quote:Orijinalden alıntı: RiqeL yalniz 4.3.4 sarj konusunda 4.3.3 e gore daha iyi gibi geliyor bana. Ne kadar sürede ne kadar şarjın gitti? Daha açık bilgi verebilirsen seviniriz
tam doldurduktan sonra 4.3.3 ile olan farki yazicam tam dolu degilken yuzde olarak azalmasinda bir yavaslama gordum simdilik.
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: RiqeL yalniz 4.3.4 sarj konusunda 4.3.3 e gore daha iyi gibi geliyor bana. Ne kadar sürede ne kadar şarjın gitti? Daha açık bilgi verebilirsen seviniriz Bende merak ettim şu şarj olayını ama nedense her güncellemeden sonra insana psikolojik olarak artmış gibi görünüyor bu bir gerçek
quote:Orijinalden alıntı: haliser quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: metinTasci quote:Orijinalden alıntı: SymPhoney iOS 4.3.4 yüklendi telefon hızlandı sanki şarzıda daha uzun gidiyor mu ? ? Bende sarz olayini merak ediyorum,nasil gidiyor sarz? hocam kusura bakmayın ama en uyuz oldugum sey budur. sarz degıl sarj dır. saygılar... istediginiz kadar uyuz olabilirsiniz. sarz
quote:Orijinalden alıntı: velfecir quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: RiqeL yalniz 4.3.4 sarj konusunda 4.3.3 e gore daha iyi gibi geliyor bana. Ne kadar sürede ne kadar şarjın gitti? Daha açık bilgi verebilirsen seviniriz Bende merak ettim şu şarj olayını ama nedense her güncellemeden sonra insana psikolojik olarak artmış gibi görünüyor bu bir gerçek evet genellikle öyle oluyor, veya aslında acaba öyle mi? Yoksa sürüm çıktığı ilk 3 gün şarj mükemmel ötesi, sonrasında da madalyonun öteki yüzümü ? Ortalamaya bakmak her zaman iyidir
Otomatik güncelleme kapalıyken itunesa bağlarsak otomatikman update etmez değil mi? 4.3.4 çok lazım değil şu an için..
quote:Orijinalden alıntı: raskolnikov77 Otomatik güncelleme kapalıyken itunesa bağlarsak otomatikman update etmez değil mi? 4.3.4 çok lazım değil şu an için.. Sen güncelle diye zorlamadıkça yapmaz
jailbreakme.com dan jb yapmayı onlemek için çıkardkıları bir surum galiba 4.0.1 de bu yontemle jb oluyordu hemen 4.0.2 cıkarmıslardı
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: raskolnikov77 Otomatik güncelleme kapalıyken itunesa bağlarsak otomatikman update etmez değil mi? 4.3.4 çok lazım değil şu an için.. Sen güncelle diye zorlamadıkça yapmaz teşekkürler :)
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© Arkadaşlar 4.3.4 sürümü nasıl stabil mi? Arkadaşımın 3gs e yükledik gayet stabil ama jb hala yok
quote:Orijinalden alıntı: NightGuardian quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© Arkadaşlar 4.3.4 sürümü nasıl stabil mi? Arkadaşımın 3gs e yükledik gayet stabil ama jb hala yok Stabil olması güzel, jb çıksın bizde geçelim
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: NightGuardian quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© Arkadaşlar 4.3.4 sürümü nasıl stabil mi? Arkadaşımın 3gs e yükledik gayet stabil ama jb hala yok Stabil olması güzel, jb çıksın bizde geçelim Aynen şuan jb si çıkmadı diye 4.3.3 teyim
arkadaşlar birşey soracağım. CYDİA ya girince ana sayfada SHSH:4.3.3 yazıyor. Yani ben 4.3.4 e geçiş yapsam 4.3.3 e dönebilir miyim? Nasıl?
quote:Orijinalden alıntı: f.e.a.r gevey çalışıyormu 4.3.4 te? Dikkat edin gevey çalışmıyor heralde çünkü beta 2de geveyi blocklamayı başardılar bu sürümle geveyli kullanıcılar ayvayı yiyebilir 4.3.4 te Gevey ler calisiyor, henuz ayvayi yine yok :p iOS 5 le geliyor tepside ayvalar, dikkat
quote:Orijinalden alıntı: kutri arkadaşlar birşey soracağım. CYDİA ya girince ana sayfada SHSH:4.3.3 yazıyor. Yani ben 4.3.4 e geçiş yapsam 4.3.3 e dönebilir miyim? Nasıl? dönersiniz... shsh kaydınız var. her ıhtımale karsın tinyumbrellayı ındırıp bir pc nıze shsh alınız
quote:Orijinalden alıntı: musakilic quote:Orijinalden alıntı: kutri arkadaşlar birşey soracağım. CYDİA ya girince ana sayfada SHSH:4.3.3 yazıyor. Yani ben 4.3.4 e geçiş yapsam 4.3.3 e dönebilir miyim? Nasıl? dönersiniz... shsh kaydınız var. her ıhtımale karsın tinyumbrellayı ındırıp bir pc nıze shsh alınız shsh kaydını artık daha alamam ki. 4.3.4 çıktığı için alınmıyor diye biliyorum ben ama... ???