Şimdi Ara

ios 4.3.2 untether jailbreak geldi!! (redsn0w) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
8.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=sLQeZH5PNbw
  • Helal olsun bu ne hiz :)
  • arkadaşlar 4.2.1 sürüme sahibim şimdi bu sürüme mi JB yapayım yoks 4.3.2 ye yükseltip mi jb yapayım buna karar veremedim.
  • 4.3.1'den 4.3.2'ye geçip, JB yaptım. Yapmak zaten kolay, tıpkı 4.31 jb'si gibi. Şu anda hiç bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: oan

Arkadaşlar, ipadimde 4.1 yüklü. Jailbreakli 4.3.2 ye sahip olabilmek için once itunes'dan check for updates deyip arkasından 4.3.2 ye yukselt diyecegim, bu işten sonra da jailbreak yapacağım değl mi?
    Yani 4.1 deki ipadimi hiç itunes u işe karıştırmadan doğrudan redsnow la 4.3.2 ye jail-breakli olarak update edemem değil mi?

hocam ondan önce suna dikkat et. jailbreak li cihazını update etmeden önce backup alıp restore et sonra update et. direk jb li cihazı update edersen cihazın kitlenir ve tiny umbrella gibi baska uygulamalarla ugrasmak zorunda kalırsın.

Backup nasil aliniyor hocam ? Ne ise yariyor?

4.3.1 jb olan cihazi 4.3.2 jb yapmam icin ne ypmm gerekir

4.3.1 jb olan cihazi 4.3.2 ye jb siz orjonal surumune yukseltmem icin ne ypmm gerekir ?

• Bende şu anda 4.1 yüklü.

Find My iPhone için 4.3.1 'e geçmek istiyorum. Gevey 4.3.2 de çalışmadığından ötürü 4.3.1 i seçtim.

Ancak telefonda onlarca resim ve video var. Artı AT&T sim kartımı da kaybettim. Baseband 'imi de korumak istiyorum.

Bu tarz resim ve video içeriğini kaybetmeden baseband imi koruyarak nasıl Hacktivation + Jailbreak yapabilirim?

Teşekkürler.
  • Teşekkürler,başarılı bir şekilde 4.3.2 JB yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan89

quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: oan

Arkadaşlar, ipadimde 4.1 yüklü. Jailbreakli 4.3.2 ye sahip olabilmek için once itunes'dan check for updates deyip arkasından 4.3.2 ye yukselt diyecegim, bu işten sonra da jailbreak yapacağım değl mi?
    Yani 4.1 deki ipadimi hiç itunes u işe karıştırmadan doğrudan redsnow la 4.3.2 ye jail-breakli olarak update edemem değil mi?

hocam ondan önce suna dikkat et. jailbreak li cihazını update etmeden önce backup alıp restore et sonra update et. direk jb li cihazı update edersen cihazın kitlenir ve tiny umbrella gibi baska uygulamalarla ugrasmak zorunda kalırsın.

Backup nasil aliniyor hocam ? Ne ise yariyor?

4.3.1 jb olan cihazi 4.3.2 jb yapmam icin ne ypmm gerekir

4.3.1 jb olan cihazi 4.3.2 ye jb siz orjonal surumune yukseltmem icin ne ypmm gerekir ?

normalde cihazı itunes a baglayınca otomatik back up alıyor zaten ama belki o secenegi kapatmış olabilirsiniz diye itunes da en solda ki sutunda iphone unuzu sag tıklayıp back up secenegi ile back up alabilirsiniz. back up almak telefonunuzdaki bilgileri bilgisayarınıza yedeklemektir. restore ettikten sonra rehber, mesajlar, fotograflar, appstore dan yuklediginiz uygulamalar vb pek cok veriyi iphone unuza kolayca yuklemenizi saglıyor.

4.3.1 jb olan cihazı 4.3.2 ye gecirmek için back up aldıktan sonra önce cihazınızı restore edip 4.3.2 ye guncelleyin ve verilerinizi backup dan geri yukleyin. bu işlemlerden sonra cihazını 4.3.2 ve orjinal sürümlü olur. üzerinede jb işlemi yaparsınız isterseniz.

• 4.3.1'de pil süresi çok kısaydı, eklentiyi silince eski haline dönmüştü. 4.3.2 ile jb sonrası pil süresi daha da uzadı, 2 günden 3 güne çıktı. Beklenmedik hoş bir durum.
  • arkadaşlar iphonem bugün kapandı kayıtı olmadığından dolayı şimdi ben bu şekilde restore veya update etsem.her hangi bir sıkıntı olurmu acaba?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

Yeni bir iPhone 4 16gb aldım. Hemen 4.3.2 ye update ettim. Şimdi bunun için jailbreak yapmak istiyorum. Burayı okudum bulamadım. Diğer konuda da 4.3ü buldum.

Bir arkadaş mümkünse bana hatta bundan sonra yeni geleceklere de bir adım adım anlatan 4.3.2 jailbreak rehberi paylaşır mısınız? Nereden neyi indireceğimizi de söyleyen.

Teşekkürler. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar cydiayı yükledikten sonra paketleri falan indiriyo ama featured ve themes klasörlerine girdiğimizde boş görünüyo bi kaç kere silip yükledim ama olmadı nasıl düzelticem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

arkadaşlar iphonem bugün kapandı kayıtı olmadığından dolayı şimdi ben bu şekilde restore veya update etsem.her hangi bir sıkıntı olurmu acaba?

sorunsuz yükledim
  • arkadaşlar 4.3.1 jailbreakli benim, şimdi 4.3.2'ye jailbreakliyken nasıl geçebilirim?;

1- direk itunes'le mi update edip redsnow'un yöntemini mi izlemem gerekiyor? böyle bir durumda programlarım, dosyalarım nolur?
    2- Yoksa başka bir yol mu izlemem gerekiyor dosyalarımı ve programları kaybetmemek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 22 Nisan 2011; 10:23:45 >
  • Boşuna yukseltmenize gerek yok hiçbir değişiklik farketmedim. 4.3.1 jb den 4.3.2 jb geçerken biraz sıkıntı çeksekde gectik sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzend

Boşuna yukseltmenize gerek yok hiçbir değişiklik farketmedim. 4.3.1 jb den 4.3.2 jb geçerken biraz sıkıntı çeksekde gectik sonunda..

peki 4.4 geldi diyelim sonuçta yapmam gerekecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Boşuna yukseltmenize gerek yok hiçbir değişiklik farketmedim. 4.3.1 jb den 4.3.2 jb geçerken biraz sıkıntı çeksekde gectik sonunda..

İnsan her zaman güncel kullanmak ister tabi.. Ama celest e 4.2.1 de stabil çalışırken üst sürümlerde düzgün çalışmıyor. Pil sorunu çözülmedi önceki sürümlerde daha iyi gibiydi. Bu yüzden bariz farklar olduğu zaman geçmekte yarar var diyorum

Özetle tercih meselesi secim sizin
  • quote:

quote:

quote:

İnsan her zaman güncel kullanmak ister tabi.. Ama celest e 4.2.1 de stabil çalışırken üst sürümlerde düzgün çalışmıyor. Pil sorunu çözülmedi önceki sürümlerde daha iyi gibiydi. Bu yüzden bariz farklar olduğu zaman geçmekte yarar var diyorum

tamam seçim benim de yapabiliyor muyum diye soruyorum programlarımı ve dosyalarımı vs kaybetmeden itunes açsam, 4.3.2'ye yükseltsem, sonra da redsnow ile jailbreak yapsam her şey eskisi gibi olur mu? tabi version 4.3.1 değil 4.3.2 olacak?

Ya yok mu kimse 4.1den 4.0'dan versiyon update eden?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam seçim benim de yapabiliyor muyum diye soruyorum programlarımı ve dosyalarımı vs kaybetmeden itunes açsam, 4.3.2'ye yükseltsem, sonra da redsnow ile jailbreak yapsam her şey eskisi gibi olur mu? tabi version 4.3.1 değil 4.3.2 olacak?

Ya yok mu kimse 4.1den 4.0'dan versiyon update eden?

Evet Programlarını geri yukleyebilirsin. İTunes te backup al. Restore yaptıktan sonra aynı programları tekrar iTunes ten yüklersin.

• merhaba arkadaşlar bende bir sorun var heralde 4.2.1 de 4.3.1 de ve 4.3.2 de hep restore ve update yaptığımda cihaz hep bu evrelerde recovery mode a geçiyor bununla karşılaşan arkadaşlar varmı cihazı recoveryden çıkardım ama aklıma takıldı bir soriyim dedim....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.