|
Bildirim
Genelde bu tip haberlerin altına apple ürünü kullanmayan kişilerin yorumları olur.
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır. :D Son model androidli telefon alıp, güncelleme almamak daha rezil bir durum bence. |
5s kullanıcısıyım aynı dönemlerde aldığım samsung çöp oldu gitti iphone 8 de ne varsa 5s de aynı şeyleri yapıyorum video bile düzenleyebiliyorum hatta yedeklediğim iphone 8 i 5s e kurabiliyorum telefonum en azında güvenli olduğunu biliyorum... samsung note 5 kaybettim yurt dışında şuan telefonumu bi fransız kullanıyor kırmışlar telefonumu açmışlar git ios 12 kır bakalım 4 5 binlira bi telefona vericek kadar paran varsa samsunga verip çöpe atma derim
|
2 yıla yakın zamandır iPhone 7 kullanan genç bir elektrik mühendisi arkadaşınız olarak şu yorumları paylaşmak istiyorum. Yeni güncelleme ile sizin için olmazsa olmaz bir özellik eklenmemişse muhakkak yükleyip kullanmanız gerekmiyorsa kesinlikle güncellemelere bulaşmayın. Her yeni sürümle batarya sürem katlanarak azaldı resmen yarı yarıya daha az dayanıyor şarjım. İos 12.1 için yayınlanan 5 beta sürümün ardından final yayınlandı 5 betada düzeltmedikleri gibi final sürümde de geribildirim yaptığım sorunlar aynen devam etmekte. Neymiş bu sorunlar diyen arkadaşlar özelden sorabilirler hiç çekinmesinler. Kapitalist düzen Apple’ın kalbi dostlar ben bunu net bir şekilde gördüm. İyi yönleri yok mu ilk aldığımda işin doğrusu her şey yolundaydı ve deneyimim genel olarak ortalamanın üzerindeydi ancak zamanla karşılaştığım tecrubeler neticesinde kesinlikle şu an ki yorumum ortalamanın çok altına inmiş durumda. Tamamen sömürgeci ve yenisini satmak üzere kurulmuş bir sistem. Geribildirimleri salladıkları yok ancak işlerine gelirse. Peki piyasada durum ne diğerleri çok mu iyiler hayır onlarda aynı hikaye. Ama en azından kazığın neresinden dönsek kardır ihtiyacı karşılayan makul fiyatlarda bir cihaz almak daha akıllıca görünüyor. Apple da sıradan bir marka hiç uçup kaçıp büyütmeye gerek yok saygılar.
|
her güncelleme ile şarj sürem süresi dahada kısalıyor. üstelik dfu modda sıfır kurulum yapıyorum
|
Gizli hayranlığımı gereksiz eleştirilerimle gösterebilecek 70 emojim olmadığı için çok kötü hissediyorum.
|
İşlemci çekirdek frekansını azaltma skandalı ortaya çıktı adamlar bu sefer bataryaları hiç ettiler. İlla bir çakallık peşindeler. 6s ios 9'dan ios11 göre %50 ekransüresi kaybı var.
|
OLumsuz yorum yapanları anlamıyorum 3 sene önce aldığım iphone 6s, aldığım günden daha hızlı çalışıyor. Bunu nasıl açıklayacaksınız? Bir de gelen güncellemelere küfredenler var hakikaten çok komiksiniz.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ekim 2018; 22:11:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 31 Ekim 2018; 8:36:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|