Siri yi denemek isteyen arkadaslar olursa link verebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
selamlar benım en cok merak ettıgım acaba ios 5 te mesaj ıletım raporu olacakmı
evet Mesaj iletim raporu var.
Evet varmış... Yazıyorken de görülebilecekmiş
* Shows when other person(s) is typing. * Delivery receipts.
Bende sadece imessage da gozukuyor bunlar
Arkadaşlar ios 5'e Türkçe desteği gelecek mi ? Ve jb çıkacak mı ? Çıkmayacak diye söylentiler vardı. + Bu konuda 0 bilgiye sahibim flash'tan kastınız bu "youtube, dailymotion, facebook ve diğer video sitelerine " yüklenen videolar mı yoksa .swf gibi uzantılar mı ?
Bölgesel hatırlatma seceneği mevcut. Oluşturduğunuz bildirime tıklatın düzenelrken çıkar. Ben sorunsuz kullanıyorum. Eğer olmuyorsa konum servislerinde aktif olup olmadığına bakın.
Konum servisleri açık...Lakin yine de yok...Önceki sürümlerde vardı halbuki...
3GS de kasmaz umarım
quote:
quote:
evet Mesaj iletim raporu var.
Hayır mesaj iletim raporu IOS 5 te YOK. Imessage da var.
Özel PM ile göndermek istedim ama almanya da oldugum icin onay kodu gelmedi arkadaslar bende burdan isteyen olursa diye linki veriyorum umarim yanlis bir sey yapmis olmam... Deneyen arkadaslar calisip calismadigini yazarlarsa sevinirim..
Flash playerini telefondan yabanci dizi izlemek falan icin istiyorum birtek birisi iphone icin dizi sitesi yapsa ne iyi
Dizi izle diye uygulama var. Ordan izleyebilirsin.
Arkadaslar şu tab olayını ben yapamadım, nasıl yapılıyor özel ayarı falanmı var?
quote:
Orijinalden alıntı: S.Todd
Arkadaşlar ios 5'e Türkçe desteği gelecek mi ? Ve jb çıkacak mı ? Çıkmayacak diye söylentiler vardı. + Bu konuda 0 bilgiye sahibim flash'tan kastınız bu "youtube, dailymotion, facebook ve diğer video sitelerine " yüklenen videolar mı yoksa .swf gibi uzantılar mı ?
Türkce destegi derken?
Cihaz da Türkce destegi var zaten
Arka planda calisan uygulamalari ios 5 ile tek dokunusla kapatabilecek miyiz?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
quote:
olmayacak
Şöyle söyleyeyim siz mesaja baktığınızda size gönderen kişi bundan haberdar edilecek.
o soylediginiz ozellik sadece imessage ozelligi olan kullanicilardan gecerli olacak
Direk bekledigim JB+unlock daha 4.01 deyim ^^
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: S.Todd
Türkce destegi derken?
Cihaz da Türkce destegi var zaten
Yok ben her versyon yükseltildiğinde dil orjinale dönüyor sandım dediğim gibi bilgim sıfır. :D Peki ya diğer sorduğumun cevabı ne ?
Son sürümde ipadler için hatırlaticilardan location yani bölgesel uyari sistemi kaldırılmış.
quote:
Orijinalden alıntı: MeTeCiK
Direk bekledigim JB+unlock daha 4.01 deyim ^^
Cogu kisi oyle zaten umarim hemen gelir
çıktığı anda indirip yüklüycem zaten cihazda 4.3.5 yüklü jb yok. jb'siz iphone kullanmaktan bıktım inşallah ios 5'e jb çıkması gecikmez...
Mesaj bulunsun..
Bu arada gevey sim kullananlara kotu haber geldi ios 5 ile gevey sim kullanilamiyormus