Şimdi Ara

IOS 4.3.1 için snowbreeze ile tethered jailbreak yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halimcokoksen

Verdiğiniz bilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim cydia ve safari çalışıyor şebekede geldi ilk açılışta dediğiniz gibi aktivasyonu itunesten yaptım sonra cihazı kapatıp ibooty ile tekrar açınca cihaz kendine geldi çok sağolun

Halledebildiğinize sevindim
  • elimde ios 4.1, bb 02.04.10 t-mobile unlocklu iphone var,
    bu sekilde update yaptiktan sonra jb yapma sansim var mi ?
  • Cihazınız Factory Unlock (Fabrika Çıkışı Simkilitsiz) ise yükseltip JB yapabilirsiniz. Ancak bu JB henüz tethered'dir yani telefonu kapatmak zorunda kalırsanız açmak için bilgisayar bağlayıp ibooty isimli program yardımı ile açmanız gerekir. Bu şekilde kurulum yaparsanız BB yükselmiyor.
  • arkadaşlar cihazım yeni ve ilk defa jailbreak yaptım snowbreeze ile. ekrana cydia ikonu geldi ama tıklayınca bi ekran açılıp kapanıyor ve safariye de girmiyor. başka bir ayarmı var acaba
  • eğer telefonu ibooty ile açmazsanız bu sorunlarla karşılaşırsınız. ibooty v2.2 indirip yönergeleri izleyin ve telefonu öyle açın. cydia ve safari çalışacaktır.
  • 4.3.1 ,ç,n untethered JB çıktı snowbreeze 2.5 ile veya redsn0w 0.9.6 RC9 ile yapabilirsiniz. Açma kapama derdi kalktı ortadan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.