Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.016
Cevap
280
Favori
670.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam çok teşekkür ederim bu şekilde hareket edeyim inşallah sorunum çözülür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Hava durumu araç takımı kaldırıp denedim sonuç aynı 8 saatte yüzde 12 şarj gitmiş uyku modunda cihazda parçalar kısmında yeni kamera bulundu ve ekran bilinmeyen yazıyor aldığımda böyleydi acaba dfu modunda sıkıntı yaşar mıyım telefon bir daha açılmazsa diye risk almaya korkuyorum

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    iOS içinden sıfırlama yapın hocam dfu işini bilmiyorsanız tamamen sıfırlama yapıp tekrar kursun kendi

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Dfu modunda dediğim gibi risk olur mu ki MacBook cihazım var onunla kolay dfu kurulumu yaparım ama risk taşıyor mu cihaz parça değişiminden dolayı o yüzden tereddütte kaldım

• İnstagramda gezinirken hafifde olsa takılma sorunu yaşayan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • expectations E kullanıcısına yanıt
    tüm uygulamalarda değil hatırladığım kadarıyla sahibinden uygulaması belki bir uygulama daha ben de yaşıyorum neden bilmiyorum

• şarj 100 dolunca yeniden başlatıp şarjdan çıkarmıştım pil detaylarına rastgele baktım bu şekil boş gördüm olabilen bir şey mi

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• 18.2 den başka sürüm gelmedi daha değil mi

• 15 serisinde halen ios 17 kullanan var mı? Pil sağlığım yüzde 88 ve halen 1 günü çok rahat çıkarıyor. Nasıl ios 18’e geçerim ben şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Beklenmedik bir performans atağı yapılmazsa bile bile lades diyerek ya da mecburiyetten geçilir ancak 🤷🏻‍♂️Yoksa keşke yeni telefon alana dek böyle kullanılabilse. 🤭

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    15 Pro’da 17.7.2’deyim. Şubat 2024’ten beri kullanıyorum pil devri 360, pil sağlığı %89. Sizde nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 6 Ocak 2025; 17:32:45 >
  • busterr kullanıcısına yanıt

275 döngüde %91 pil sağlığı. Model 15, mayıs ayından beri kullanıyorum. Bence normal hatta iyi 360 döngüde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt

Benim cihaz 28 aylık şuan pil sağlığı %84 gösteriyor.Uzunca bir süre %89 da kalmıstı şimdi düşmeye devam ediyor bakalım duracak mı  

• DT28 kullanıcısına yanıt
    benim de uzun süredir 93’teydi 2,5 ay içinde 85’e geriledi ip11 kafasına göre sanırım

• Arkadaşlar günaydın. iOS 18.2.1 çıkmış. Forumda "iOS 18 | ANA KONU" başlığı mı yok yoksa ben mi bulamıyorum aylar geçti üzerinden 18 çıkalı ama? :)

• Foçabeyi kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ios-18-ana-konu-haziran-wwdc-24-lansman-son-gelismeler--158152177-211#160430815

• Foçabeyi kullanıcısına yanıt
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

DH Forum konu başlıkları ,mobil cihaz model donanım ,Frimware bölümünde iOS yer almaktadır.IOS 18 beta sürümleri ile başlamıştır ve 10 ayını tamamlamak üzeredir.Bir konu başlığının nerde olacağı forum yapısı belirleyip yönlendirdiğini unutmamak gerekli.Çok değerli bilgili bir gurup ile anlık güncelleme ve detaylar paylaşılmaktadır. ..

DH Forum IOS 18 Ana Konu Başlığı

• Merhaba herkese iyi günler. İos 17.3.1 sürümünde bir 14 pro sahibiyim.
    2 sebeple sürüm güncellemek istiyorum birincisi telefon şarjdayken bir şey yapmaya çalıştığımda kilitlenip asla tepki vermiyor ve sonra kendini resetliyor, ki bu sorun çok sık yaşanıyor.
    İkincisi WhatsApp tan bildirim gelmiyor.
    Bir ton para verip aldığımız bu telefonun 2 yıl içinde 3 bin liralık tuşlu telefona dönüşmesi çok ilginç.
    Sizlere asıl sorum şu, 17.7 ye geçmem mümkün mü yoksa 18 e mecbur muyum?

• yido2 kullanıcısına yanıt
    ayarlar-genel-yazılım güncelle kısmından 17.7.2 ye güncelleyebilirsiniz ios 18 e geçmenizi tavsiye etmem

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece 18 için güncelleme veriyor

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.