Şimdi Ara

iOS 13 hangi yeniliklerle gelecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu arayüz değişsin artık ios 7'den beri bıkmadılarmı aynı ikonlardan koyu mod diyorlar ama uygulamalarda koyu mod olmazsa pek işe yaramaz.Widget olayına el atmaları lazım android'teki gibi düzgün çalışmıyor apple music arayüz değişmeli umarım bu sene fazla yenilik getirirler
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    İyi de iPhone'daki multitaskingle ilgili ortada bir ibare yok ki. Zihinlerinden element uydurmuşlar o halde. PanelKit denen şeyden bahsedilmiş o da iPad'teki pip multitaskingin geliştirilmiş versiyonu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • “Firmanın 3 Haziran tarihinde düzenleyeceği etkinlikle birlikte tanıtılması beklenen iOS 13, kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmaya başladı.”

Aynen heyecandan elim ayağım boşaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    hakikaten iphone 7 ni elden çıkartmanın vakiti geldi, şimdi samsunga geçirsem tüm verilürimi bank hesabıarımı nasıl aktaracam iostan samsunga orası ayrı bir dert, tümünü kayb edecem qaliba ;(

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Neden elden çıkarasınız ki 7 hangi işinizi göremiyor? 3.5 yıldır 6s kullanıyorum. 4 yıl kullanma hedefiyle almıştım ama 6s hâlâ çok iyi bir telefon. 13 nasıl olur bilemem ama gelmese bile bu haliyle de en az 2 yıl daha gider. Dolayısıyla 7 için de en az 2 yıl daha garanti demektir bu.

• gun kullanıcısına yanıt
    Aynı yemeği her gün önümüze koymak gibi.
    o zaman hiç değişmesin bu arayüz hep aynı kalsın.

• NE olcak androdeki olan özelikleri yeniymiş gibi suncaklar işte

• Karanlık mod'da ben yine farklı bir yenilik ile çığır açacaklarını düşünüyorum. WWDC 19 afişine bakarsanız biraz ipucu var gibi sanki.. Karanlık modda tüm ana menüdeki logolar bile karanlık-LCD yazı şeklinde olacak gibi duruyor. Fazlasıyla -rumor- takip eden biri olarak yüksek öncelik karanlık mod ve animasyonlar olacaktır. Zaten Apple'ın yaptığı en iyi iş yazılım iken yine şov yapacaklardır :)

• Şu ipad 12" olana direkt macos gelse hiç dert kalmayacak aslında.

• Dark mode geçen yıl bile bekleniyordu ama bu sene çıkması garanti. Şarj olayında %10-%15 bir tasarruf sağlanabilirse ayrıca güzel olur.
  • Siyah tema, siyah arka plan kullanmak sadece oled ve amoled ekranlarda değil LCD ekranlarda da enerji tasarrufu sağlıyor ve piksellerin ömrünü uzatıyor. Siyah renk diğer renklerin aksine ekranın aşırı ışık parlamasına sebep olmadığı için göz sağlığı içinde çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Neden elden çıkarasınız ki 7 hangi işinizi göremiyor? 3.5 yıldır 6s kullanıyorum. 4 yıl kullanma hedefiyle almıştım ama 6s hâlâ çok iyi bir telefon. 13 nasıl olur bilemem ama gelmese bile bu haliyle de en az 2 yıl daha gider. Dolayısıyla 7 için de en az 2 yıl daha garanti demektir bu.
    olmuyor kapali kutu mesela videolari 1080 p olarak imdiremiyom hep parali hep parali

• xs max inceledim benim 7 plusda bem beyaz ekran xs max da sarimtil gibi

• Yani bizi heyecanlandıran hiçbir değişiklik yok.

• şu lanet ses açma kapatma ekranını ekranın tam ortasında nal kadar yapmayı ne zaman bırakacaklar, o kadar merak ediyorum ki
  • 7 plus’a gelir mi iOS 13?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

şu lanet ses açma kapatma ekranını ekranın tam ortasında nal kadar yapmayı ne zaman bırakacaklar, o kadar merak ediyorum ki
    İos 13’de o hata düzelecek bir yerde okumuştum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

7 plus’a gelir mi iOS 13?
    İos 14 bile alır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.