Source kısmından hiç repo silmedim. callbar ı arattırdım instal yazıyor oysa bende yuklu sbsetting activator ınstallus hepsi yüklü ama packagesde yok
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yapsamı yapmamamı bir türlü karar veremedim.Olurda pc olmayan bir yerde kapanırsa sakat
Semi tethered yaparsin hocam
Up konu lazim
jailbreaktan sonra ''No identifying data fetched'' yazdı nedeni nedir ?
bir türlü ikinci işlemi yapamıyorum ya nasıl olacak şu boot işi
Arkadaşlar iphone 4s ıcın malesef Jb yapamıyorum ne denedıysem olmuyor redsn0w_win_0.9.9b8 ile 5.0 tanıtıyorum olmuyor 5.0.1 i tanıtıyorum yıne olmuyor bu konuda yardımlarınızı beklıyorum...
arkadaslar ios 5.0.1 için 0.9.9b8 kullanıyorum redsnow olmuyor uncognızedli bi hata veriyor neden olabilir?
Anti-virus programini kapatin itunes u kapatip deneyin
mesaj bulunsun
Sorunsuz Yapanlar Deneyimlerini Anlatırsa Çok İyi Olur Arkadaşlar.
UP
mesajım bulunsun, haftaya yapmaya karar verdim, ios5'e jb yaptıktan sonra herhang bir navihasyon yükleyebilirim değil mi? navi olsun bir de "a time tool" yeter bana
ipad 2 için çalışıp çalışmadığını denemeden öğrenemiyormuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: Alitech Electronic
UP
Nerede yardım lazım kardeş
Hocam, semitethered tweak telefon açılıp kapandığında yaşanan sorunu çözüyormu, hiç denedinizmi ?
Sorun yok millet rahat olun..
Bulunsun vizedelerden sonra basicam kirbaci yoksa bu devran böyle gitmeyecek.
ben bunu yaptım fakat cydia uygulamasına giriyoum fakt girmiyor gene masaüstünde takılıp kalıyor nasıl çözcem bunu acaba
5.0.1 de yapabiliyormuyuz?
Arkadaşlar Jb i yaptım 5.0.1 herşey normal aynen anlatılan gibi lakin cydia ya giriyorum hackulo.us kaynağını eklemeye çalıştığım zaman Done: Packages kısmında kalıyor sürekli bi türlü kaynağı tam eklemiyor bekleyip bekleyip cancel dediğim zamanda Hackulo.us u eklemiş gibi gözüküyor ama içi boş vaziyette oluyor yani İnstallosu kuramıyorum ne yapabilirim ?