilgisayar görmedim

yine çok başarılıydı da buradaki insanlar anlıyamamış.

İşte böyle bir durumda ne beklediğiniz önemli bence. Ya eskiden çok şey beklemiyorduk ve yenilikler hoşumuza gidiyordu, ya da şimdilerde çok bir yenilik olmuyor. 4-5 senedir jailbreak ile hücresel veriyi açıp kapatma kısayolunu kullanıyorduk, bu meret kullanılıyor işte neden koymuyosun ki ? Tek bu değil, beni apple dan iten şeylerden birisi de telefonlarına sahip çıkmıyorlar Türkiye'de. Eskiden problem yaşandığında müşterinin üzerine titreyen firma şu an neredeyse insanı kapı dışarı ediyor. Kısacası demek istediğim şey şu, ben yıllardır apple kullanıyordum fakat yeni telefon alacak olan birisi samsung ve apple arasında kalıp samsung seçiyorsa, ya da başka bir deyişler apple ı seçmiyor seçemiyorsa bir yerlerde problem var diyebilirim. Apple 3-4-5 serilerindeki değişiklik beni çok cezbetmişti ve her sene bu telefonlara para savurdum. Şimdi boş geliyor 6-6s-7-7s :/

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.