Şimdi Ara

iOS 17.4, iPhone'ların pil sağlığının normal olup olmadığını gösterecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 pro konusuna sırf pil muhabbetinin cılkını çıkardıkları için girmiyorum artık. Pil ile derdim de yok. Kafam rahat. Yiyin birbirinizi ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Chatgpt yorumu gibi olmuş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Yatarken şarja takılıyorsa ve %80-85 te şarjı kesme özelliği varsa yada akıllı prizle %100 dolmadan şarjı kesmesi sağlanabiliyorsa ne zararı olacak, faydası var. Herkesin tuzu kuru değil, baba parasıyla almıyor ve her yıl sıfır telefon alamıyor, bu yüzden bataryayı en az 2-3 yıl kapasitesi düşmeden kullanması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 23 Şubat 2024; 15:1:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanırsın mercedes s class ya da rolex alıyoruz telefon sonucta. ben diyorum ki telefonum 2.5 yıllık ve şarj kapasitesi 83 20w şarjla kullanmama rağmen. 80 altına düşünce değişmekte fayda var ve li-ion bataryanın eskimesini ağzınla kuş tutsan da engelleyemezsin. iphone 13 bile 0 alsan olmus 30k, 3-3.5 batarya değiştir 2 yıl daha kullan. 3.5 lira için ağlıyorsan ki 2 yıl içinde 80 altına düşerse ücretsiz değişiyorlar, sıkıntı var demektir. ben mi telefonu kullanayım telefon mu beni kullansın? yeni güncellemeler hakkında ya da mac konusunda da bilgi almaya giriyorum, yabancı forumlarda herkes deneyimini aktarıyor, burada pil aşağı pil yukarı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.