Bildirim
iOS 16.4 ile Türkiye'deki iPhone'larda 5G aktif olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanki 5g var :S
-
Operatörler bu halde olduktan sonra telefon 10G desteklese nolur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada satılan iphonelarda 5g desteği var mı ki?
-
Daha 4g adam akıllı çalışmıyor tr operatörleri sayesinde 5g için bi 10 sene daha var
-
-
var tabi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman gelcek tam olarak
Nasil bir hizmet nerden aciliyor hocam evde kullanirken arama sms geliyormu bu sekilde
Bana mesaj geldi vodafone dan, git bedavaya 5g hattını al diye. Gittim 100tl istediler bi yerde. Öbüründe alay ettiler 5g mi var lan diye.
Hepsi vodafone bayii, yanlış anlaşılmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz yine 5g'yi atlar, altı-yedi sene sonra 5,75g'ye filan geçeriz. O kadar farkımız olsun artık.
-
Bu hizmet Voice over Wireless Local Area Network olarak geçer. VoWLAN ya da VoWi-Fi isimleri de vardır. Hücresel erişimin olmadığı yerlerde Wi-Fi üzerinden erişim sağlanabiliyor. Turkcell’de uzun zamandır kullanıyorum. Çağrı ve SMS servisinde sorun yaşamadım. Diğer operatörlerde durum tam olarak nedir bilmiyorum ama hattın ve SIM kartın 4.5G uyumlu olması şart. Ben uçak modunda kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hattım Turkcell. Kullandığınız telefonun da bu servisi destekliyor olması lazım. Tabi operatörün de telefonu destekliyor olması gerekiyor.
https://m.turkcell.com.tr/site/hata
www.vodafone.com.trVodafone Wi-Fi ile Arama Teknolojisi | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/baglanti/4-5g/vodafone-vowifi
bireysel.turktelekom.com.trHD+ Görüşme (VoLTE) ve WiFi Arama (VoWiFi) | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/hd-gorusme-volte-ve-wifi-arama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Android'de zaten vardı. Ben Fold 3 var, zaten 5G açık. He şuan Türkiye2de 5G yok ama yurtdışında çalışıyor.
-
Eyvallah teşekkürler ustadim bakayim bu ozellige 14 pro kullanicisiyim bulunduğum yerde cekim gucu cok dusuk vodafone batarya cok cabuk bitiyor cekim kalitrsinden dolayi
İstanbul Havalimanı'nda kullanıma açık değil miydi?
Turkcell destekli Apple Xiaomi cihazlarda hizmet sunuyordu test amaçlı diye biliyorum.
-
5G için bir daha mı hat değiştirecekmişiz?
e-SIM'in standart olması elzem.
-
5g bu ülkeye 5 yılda anca gelir...
-
bayağı bir zamandır Vodafone sim kartlarda 5G uyumlu yazıyor zaten hocam. Arıza nedeniyle ya da 5G geçişi ile değişim diye sisteme girerlerse ücret istememesi gerek.
Esim de gerek yok. Hatta 4.5 g uyumlu simlerde de değişikliğe gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Operatörler bu halde olduktan sonra telefon 10G desteklese nolur
|
5g bu ülkeye 5 yılda anca gelir...
|
Daha 4g adam akıllı çalışmıyor tr operatörleri sayesinde 5g için bi 10 sene daha var
|
Kesinlikle katılıyorum. Şebeke aramakla uğraşmıyor cihaz. Ama telekomda bazen ulaşılamama sıkıntısı oluyor. Tam tıkırında sağlıklı çalışırsa pil tasarrufunu yüzde yüz etkiliyor. |
Biz yine 5g'yi atlar, altı-yedi sene sonra 5,75g'ye filan geçeriz. O kadar farkımız olsun artık.
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X