17.7.2 kullaniyorum kasma sonma yok ama pil konusun da 17.7 daha iyi gibiydi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (396. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
30 dk düştü 13 mini de ekran süresi son 7.2 ile . Kesinlikle düşüş bence de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzelir elbet yazilimsal oldugu kesin ama 18.2 biraz iyi olursa gecicem artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videolara bakinca performans biraz iyi şarj düşmüş gibi applebaytes sanirim ordaki video onu gösteriyor
Epey oturmuş bir sürüm olduğunu düşünüyorum. iOS 18.0.1’i epey bir süre kullandım; yalan olmasın ilk haftalar çok beğendim ama zamanla özellikle şu klavye kasılmaları ve soğuk ortamda bile ısınma sorunları olmasından usanıp 17’ye döndüm; gerçekten her anlamda daha verimli bir sürüm. Ne animasyon takılıyor, ne de fazla ısınma var. Artık sürümleri geriden güncellemeye kararlıyım. 🙏(iPhone 12)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 28 Kasım 2024; 11:2:54 >
17.7.1 çok daha iyiydi bana kalırsa güvenlik güncellemesiyle nasıl bozuyorlar anlamadım
18.0.1 kötüydü zaten ondan bende döndüm 17.7’ye ancak şimdi 18.1.1’deyim iPhone 15 bir problem yok
İos kaynaklı 17.7.2 ile düzeldi
ios 17.7 kullanıyorum cihaz ip15.
Bazı uygulamalar asla bildirim geldiğinde ses vermiyor. Örnek, (bundle, tom bank uygulaması, cepteteb ) aklıma gelen bunlar bir kaç tane daha var.
tek istediğim şey ekrana düşen ne varsa bildirim geldiğinde sesi de gelsin.
Bunun bir çözümü yok mudur?
edit: tiktok, youtube bunlarda asla bildirimde ses vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 29 Kasım 2024; 15:9:38 > -
Ayarları sifirlamayi bir deneyebilirsiniz bir ihtimal düzelebilir.
18.1.1’e iTunes ile güncelle
17.7.2 pil performansı nasıl arkadaşlar?
Gayet başarılı
iOS 18'den iOS 17'ye geçiş için imzalar çok kısa bir süreliğine açıldı.
https://forum.donanimhaber.com/ios-18-den-ios-17-ye-gecis-icin-imzalar-cok-kisa-bir-sureligine-acildi--160129473#160129473
ip 15 17.7 versiyonundayım.
17.7.2 gelmiş. Bildirimler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Buna geçsem bir faydası olur mu?
Sarj ve stabilite nedeniyle 18 e geçmek istemiyorum, ama kesin olarak şu bildirim işine çözüm olacağını bilsem geçerim.
delirmek üzereyim bildirim işinden artık :(
-
18.1.1 iPhone 15 bir sıkıntı yok iTunes ile yükleme yaparsan sorunsuz kullanırsın geç bence bildirimler konusunda whatsapı bahsediyorsan whatsapp herkeste öyle uygulamaları otomatik güncellemeyi de aç appstoreden
sadece geç gelmesi değil. kafasına göre geliyor yada hiç gelmiyor.
bazı uygulamaların bildirimleri asla ses vermiyor.
itunes konusunda kendime güvenmiyorum o nedenle cihaza zarar veririm diye güvenemiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 2 Aralık 2024; 16:40:23 > -
Valla o sorun sadece bende iPhone 15’de İOS 18.1.1’de whatsapta devam ediyor hocam
ben 15 pm 17.7.2 deyim bende herhangi bir sorun yok hocam bütün bildirimler geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X