< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 8 Eylül 2023; 19:16:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (490. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok kullanınca spotlight ( ana ekranda aşağı kaydırıp uygulama aratma ) sizde de bozuluyor mu?
14 pro ios 16.6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 8 Eylül 2023; 19:13:49 > -
Evet oluyor tüm iOS 16 yüklü cihazlarda görülen bir bug bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kilit erkanında iken resime tıkla, ufalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 8 Eylül 2023; 20:6:51 > -
Eyvallah sağolasın :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16.6.1 IOS sürümünü 14 pm de yükleyip kullanan var mı ? 16.1 sürümü yüklü yani memnunum ama yeşillendirirseniz sevinirim.
-
Memnun isen kal boş ver:))
-
Wifi 2 saatlik wp görüntülü görüşme %20 şarj yedi
14+
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son güncellemden sonra iphone 14 pro cihazım durduk yere 1 saatte %50 şarj kaybetti .. Sadece whatsappta gezinirken şok oldum .. Ayrıca oldukça ısındı da
Bir bug var ama çözemedim haftaya da Norveç'e uzun süreli bir yolculuğum var, yarı yolda kalmayayım önemli anları kaçırmayayım diye sırf bu yüzden ios 17 ye geçmiyordum.
Ama bu kadarı da pes dedirtti şu an itibariyle 17 betasına geçiyorum .
İsterseniz ss atarım yani ben şok oldum son güncellemede güvenlik açığı kapanmış ama başka bi açık var önemli bi gününüz mahvedebilir dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 9 Eylül 2023; 1:47:45 > -
Gayet iyi bi değer değil mi, görüntülü görüşme zaten fazla şarj harcıyor
Gayet güzel değer daha nolsun.
Hocam saçma gelecek ama mümkünse prizi, şarj ettiğin yeri değiştir dene. Mümkünse başkasından 20w adaptör ve kablo isteyip dene. Bunlara rağmen ısınıyorsa sarj soketinde sorun olabilir. Çok ilginç benim evde bir prizde şarj ettiğimde ateş gibi oluyor. İşyerinde aynı kablo adaptör ile şarjda sorun yok. Artık evin o bölgesini kullanmıyorum.
Son güncelleme dediğin 16.6.1 mi?
İos 16 kod düzeltmeyle geçti,hiçmi kusur yok bu sürümde hayret ediyorum.
16.1 en iyi sürümlerden sakın güncelleme 17'yi bekle.
-
Evet ciddi şekilde pil sorunu yaşadım 17 deyim yemine ederim daha iyi gidiyor
-
hocam gece sarjı %65 le bıraktım. Sabah kalktım telefon kapanmış. Acılmıyor.
şaşırdım açıkcası ılık bir yere de koymuştum.
demek sadece benle ilgili değilmiş
Hocam iOS 16 afedersiniz ama mok gibi bir sürümdü. Birkaç güne kurtulacağımız için çok mutluyum 🙂
Hocam benim de durduk yere %50 den fazla kayıp oldu işte .. Ve haftaya önemli bir yurt dışı seyahatim var ios 17 çıkmasını beklemeden betaya geçtim sırf bu pil sorunundan dolayı ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X