Şimdi Ara

iOS 4.1den 4.3.5 update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu ilk aldığımda tinyumbrella ile shsh kaydı almıştım daha sonra bir kaç kere update etmeye çalıştım güncel versiyona ama tss server açıkken sadece shsh kaydı aldığım versiyona geri dönebiliyorum, kapalıyken ise şu hatayı alıyorum:
    The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error ocurred (1013).
    ve şuan recovery mode da olduğu için telefonu açamıyorum bile, recovery mode'dan çıkarmak için restore yapın diyor, yapıyorum aynı hatayı alıyorum. ispw'yi itunestan indirdim, ayrı bir dosya olarak göstermiyorum yani. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• eski sürüme de geri dönemiyorum tss serverı açıp, o zamanda 020 hatası veriyor

tinyumbrella recovery mode'dan çıkma da işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmn -- 22 Ağustos 2011; 18:12:25 >
  • 4.1 den 4.3.5 e gecerseniz untethered jailbreak yapamayicaginizi, eger baseband i nizi korumaliysaniz ve simlock ise unlock yapamiyacaginizi biliyorsunuz degil mi?
  • evet jb şu an için önemli değil fakat gevey kullanıyorum zaten, 4.3.5te çalışıyormuş bu nedenle sorun yok
  • O zaman apple dan 4.3.5 .ipsw yi indirip iTunes ile yükleyin sorun cikarmiyacaktir.
  • Dediğinizi yapıyorum sabahtan beri belki 15 kere yapmışımdır, fakat 1013 almaya devam ediyorum.
    hosts dosyasını temizledim fakat hala sorun çözülmedi.
  • tinyumbrella otomatik olarak her seferinde hosts dosyasını editliyormuş, yeni farkettim. Teşekkür ederim yinede
  • 4.3.5 e gecmek icin tiny lazim degil zaten, sadece orijinal 4.3.5 firmware versiyonu ve iTunes bu kadar.
  • Soyle son konulara bir gozatsak bu linki cok rahat gorururz. Tavsiyem, bir sorununuz oldugunda, forumda son konulara bir gozatmaktir.

http://forum.donanimhaber.com/m_51174958/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51174958
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.