Şimdi Ara

iOS 4.3 13 Aralık'ta gelebilir!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Chip Online'da okuduğum haberi sizlerle de paylaşayım. Malum; iOS 4.2.1 yeni teşrif etmişken hemen peşi sıra 4.3 gelebilirmiş... Tam metni alıntılıyorum.

iOS 4.3 ne zaman çıkacak?

iOS 4.2 daha yeni geldi ama asıl bomba iOS 4.3 ile patlayabilir; hem de çok ama çok yakında!

iOS 4.2.1 güncellemesi yayınlanır yayınlanmaz Apple kullanıcılarını çok bekletmeden iOS 4.3 güncellemesini yayınlayacak gibi görünüyor. Macstories'in haberine göre; Apple, iOS 4.3'ü 13 Aralık'ta kullanıcılarının hizmetine sunacak.

iOS 4.3'ün kullanıcılar tarafından beklenen AirPlay özelliğinin şikayet edilen yönlerine yoğunlaşacağı konuşulanlar arasında. Ayrıca güncelleme Hulu ve Netflix gibi üçüncü parti uygulamalardaki sorunları da giderecek.

Ancak iOS 4.3'ün en büyük özelliği, abonelik sistemi olacak. iPad gibi tabletlerin çıkmasıyla dergi ve gazetelerin artık elektronik cihazlara iyiden iyiye sarılması içten bile değildi. Uygulamalardaki günlük, aylık, haftalık abonelikler iOS 4.3 ile oldukça kolay olacak. Tabletler için özel olarak hazırlanan "The Daily" gazetesi hakkındaki haberi sizlere geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk.

Kaynak:http://www.chip.com.tr/konu/ios-4.3-ne-zaman-cikacak_23736.html

iOS 4.3 13 Aralık'ta gelebilir!?!

• O kaynak bıraksın bu işleri,ara yazılım çıkacak dedik millet 4.2 12 aralık dedi.Ne oldu ? Ara yazılım çıktı ve sonra verildi.Bu kadar basit.

O zaman bende bir garip tarih yazayım,IOS 4.3 Ocak 18'de çıkacak nasılsa o güne kadar pardon,pardon deriz.Steve amcada kanka yardım eder,bu garip tarihleri verenler tuhaf adamlar.
  • çip e pek güvenmiyorum bu konularda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.