Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogac22

arkadaşlar yardım edebılecek yokmu ıtunes sılıp yenıden yukledım telefonuda baglıorm ancak telefonu gormuyor napabılırım acaba.?

Peki bilgisayara takınca Şarj alıyomu ? iksini birden kapatip açıp öle denermisin bilgisayarida iphoneyide aç kapa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

Arkadaşlar telefon 2 hafta yurtdışından geldi 3.1.2 jb&unlock vardı(kuzen getirmeden önce yapmış)fakat bazı hatalar yüzünden restore yapmak zorunda kaldım.Telefon acil arama ekranında fakat geçen hafta aktivasyon kartı sipariş vermiştim 4.0.1 e update için beklerken 4.0.2 nin çıktığını gördüm mecburen akt. kartı gelince yine 3.1.2 ye jb&unlock yapmam lazım ama nasıl yapılır bir bilgim yok Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler

Açtığım konuda cevap alamayınca mecbur buraya yazdım

hook defalarca yazıldı :Dshsh kaydı olmadan downgrade yapmak mümkün değil...

Hocam yanlış anladınız telefon zaten 3.1.2,3.1.2 için jb&unlock nasıl yapıcam tekrar link falan istemiştim

Jailbreak.me 3.1.x. Uyumludur.unlock zaten ultrasnow ile yapilio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 13 Ağustos 2010; 16:47:51 >

• quote:

hocam ben 3.13 jblı 3gs kullanıyordum suan iphone 4 4.0 kullanıyorum cok memnunum
    yannız birşey sormak ıstıyorum suan kullandıgım pcde bundan 1ay once 3gs ıle ıtunes kullanıyorudm sımdı telefonumu deıstırdım ıtunes sılıp yenıdenmı yuklemem gereklı bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevınırım

Silmenize gerek yok. Hangi iphone takılırsa onu görür itunes
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar
    Arkadaslar, biliyorsunuz Apple 4.0.2'yi yayinladi..
    4.0.2'de de bu yontemle jail break yapilabiliyor mu?
    Yapilamiyorsa bu surumu yukleyenler veya iphone 4'leri bu surumle gelenler ne yapabilir?
    Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

(Gerci 8-10 mesaj once bahsedilmis)

Suan 4.0.2 e jb & unlock yok. Bu surumlu bir telefonu downgrade yaparak jb & unlock yapabilirsiniz.bunun için shsh kaydı yönergelerini izleyerek işlem yapmak gerekiyor. Shsh kaydı önceki sürümde alındıysa yapılabilir.shsh kaydı olmayanlar beklemek zorunda yeni jb i.
  • quote:

arkadaşlar yardım edebılecek yokmu ıtunes sılıp yenıden yukledım telefonuda baglıorm ancak telefonu gormuyor napabılırım acaba.?

Baska bir bilgisayarda baska bir dock kabloyla deneyiniz. Bunun bir çok sebebi olabilr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 13 Ağustos 2010; 16:54:56 >
  • sağol hakan bunu çözdum ufacak bır sorunumdaha var telefonu suan gordu iphone bastıgım zaman http://www.resimupload.com/ds129609692_adsiz.html cıkıyor aşşadakı secenegı sectım yaklasık 10 sanıye işlem yaptı pc dekı bazı resımlerı meyersem telefona atmıs ama işlemı ıptal ettım korkudan benım tek ıstegım pcden telefona şarkı atmak yanı restore falan yapmak degıl restore yaparsam hapı yutarım hangı seçenegı seçmem gereklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenlabel -- 13 Ağustos 2010; 20:40:37 >
  • ipod touch 2g var MC model. JB sorun çıkartır mı ?
  • Yes,i like the Apple Iphone 4 32Gb Factory Unlocked MC605B/A ,I bought one in competitive price last month, it is very wonderful ,not only have beautiful appearence, more importand, it bring me a lot of fun and convenient, i like it very much.
  • quote:

sağol hakan bunu çözdum ufacak bır sorunumdaha var telefonu suan gordu iphone bastıgım zaman http://www.resimupload.com/ds129609692_adsiz.html cıkıyor aşşadakı secenegı sectım yaklasık 10 sanıye işlem yaptı pc dekı bazı resımlerı meyersem telefona atmıs ama işlemı ıptal ettım korkudan benım tek ıstegım pcden telefona şarkı atmak yanı restore falan yapmak degıl restore yaparsam hapı yutarım hangı seçenegı seçmem gereklı

Resmi inceledim. orada eski doğanın iphone ayarları müzikleri resimleri tekrar yükleyeyimmi diyor. yani eski backuplarınız geri yüklenecek. Restore yapmayacak korkmayın:) restore i sadece iphone i pc e takınca soru sorar evet derseniz o zaman yapar birde iphone pc ye bağlıyken summary den restore yeyada update e tıklarsanız update&restore yapar. kafasına göre ios yüklenmez merak etmeyin.

Telefona müzik atmak çok kolay. itunes i açın sol alt köşede liste bölümü var oraya klasörleri atın. daha sonra device dan iphone unuzu seçin. müsic kısmına gelin. sync işaretli olsun ve apply e basın.. bukadar.

Dediğim gibi korkmayın . dediğim istisnalar dışında iphone unuz restore olmaz.

• Arkadaslar sim kart aktivasyonunu (orjinal sim olmadan) atlayamiyormuyuz? (3gs versiyon 3.1.3)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Arkadaslar sim kart aktivasyonunu (orjinal sim olmadan) atlayamiyormuyuz? (3gs versiyon 3.1.3)

Telefonunuz şuan aktifmi. Aktif ise bu tip jb lerde activation a gerek yok. spirit yada jbme ile jb yapabilirsiniz.
  • Aktivasyon için gerekli Sim'in özelliği ne olmalı?

Herhangi bir yurtdışı Sim olur mu? Mesela İngilterede kullanılan Vadafone kart ile aktivasyon yapabilir miyim?
  • anladım ıkdefa o resımdekı gıbı bır ekranla karşılastım ondan bıraz heycanlandım dedım restore olursa ayvayı yerım yoksa muzık atmayı vs bılıorm ılgın ıcın çok teşekkurler herşeyı hallettım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iartan
    Aktivasyon için gerekli Sim'in özelliği ne olmalı?

Herhangi bir yurtdışı Sim olur mu? Mesela İngilterede kullanılan Vadafone kart ile aktivasyon yapabilir miyim?

Cihaz hangi ülkenin sözleşmeli cihazı ise o simcard ya da universal simcard ( hepsini active eder) gerekli
  • Sonunda bende vakit bulup telefonumu 4.0 CFW den 4.0.1 e güncelledim. Hiç bir sorun çıkmadı.
  • Süper ya sorun çıkmaması iyi olmuş
  • Arkadaşlar ben bu hafta 16GB 3GS 3.1.3 (AT&T) aldım , şimdi ben bu yöntemle unlock ve jailbreak yapabilirmiyim bootrom versiyon farkediyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionpaw
    Arkadaşlar ben bu hafta 16GB 3GS 3.1.3 (AT&T) aldım , şimdi ben bu yöntemle unlock ve jailbreak yapabilirmiyim bootrom versiyon farkediyormu ?

Yapabilirsiniz sorunsuz.userland jblerde bootrom hiç önemli degil
  • Arkadaşlar, sorunumla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Amerika'dan iphone 4 32gb aldım. 4.0.1 yüklü olan telefonuma JailbreakMe ile jailbreak yaptım, ardından ultrasn0w yükledim. ancak kesip kendim oluşturduğum microsim kartı tanımadı, kart takılı olduğu halde "NO SIMCARD" diyor. yeniden at&t kartı taktığımda da "waiting for activation this may take some time" şeklinde bir mesaj alıyorum ve sonrasında da hiçbir şey olmuyor. sanırım telefonun aktivasyonunda sorun oluştu. kartı yanlış mı kestim diyorum ama öyle olsa aktivasyonla ilgili mesaj çıkmazdı. at&t kart bile takılı olsa bu aktivasyon mesajını alıyorum şu anda. ne yapmam gerek? yardımcı olabilecek kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelamon -- 15 Ağustos 2010; 11:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelamon

Arkadaşlar, sorunumla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Amerika'dan iphone 4 32gb aldım. 4.0.1 yüklü olan telefonuma JailbreakMe ile jailbreak yaptım, ardından ultrasn0w yükledim. ancak kesip kendim oluşturduğum microsim kartı tanımadı, kart takılı olduğu halde "NO SIMCARD" diyor. yeniden at&t kartı taktığımda da "waiting for activation this may take some time" şeklinde bir mesaj alıyorum ve sonrasında da hiçbir şey olmuyor. sanırım telefonun aktivasyonunda sorun oluştu. kartı yanlış mı kestim diyorum ama öyle olsa aktivasyonla ilgili mesaj çıkmazdı. at&t kart bile takılı olsa bu aktivasyon mesajını alıyorum şu anda. ne yapmam gerek? yardımcı olabilecek kimse var mı?

Activation olmasaydı jailbreak yapamazdınız ve No Sim uyarısı almazdınız. No Sim Uyarısı simkartı görmedğinin işareti. Doğru kesememişssiniz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.